Hemma hos zigenarna byggs det palats för bidragspengar och brottslighet, men här…

BROTTSLIGHET. Stärkelse används i livmedel, ofta som förtjockningsmedel. Den främsta användningen är dock teknisk, för tillverkning av lim och etanol, som fyllnadsmedel i läkemedel, som tillsats i tryckfärger och som bindemedel vid tillverkning av papper och textiler. I moderna engångsförpackningar används ofta stärkelse för att öka naturens förmåga att bryta ned dem.

Utanför Stigtomta i Södermanland ligger en nedlagt stärkelsefabrik, Eco Starch, som gick i konkurs i slutet av 90-talet. Fabriksbyggnaden och markområdet köptes 2005 upp av Per-Magnus Johansson, som också är vd för bolaget Forsbecks, en spannmålsgrossist som drivs från Skänninge i Östergötland. Tanken var att starta fabriken igen men av olika anledningar har det inte gått.

Sedan 4-5 år tillbaka har det uppstått andra problem. Fabriksområdet har ockuperats av bulgariska zigenare. Polisen har kontaktats men de har inte befogenheter att köra bort folk som bosatt sig utan lov på någon annans mark!!! Även kronofogde och socialtjänst har varit inkopplade, för i varje fall på sommaren var det barn där.

När jag läser brottsbalken så hittar jag minst tio lagar som borde räcka för vräkning, men lagen gäller tydligen inte alla. Ägaren måste vara en fridsam man, hans eller företagets egendom blir förstörd, flata myndigheter vill inte agera och ändå uppstår det inga medborgargarden. Hur länge dröjer det när myndigheterna inte kan skydda befolkningen?

Nåväl, idag åkte Pettersson förbi som jag gör då och då och det är ingen vacker syn. Ännu en gång visas samhällets flathet upp. Fabriksområdet är om inte totalförstört så bra nära. Det ryker i en tunna, det ligger bilvrak, , inne i en byggnad står en bil med Bulgariska skyltar, det hänger tvätt på tork, osv. helt klart bor det folk på området och smälta metallklumpar tyder på att någon ägnar sig åt metallhandel.

Det kostar en mindre förmögenhet att rusta och sanera området efter zigenarna. I stället hade det kunnat användas som lager eller garage men men…

När PK talar och skriver om fattiga EU-migranter är det ofta kriminella zigenare det handlar om. Människorna som ställt till det som ovan är kriminella. Vill någon tigga och håller rent runt omkring och låter bli att förstöra så går det bra på de flesta ställen.

Det stämmer säkert att många lever ett eländigt liv, men en del har dubbla bostäder, ett ruckel att visa media och myndigheter, och en skaplig bostad där de bor, andra zigenare lever lyxliv.

Daily Mail har visat hur zigenarna bygger palats hemma för bidragspengar och brottslighet. Även rumänska tidningar skriver om detta.  Dock inga svenska vad jag vet, trots att de lovar att de inte döljer något för oss.  

Nedan kan ni se en litet annorlunda bild av hur många romer lever, det är de som organiserar det som inte finns enligt PK, människohandel, organiserade tiggerier och stöldturnéer, storskaliga bedrägerier osv. Kanske lite fördelningspolitik skulle hjälpa – ziggisar emellan.

Varför ser man inga tiggare på dessa gator?

Zooma in och se er omkring HÄRTitta hur rent och snyggt det är och fråga er vem som betalar. Frågar du zigenarna på plats så skrattar de och säger metallhandel.

Ni som lägger pengar i tiggarnas muggar bidrar till detta, men det får ni aldrig läsa om i hatmedia.

Läs gärna om När greve Antonius kom till Sverige, och fråga er varför det inte blivit folk av dessa på 500 år trots namnbyten, tattare, zigenare, romer, EU-migranter, tiggare, vilka är det egentligen som förstör deras varumärke…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Hemma hos zigenarna byggs det palats för bidragspengar och brottslighet, men här…

  1. Kör ut dom nu. Dom bidrar inte med något som vi behöver här. Dom har väl barn att ta hand om hemma. Vi kan inte vara socialbyrå åt hela världen längre. Vi måste ta hand om oss själva först. Det är väl helt självklart för den som kan tänka själv. D.v.s vänstervridna kan inte se att detta är ett problem….och därför ser det ut som det gör i hela landet

  2. Dagens sosse Sverige: de kriminella parasiterna har större rättigheter än hårt arbetande, hårt beskattade Svenskar i generationer.
    Vad gör svetsaren? Bara snackar massa skit. Bara avgå f-f!

  3. Zigenare i Indien arbetar som hantverkare ungefär som de gjorde i min ungdom på 30-40 talet. Jag såg vid ett flertal tillfällen dem arbetande som ambulerande smeder däremot såg jag inga tältläger.
    Varför lämnade de de varmare breddgraderna för det mera ogästvänliga klimatet i norra Europa och varför har de ej förmågan att assimilera sig i något land?
    De som lämnade Indien en gång var opportunisterna som ville finna ett behagligare liv utan att arbeta man ändå leva som förr och ingen förmåga att ta seden dit de kom, exakt som allt för många som nu funnit vägen till sitt El Dorado i Absurdistan.

  4. Hur kan det komma sig att polisen INTE har befogenheter att köra iväg dem?!

    Vad kan polisen bistå oss hederliga medborgare med egentligen?! Vad betalar vi då skatt för polisen för?!

  5. Zigenare Somalier och Araber är världens mest värdelösa folkslag, var än dom kommer så blir det kriminalitet och kaos och dom tömmer värdfolkets kassakista utan att blinka.

Kommentera