Oseriöst säger Linda

Idag var det debatt i riksdagen angående hur samröre med terrororganisationer ska hanteras.

Moderaternas representant ville gå så långt att allt samröre med dessa vidriga organisationer ska förbjudas. Det fick Vänsterpartiets Linda Snecker att fara i taket.

”Det här visar på Moderaternas oseriösa inställning till lag och ordning”

Ryter Snecker med sin karaktäristiska min. ”Oseriös inställning till terroristorganisationer”…hm!

Jag tror att vanliga människor struntar blankt i de ord som Linda Snecker framför. Vanliga medborgare vill kunna röra sig tryggt i området där de bor och kunna leva tryggt i sitt egna hem.

Väl medveten om att Linda Snecker tillhör den priviligierade skara människor som skapar de lagar bara vanliga medborgare konfronteras med, kan hon förstås raljera över alla som inte lika kärvänligt bemöter de individer som lever på att göra andra illa.

Varför blir man vänsterpartist?

Debatten kan ses här.

11 thoughts on “Oseriöst säger Linda

  1. Bara trams och skitsnack varje dag från alla politiska partier !
    Ingen verkstad och kommer heller aldrig att bli heller, finns ingen välgödd verklighetsfrämmande politiker från något parti som vill eller vågar röra om i dagens svenska mångkulturella kriminella gryta.
    SD ska enligt uppgift och önskan tydligen rädda och återställa ordningen i Folkhemmet, bara önska SD lycka det till det blir lite pyssla med.
    Har personligen svårt att se och hur SD ska kunna rädda Sverige inte minst så länge en landsförädisk 7 klöver existerar, den som lever får se.

  2. Som många kommunister/vänsterpartister är hon rätt bra på att tala, dessvärre inte mycket av vad hon säger behövs läggas på minnet.

  3. Linda Snecker är även en sorglig representant för många vänsterpartister.

    Sakpolitik är inte hennes starka sida. Mer trots och enfald.

  4. Det här visar V:s oseriösa inställning till att inte ha ett CV och en intervju innan anställning, har dom fått CV:t och haft en intervju då har landet fallit för gott med V i styrande ställning

  5. Jag mår inte bra av att veta att denna idiot tar del av mina hårt arbetade skattekronor…jag blir rent av spyfärdig.

  6. Är man en sann kommunist så ser man bara upp till de som mördar, lemlästar och torterar människor för att komma åt makten, ju blodigare desto bättre, bara titta tillbaka på historian genom förra århundradet.
    Pettersson frågar varför man blir vänsterpartist, mitt svar blir att de är människor som lever väldigt långt borta i en verklighet som inte finns, men de gör allt som står i deras makt att den ska finnas.

  7. Pettersson om man har som Linda Snecker blivit så missgynnad av naturen med de mentala gåvorna då är risken att man hamnar i kommunistiska vänsterpartiet.
    Utseendemässigt har hon ej blivit helt lottlös av naturen, det får hon väl vara nöjd med då.

    • Även om Linda Snecker inte har sångröst välkomnar (vänster)stimmet och Veronica Palm henne i pussykören.

      • Vidrig typ..hur blir man sån…jo bortskämd och då blir man högfärdig.
        Vill inte förstå folk som arbetar med vanliga jobb.
        AFS ponnsan
        .

Kommentera