Daniel Riazat (V) vänsterpartiet på twitter

INRIKES. Daniel Riazat är född i Iran 1991, han sitter i Sveriges riksdag för Vänsterpartiet trots att han inte gillar svenskar. Daniel är en illegal invandrare han kom till Sverige tillsammans med sin syster och mamma år 2000 som nioåring. Familjen nekades uppehållstillstånd, gick under jorden men fick uppehållstillstånd 2004. Straxt därefter kom pappa Riazat till Sverige.

Om Daniel Riazat på bloggen…

Daniel ”kryptokommunist” Riazat (V) vs Hanif Bali (M)
Ett klipp från 31 jan. 2017.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Daniel Riazat (V) vänsterpartiet på twitter

  1. Så där han gnällt och gapat ända sedan han blev V-medlem i Falun. Allt är SD:s fel enligt honom. Enögd och stor i truten,
    .

  2. Han är en stor skam för Dalarna.
    Mycket obehaglig människa.
    Precis lika obehaglig som P4 Dalarnas Martin Eriksson
    som också hyllar punk bandet som fuckade Jimmy Åkesson
    i direktsändning.
    Hur kan man ha dylika muppar i radion.
    Det är inte första gången han hyllar kommunist / sosse propaganda.
    Alla pratar om eländet men inget händer på P4 Dalarna.
    Har blivit en vänster kanal helt.
    Annat var det för 10 år sedan, då var det underbara programledare.

  3. Släng ut individen nu!
    Gillar inte individern!
    Tycker att sånt skräp ska åka dit dom kom från!
    Helst i går

  4. Ränderna går aldrig ur en idiot, tänk två språkrör i ett framtida vänsterparti denna stolle och Linda Snecker…Hehe.

    Ett halvår så hade partiet varit nere på liberalernas nivå.

  5. Ja, sådana politiker behöver vårt land…..de föraktar vårt
    sätt att leva men vill gärna bo här.Konstigt . Tänk om
    det varit det omvända. Ngn som häcklar vänstern istället.
    Krigsrubriker. Nu: en programledare som ser nöjd ut.
    Är det rätten att fritt uttrycka sig?. Arma land.

  6. Tack alla flyktingar som gör att Sverige är som vilken bananrepublik som helst som saknar struktur, ordning och lagar, där gruppvåldtäkter bilbränder, bidragsfusk och dödsskjutningar är vardagsmat. Rösta gärna på vänstern som har sina rötter hos Stalin så får vi ett ännu fattigare, otryggare och våldsammare Sverige.

  7. Att se o höra denna halv puttefnask (Riazat)
    i Tv säger en del om det kraven vi har i Sverige på dom begåvningar vi har på folket vi tar emot. Men så blir det när pladderhattar o genus fjollor styr . Med sådant folk ökar våra chanser på fler Nobel pris

  8. Riazat är Rasist!
    En av alla inkvoterade med krav på ”Herrefolkstatus” och fängelse, böter och etnisk rensning av de ”mindre värda” med ”fel” Svenska rastillhörighet!
    Det allra värsta är väl att Sveriges Vänster-kriminella Domstolar redan tillämpar dessa Sovjetisk-Marxistiska Rättsprinciper UTAN att folket givit dem mandat till det!

  9. I den totalitära Riazats tankar skall allt vara likriktat . Att folk tycker olika kan de ej tolerera . Och att klä in dessa olika tankar i floskler är vad de gör . Var sak på sin plats . Perser , Afrikaner , Sandnegrer , Afghaner , alla har de sin plats och vet var det är . Inte här ! Mvh Sjöström

  10. Tycker nog att denne lille man har fått en alldeles för stor och obehaglig trut.Men han tillhör ju ett parti som i allra högsta grad underblåser hatet mot demokratin och yttrandefriheten.Det är på grund av just sådana typer som SD politiker blir lovligt byte för fönsterkrossning m.m i sina hem.Men,rasseviruset på hjärnan fördunklar väl omdömet.Om han ändå nöter upp byxbaken i riksdagen så kan han ju driva frågan om slöjförbud.Eller är det för het fråga för denne lille trista typ ?

  11. Förstår inte vad han gör här i Sverige och varför han överhuvud taget skulle tvinga sej kvar genom att gömma sej. Åk tillbaka till det land där du trivs.

  12. Inga kommunister, inte ens svenska kommunister gillar svenskar förutsatt att de inte är kommunister.

  13. Typisk kommunist. Har väldigt svårt att acceptera demokrati. Tyvärr kommer han att bli besviken då alla såna här utspel bara ökar stödet för sveriges nu största parti Sd 😃😄

Kommentera