Syrier åtalas för våldtäkt på skoltoalett

BROTTSLIGHET. En syrisk medborgare, född 2003, åtalas nu för en misstänkt våldtäkt på en högstadieskola i Umeå i våras. Utöver våldtäkten misstänks han för en rad andra våldsbrott mot en annan tonårsflicka.

Det var i mitten av maj som polisen larmades om den misstänkta våldtäkten, som ska ha skett på en av skolans toaletter. Utöver våldtäkten åtalas syriern även för en rad andra våldsbrott mot en annan tonårsflicka som han tidigare ska ha haft en relation med. Totalt rör det sig om sju lika åtalspunkter.

Tonåringen ska enligt åtalet vid flera tillfällen under första halvan av 2019 misshandlat och hotat en flicka han tidigare haft en relation med. Den misstänkte förnekar brott vid samtliga åtalspunkter.

-Pettersson läser åtalspunkterna, misshandel, olaga hot, misshandel, olaga hot, ofredande, olaga hot och våldtäkt och undrar om inte…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Syrier åtalas för våldtäkt på skoltoalett

  1. Makten över sociala media visas tydligt genom att de som delade videon i det föregående i FB omedelbart blir straffade med avstängning. I messenger blev de 14 dagar och FB 7 dagar. Ovanligt lite, då det brukar bli ca 30 dagar!

  2. HAR NI MÄRKT ATT MSM/PUBLIC SERVICE SKYLLER VÅLD OCH KRIMINALITÈT PÅ ”GÄNG”!
    DOCK UTAN ATT DET MINSTA RÖRA VID DET VIKTIGA – VILKA ÄR DESSA GÄNG? VAR BOR DE? VAR UPPEHÅLLER SIG GÄNGEN? VAD LEVER DE PÅ OFFICIELLT? FÖRSÖRJNINGSSTÖD?
    Hade Sverige haft äkta journalister och media, så hade här funnits tillfälle till gräv och scoop.

    Tommy Robinson avslöjade i sitt tal när han fick priset i Danmark, som årets yttrandefrihetsförkämpe, att all den förföljelse som riktas mot honom har ursprung i Gulfstaterna ledda av SaudiArabien. De äger så mycket strategiska aktier i sociala medieföretag resp MSM att alla dansar efter deras pipa.
    Passa på att titta innan YouTube stänger ned videon!
    https://youtu.be/GMFWbJ9yuiw

  3. Notera RASISMEN i våldet! I huvudsak muslimska gärningsmän väljer som offer i princip enbart icke-muslimer och i synnerhet etniska svenskar. Om detta inte är rasism, så vad är det då?

  4. Hmmm en tanke dök upp!
    Om en raketforskare skulle våldta en svensk kvinna som har tex HIV som denna kvinna vet om att hon har.
    Men kvinnan säger inget om att hon har HIV och raketforskaren blir smittad skulle det kunna leda till att kvinnan åtalas för misshandel heller vad det nu kan bli för åtals punkt?

    Mitt tips är mycket troligen JA och troligen med betydligt längre/hårdare straff än raketsforskaren fick för våldtäkten.

    • Fundera på vad som sannolikt händer den etniskt svenska kvinna, offret, vilken under pågående (grupp-) våldtäkt DÖDAR en av våldsmännen? En sådan händelse närmar sig alltmer. Skall vi gissa att kvinnan döms till livstids fängelse? För oss svenska gräsrötter, skulle kvinnan vara en hjältinna.

      Det märkliga är att om liknande skulle hända i ett muslimskt land, så skulle kvinnan, offret, inte ens bli föremål för utredning, då hon ju följer sharia som ger henne rätt att försvara sin dygd – låt vara att gärningsmannens klan sedan skulle kunna döda henne (om hon saknar stöd från egen klantillhörighet), utan att bli straffade.

  5. Varför är han här i Sverige ????
    Enkel biljett för honom. Inget snack och ingen media. Han är inte värdig att bo här.

  6. Hade detta hänt på ”min” skola så hade jag agerat enl. följande :
    1) Ge ung-fan så mycket pisk att han svimmar.
    2) Bind ihop fötterna på honom.
    3) Ring flickans far och be honom komma.
    4) Hämta hammare och spik.
    5) Gemensamt, med den nu anlända fadern, spika fast händerna mot en vägg.
    6) Låta fadern avreagera sig så mycket han orkar.
    7) Därefter kontakta pojkens föräldrar och be dom komma.
    8) Ge dom samma behandling, som straff för usel uppfostran.
    9) Först NU, kontakta polisen.
    10) Och om nu polisen ifrågasätter skicket på våldtäkts-familjen, så meddela att de har fått precis vad dom förtjänat.
    11) Om sedan polisen tänker ge sig på flickans far och mig själv, kan jag upplysa om att det blir något de kommer att få ångra. Garanterat !

    Vi befinner oss i krig ! Och i ett sådant tillstånd måste man försvara sig och sin omgivning. Man är enl. krigslagarna tom. Skyldig att stå upp mot fienden. Det är på tiden att vi säger ifrån och blir handlingskraftiga !

    • Riktigt men få tillräckligt många att förstå detta är inte lätt
      Det måste först bli mycket värre innan det kan bli bättre

  7. Utöver lämpligt straff borde alla som döms för våldtäkt snoppas av.
    På så sätt blir det inga återfall.
    Grov våldtäkt och gruppvåldtäkt borde alltid generera hängning.

  8. Svenskar, hur länge tål vi det här????Det räcker nu ,nyval och mera handlingkraftiga åtgärder mot invandrar kriminalitet..SVENSKAR VAKNA!!!!!!!

    • Vet du, många av mina vänner ”orkar inte” prata om sånt som sker ”för då mår de dåligt”.
      De säger att de ändå inte kan göra något.
      -De tycker att ”politikerna borde agera”. Sedan pratar de om jobbet, semestern och underhållning…

      (Några av dem började dock rösta SD senaste valet.)

      • Ja tyvärr allt för många gör det samma Blunda så slipper jag se. Håll för öronen så slipper jag höra. Det jag inte ser och finns inte

    • Problemet är att 50% av alla människor är dummare än genomsnittet!

      – och en ”genomsnittsdum” är ingen starkt lysande stjärna!

      • Världen består av två sorters människor de kloka och de dumma
        Tyvärr är de dumma i majoritet och bestämmer.

  9. Slöseri med pengar, behövs ingen rättegång. Är det bevisad utan tvivel Utvisa hela klanen utan rätt till överklagande. Då håller klanen ordning på sina svinpälsar garanterad.

  10. Det här liksom mycket annat får inte politikerna läsa. Familjerna till de här huliganerna måste få besked om att inträffar något liknande brott utfört av er son, måste vi tyvärr utvisa er alla.
    Vi har inga sådana lagar ännu, men de behövs verkligen om vi någonsin ska få ordning och reda som punktsvetsaren säger.

Kommentera