Vad har centerpartiet gjort för Sverige?

INRIKES. Centerpartiets ledare Annie Lööf tycker de fem miljarderna JÖK-partierna flyttat fram ett år är något riktigt bra. -Pettersson menar att de räcker inte på långa vägar till den gymnasieamnesti åt de afghanska männen utan asylskäl och till otryggheten och våldet centerns invandringspolitik fört med sig. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Vad har centerpartiet gjort för Sverige?

  1. ”Dom är generella och inte riktade säger Annie ”

    Då betyder det att redan överbetalda tjänstemän kan
    passa på att höja sina löner ytterligare??

    • Dom har varit mycket behjälpliga med att driva Sverige genom jordens innandöme och rakt ut på andra sidan och vidare ut i tomma intet.
      Den Svenska s.k. regeringen har inte tillräckligt med hjärnkapacitet för att begripa att landet är totalt förlorat och på väg att försvinna från världskartan.
      Regeringen i Sverige har 0, 1 i IQ.

  2. Frågan är:
    Vad har Svenskarna gjort för ont mot Centerpartiet,
    för de gör då inget mer än drar ner oss i ett mörkt svavelosande hål av djävulskap utan återvändo.

  3. Konstigt det är i Sverige. Dom förstör ett helt land och sen jublar packet över sin egen förträfflighet när dom slänger till folket några smulor!

    Folket som får tillbaka smulorna av sina egna pengar stämmer in i jubelkören och fantastiska 10% tycker C är så förträffliga och vill så gärna ha hit 30 miljoner ockupanter till, att dom skall ge sin röst till C!

    Endast i Sverige mina vänner, endast i Sverige!

    • 100% av den SVENSKA valmanskåren vill se att den sittande S.K. REGERINGEN utvisas fortast möjligt.

  4. Är det inte snart dags att SD går ut hårt och skoningslöst för att tala om varför detta underskott i våra kommuner/regioner/landsting överhuvudtaget har uppstått och troligen kommer att förvärras.?!!

    Vi som lever i verkligheten vet att det handlar om massinvandringen och att det är den som dränerar ekonomin fullständigt…..och inte våra gamlingar och unga Svenskar.

    Dags att ta tjuren vid hornen och göra sig förtjänt av den fin fina opinionen.

  5. Lita inte på dagens Centerparti eftersom de säger ett och menar ett annat.
    Vanligtvis tror jag på kvinnor, men fan vet om de ska vara politiker i ledande ställning.

    • Centerpartiet har varit med och förstört Sverige
      Nickedockor som bara tänker på sig själva och sina bidrag från det arbetande folket.
      Hämska individer där annser jag.

  6. Numer Sveriges största SVEKPARTI. Att i val söka röster för alliansen och efter valet konvertera till motståndarna! Borde för ett sekel framåt rendera en plats utanför riksdagen.

    • man kan ju påpeka vad dom faktiskt gjort.
      Centern är ju före detta bonde förbundet och bara det säger en del. detta parti flera gånger aligerat sig med exstremvänster för billiga maktanspråk men vilket som är värst svårt att säga affärerna med tysk kolkraft som Maud lanserade med miljardförluster .. eller kanske när tok kärringen post Nord som kostade nästan lika mycket ..det kan ju vara så att när kostulions utskottet ville förhörs henne om hennes bravader då stack hon och vägrade .

      vet inte om detta som den nya tok kärringen Anilöv bara dessa snurrningar med aligansn och dessa motsägelser hon syns ju inte politiskt längre så hon är väl hemma och käkar upp höger skon.

      det är ju konstigt att någon överhuvudtaget funderar på Centern trots det har man förvånansvärt höja opinion siffror men det skall bli intressant att se till nästa val
      så från Sverige demokraterna sida bör man vara tacksam utan Centern mentala förmåga så hade SD detta underlaget med röster i nästa val .. center jobbar ju faktiskt för att SD skall egen mariotet

  7. Centerpartiet är ett stort skämt. De ville vara så inne och vara mest PK utav alla partier. Men de gör allt de kan för att segrera sig ifrån mångkulturen vilket förövrigt de storhycklande fårskallarna gör som röstar på dem. Hög tid att syna alla storhycklande partier!!

Kommentera