Tomas Åberg vill tysta yttrandefriheten för 3.000 kronor


DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Tomas Åberg, den skattefinansierade angivaren Näthatsgranskaren ska tala på Sjöbo bibliotek torsdagen den 12 mars 2020 klockan 18:30. Det är fri entré och kanske intressant för er som bor i närheten. Biblioteket, alltså skattebetalarna, betalar 3.000 för att Åberg ska tala om ur man tystar oliktänkande. 

Tomas Åberg som är välbekant på bloggen, försöker även tysta Joakim Lamotte.

Det är Arbetarnas bildningsförbund, ABF, som arrangerar och betalar. ABF tillhör den socialdemokratiska ”rörelsen” och finansieras till största delen med bidrag från stat, landsting och kommun samt med avgifter från LO med flera.

-Pettersson lägger märke till att det i inbjudan står ”ett demokratiskt samhälle är beroende av att folk vågar yttra sig”. Tomas Åberg lever på att tysta människor som inte tycker som han, detta med hjälp av skattemedel…

Om Tomas Åberg på bloggen…

Om den moraliska rötan i rörelsen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


27 responses to “Tomas Åberg vill tysta yttrandefriheten för 3.000 kronor

 • Bosse S

  Det är ABF som i årtionden smugit till bidrag till de skumma och ofta med kriminell verksamhet, invandrarföreningarna på Norra Grängesbergsgatan i Malmö

  Gilla

 • ossie

  Hoppas några skåningar går dit och ställer honom till svars för vad han sysslar med och informerar ev, ovetande vad det svinet orsakat oskyldiga pensionärer som inte delar hans åsikter.

  Gilla

 • Fjölet

  Förstår inte riktigt varför han finns till?
  Tycker att allt han sysslar med liknar storbedrägeri, precis lika stort bedrägeri som att lura äldre och andra på falska mattor eller köp av bitcoin.
  ser absolut ingen skillnad, mer att han är betald av staten och kan ta ut extra ersättning på betald arbetstid via dommar!!
  vilket är förbjudet har jag för mig.

  Gilla

  • turrim

   Finns det ingen av alla våra Ombudsmän som har synpunkter och kan stoppa? Vad har vi dem till? Och vad säger PRO? Där är man lika tyst och feg som SD.

   Gilla

 • Maja 2

  Undrar om inte vi skall försöka få Tommie till Sverige , vi kan ju alltid fråga ABF om de kan betala och bistå med lokalen

  Gilla

 • Plurikus

  Har inte fogden krav på honom? Då går väl pengarna dit? Eller tillhör han ett ekonomiskt frälse som inte behöver betala sina skulder?

  Gilla

  • Ettan

   Nej, lagen är utformad så att han får behålla allt.

   Gilla

  • För Vårt Bästa?

   katarinamagasin.se

   utdrag ur text
   ”För en insats av 900 kronor får Åberg i snitt 10-15 000 per anmälan – pengar som är undantagna utmätning och är dessutom skattefria”

   Sponsrad av S liksom expo?

   Gilla

  • S Eriksson

   Väldigt intressant och eftertänksamt. Poäng till Pettersson.

   Gilla

 • Tomas Åberg vill tysta yttrandefriheten för 3.000 kronor – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Tomas Åberg, den skattefinansierade angivaren Näthatsgranskaren […]

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  En socialdemokratisk ”modern” IB-affär.

  Gilla

 • friprataren

  Tommy Robinson talade FÖR free speech i danmark höromdagen, då han mottog Tryckfrihetssällskapets pris för just free speech.

  Gilla

  • Maja 2

   ”Jag dör hellre stående än lever krypande” är hans motto som jag har kopierat!
   Vi skulle betala Tommy för att hålla ett möte utanför biblioteket samtidigt som utpressarern Åberg håller ett möte.
   Utpressning är åtalbart! Han har öppet gjort det.

   Gilla

  • ponnsan62

   Bojkott är väll det dom gäller.

   Gilla

 • Bajen666

  Denna herre skulle må bra av ett riktigt kok stryk…jag ställer gärna upp alla dar i veckan och jag skulle ta mitt straff med stolthet.

  Trodde inte jag skulle kunna förakta nån mer än riksspykopaten Reinfeldt men denne gris ligger inte långt efter kan jag tala om.

  Gilla

  • Ettan

   Jag har tänkt i samma banor men det är inte värt det. Straffet kan bli 10 års fängelse. Vad jag anser bättre tänker jag inte skriva här då detta är en seriös blogg.

   Gilla

   • Bajen666

    Hehe du är roligt du…10 år för ett kok stryk, 2-3 månader och lite dagsböter kanske om ens det.
    Jag är ostraffad och lever ett skötsamt liv med arbete samt ordnat familjeliv.

    Gilla

 • gamgubben

  Om det är sant att han Åberg givit ultimatumet till Lamotte då visar han är inte rättvisans tjänare utan Mammons.Det är helt klart försök till utpressning således straffbart.

  Gilla

 • turrim

  Han har tydligen fullt förtroende från överheten som ger honom skattepengar och från domstolarna. Däremot saknar dessa förtroende för gamlingar som blir arga och säger vad de anser vara rätt.

  Tänk på det och ställ frågor under talet.

  Gilla

 • gamgubben

  De enfaldiga skriver att vi har ett hårdnande samhällsklimat på sociala medier när det är i vår dagliga verklighet, bränns, bombas, rånas och skjuts för att bryta upp samhällsordningen. Och allt detta för att bana väg för en odemokratisk religiös sekt att ta kommandot.
  Vi inte bara bugar och bockar vi betalar också för vår egen undergång och allt detta med PK-vurmarnas goda minne.

  Gilla

 • Tony

  Man borde åka dit och röka ut fanskapet,, djurplågare är något av det värsta jag vet, men är rädd att jag kommer att använda mina kryckor på ett icke lagligt sätt. Han är inte lite fräck heller, åka dit och häva ur sig sin smörja på den plats där den förste kritikern mot vansinnet bodde?

  Gilla

 • Kent

  Nomeklaturan privatiserar även stasiverksamheten.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Djurplågaren ?

  Gilla

  • Holden

   Han plågade ihjäl ett antal Jakar, men dömdes aldrig för han höll sig undan och undvek att bli delgiven.

   Gillad av 1 person

  • Arne Groningsson

   Tomas hette tidigare Bergström i efternamn men bytte till Åberg för att sopa igen spåren efter sig när DJURPLÅGERIET uppmärksammades i lokalmedia och väckte stor ilska bland innevånarna på orten.
   Tomas uppges också ha satt i system att hålla sig undan kronofogden, delgivningsmän och andra fordringsägare och har lika systematiskt inte dykt upp i domstol när han kallats i olika ärenden, varför flera mål har fått avgöras genom så kallade tredskodomar.

   Aftonbladet har vid ett tillfälle utsett kräket till ”årets hjälte” i nått jipposammanhang, bara så ni vet att han har både Regering och Media bakom ryggen! (ynkryggen passar kanske bättre)

   Gilla

 • ruben

  I bibliotekslagen står att de ska ” …bidra till kunskapsförmedling och fri åsiktsbildning”. Ska verkligen kommunistiska politruker lära ut fri åsiktsbildning? Samhället tycks vara urspårat och trasigt på flera plan.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Bibliotekslagen

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: