Stenar kastades in i SD-politikers bostad

BROTTSLIGHET. Sverigedemokraten och riksdagsledamoten Ann-Christine From Utterstedts bostad har under natten mot lördag drabbats av skadegörelse. Stenar har kastats in genom altanfönstret till hennes privata bostad. Ann-Christine From Utterstedt var tidigare oppositionsråd i Västerås.

-Pettersson räknar med fackeltåg och demonstrationer av vänsterrörelserna för ickevåld som brukligt är…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Stenar kastades in i SD-politikers bostad

  1. Hoten mot yttrandefriheten följer kanske det mönster, som myndigheterna och regeringen driver. När regeringen kallar SD-politiker för rasister eller nazister, uppmuntrar det förmodligen primitiva individer att utöva våld mot dem. Har inte hört detta på riksnyheter. Jag ser gärna att Sverige prövar en ny regering med mindre hybris och större förståelse för verkligheten. Regeringen bör studera och inspireras av grannländernas invandringspolitik eller avgå innan Sverige går sönder. Dessutom måste Migrationsverket upphöra med lekstugan och istället bli seriösa med identitetskontroller.

  2. Vänster dårar och journalister är ganska lika varandra,,
    dom gapiga och högljudda, och ganska dumma i huvudet.

  3. Chefen för SVT och samtliga ägare och chefsredaktörer för gammelmedia måste förstå, trots begränsad hjärnkapacitet, att det är dom som går i spetsen för drevet emot Åkesson och Sverigedemokraterna.
    Samtliga bör göra avbön och be Åkesson och Sverigedemokratetna om ursäkt för allt förtal och fientliga artiklar de skrivit.

  4. Leif GW skriver i Expressen om bomben på Östermalm: ”…..möjligen – att även styra kriminalpolitiken i en för gärningsmännen önskvärd riktning…”

    Vilka menar han med detta luddiga uttalande? Jag tolkar det som om han menar SD. Vilka annars och varför?

    Det vore faktisk mer trovärdigt och en bättre möjlighet att behålla sin image även på gamla dar om han skrev konkret om stenattacken mot SD-kvinnans bostad.

  5. Vänsterfolket blir alltmer desperata ju mer sympatier SD får. De fattar dock inte att varje sådant illdåd ger ännu fler röster till SD. Det är en spiral de aldrig kan stoppa. 😄😄😄😅

  6. Någon/ra som inte gillar SD, varför ?
    Kling och Klang göres sig nog heller intej någon brådska.

  7. Såg löpsedlarna idag ingenting om detta, hemskt, Sverige är förlorat! Medierna, polisen, militären samt flera andra myndigheter är helt på ockupationsmaktens sida!

  8. Man borde få vara fredad i sitt eget hem,men sådana hederssaker existerar inte längre.Nu har Afa ( antar jag ) lärt sig stenkastning av våra långväga gäster.Hat och hot triggas igång på primitiva indoktrinerade hjärnor när man t.e.x som Herr Aschberg gör det legitimt via sitt program Trolljägarna att ofreda folk i sitt hem eller på arbetet.Att dessutom se en vänsterfjolla visa upp rumpan och utöver det stå och skrika fuck SD medan publiken glatt applåderar och uppenbarligen samtycker gör inte saken bättre.

  9. Jag antar att detta är förstasidestoff på våra stor ”drakar” hot och våld mot politiker är ju otroligt allvarligt…eller.?!

    Edit:

    Gick in och kollade aftonslasken hittar inget däremot om en strippa som klädde av sig för koalorna i Australien.

    Inget på sexpressen heller där handlar det om skräckveckan i Stockholm och Kinas attack på svt.

    Fler vill jag inte gå in på…jag blev helt matt av dessa två.

  10. Inbördeskriget startade 1999 när socialdemokraterna,
    LANDSFÖRRÄDARNA, sålde Sverige till muslimerna!

    Dock är det inte så många svenskar som förstår, eller
    ännu har erfarit att det pågår!

    => Det är dags ………

    • Går inte att svara på den andre kommentaren ovan, nej det ser du väl att jag svarade signaturen Polaren dennes Judehat.

      • Hehe tack själv, skulle aldrig falla mig in att kritisera dig du är stamkund hos Pettersson och brukar ha kloka och insiktsfulla inlägg.

        Ha nu en god fortsättning så hörs och ses vi.

        Mvh

Kommentera