Svensk gripen för misstänkt för två mord och ett mordförsök i Barcelona

BROTTSLIGHET. En 29-årig svensk man greps 20 januari i Barcelona, misstänkt för två mord och ett mordförsök. Enligt El País misstänker den katalanska regionalpolisen Mossos D´Esquadra att mannen ligger bakom tre olika brott som begicks med kort mellanrum på tre platser i den katalanska huvudstaden. På måndagseftermiddagen uppstod först en brand i en lägenhet på tredje våningen i stadsdelen Ciutat Vella. En video som delats på nätet visar hur en man i kortbyxor klättrar ned från våningen via fasaden och därefter ska han ha flytt på en cykel. I våningen hittades en man som av allt att döma rånmördats, skriver Sydkusten.es. 

Knappt en timme senare och endast 600 meter därifrån hittades en kvinna död. Hon ska ha mottagit ett hårt slag i huvudet och också ha varit föremål för ett rån.

Strax före klockan 17.00 överfölls så två personer på öppen gata, nära rådhuset. En av dem, en kommunalanställd, knivskars allvarligt i bröstet medan den andre skadades lindrigt. Deras skrik larmade de lokalpoliser som bevakade rådhuset och de kunde sedermera övermanna gärningsmannen.

Det ska röra sig om en svensk medborgare som bland annat bar på sig objekt som tillhörde den mördade kvinnan. Signalementet sägs även sammanfalla med den man som filmades när han kastade sig ut från den brinnande våningen.

-Pettersson vet inte vem den misstänkte är, men vet att det är skillnad på svensk och svensk medborgare, men det finns svenska galningar också och denna är i varje fall vit…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

7 thoughts on “Svensk gripen för misstänkt för två mord och ett mordförsök i Barcelona

  1. När media talar om svensk gripen…..är det oftast en som nyss fått svenskt medborgarskap. Varför ska vi svärtas ner av de nya? Vissa beteenden är verkligen inte typiskt svenska.
    Varje gång något positivt skett, framhålls deras ursprung. Då är de inte riktigt svenskar ändå, eller?
    Typisk pk agenda journalister. De ska fostra folket och berätta saker de vill få oss att tro på.
    När du väl uppmärksammat detta, blir det så uppenbart och lyser igenom nästan alla nyhetsinslag.
    Det kräver förstås en grundnivå på analysförmåga.

  2. Jag har olika ”raffinerade” system för att bli av med ohyra;

    Råttor fångar jag i råttfällor eller förgiftar med ”råttgift”.
    Spyflugor fångar jag på ”klisterpapper” eller sprayar med diskmedel.
    Myggor slår jag ihjäl eller tar med racket med högspänningsgaller.

    Sensmoral:
    Alla former av onyttig ohyra måste i alla fall dödas för att
    inte föröka sig.

  3. En vit terrorist….är detta möjligt !?
    Kan han vara målad !?

    💐 till de som blev utsatta av denna dåre !

  4. Hoppas att man tar en funderare på EU:s öppna gränser nu i Spanien. Det håller helt enkelt inte längre.😫

Kommentera