Islams nyttiga idioter är många, jämför barns lek med 38 år i fängelse

ISLAM. Skurups politiker har röstat ja till att införa slöjförbud i för- och grundskolan. Kommunfullmäktiges beslut att bifalla Sverigedemokratens Lars Nyströms togs efter intensiv debatt, kantad av höjda röster, bestämda repliker och rungande applåder.

I motionen föreslås ett förbud mot ”huvudduk, burka, niqab och andra klädesplagg som har till syfte att dölja elever och personal” i skolan.

Häromdagen var det kraftiga demonstrationer för och emot i Skurup, bland annat bussade Muslimska brödraskapet personer från Malmö till Skurup för att demonstrera mot slöjförbudet.

Nåväl, på Expressen arbetar en nyttig idiot som ställer sig på terrorklassade muslimska brödraskapets sida med ett oerhört fånigt argument.

Andra nyttiga idioter är tidningen Elle…

För att inte tala om alla…

Steget Efter

Har ni någonsin sett en muslim bära att kors för att hedra kristna offer?

TIDIGARE 2019-03-21. 38 års fängelse för protester mot det SVT uppmuntrar

ISLAM. Medan SVT anställer radikala islamister som sprider islamistpropaganda, hat mot SD och Israel så döms kvinnor i Iran som vägrar bära slöja till 38 års fängelse. 

Läs mer på Samnytt

Den iranska människorättsadvokaten Nasrin Sotoudeh har dömts till sju års fängelse, rapporterar AFP med hänvisning till Irans statliga nyhetsbyrå. Sotoudehs make Reza Khandan uppger dock på Facebook att domen bara är en del av ett mera omfattande straff på totalt 38 års fängelse och 148 piskrapp.

Nasrin Sotoudeh har bland annat försvarat kvinnor som åtalats för att inte ha täckt sitt hår.

Hon greps i somras och anklagades för spioneri, för att ha spridit propaganda mot den islamska staten Iran och för att ha förolämpat Irans högsta ledare.

Nasrin Sotoudeh dömdes till fängelse även 2010 men släpptes efter tre år då hon avtjänat halva sitt straff. Hon har tidigare belönats med EU-parlamentets prestigefyllda Sakharov-pris för sitt arbete för mänskliga rättigheter.

Washington Post

Amnesty pressmeddelande

Nasrin Sotoudehs hemsida

-Pettersson noterar att dagarna efter denna groteska dom så väljs Iran in i  UN Women, ett FN-organ som arbetar för kvinnors och flickors rättigheter. Vore det inte så tragiskt skulle man kunna tro det är ett skämt.

Twitter

Var är protesterna? Var är utrikesminister Margot Wallström? Wallström skriver på twitter om kvinnors rätt till styrelseposter i Sverige, jag tycker hon har viktigare saker att ta tag i…

Dags för Sverige att gå ur FN, och i ett första steg dra in de enorma bidrag Sverige skänker till denna korrupta organisation…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Islams nyttiga idioter är många, jämför barns lek med 38 år i fängelse

  1. Var har de aktiva kvinnorna i ”metoo” tagit vägen?

    Var allt bara ett löjligt skämt?

    Vad annars?

    Ni, alla duktiga kvinnor, som någon klappade på rumpan,
    – eller blev tagen på låret i en badtunna – för 17 år sedan,
    kanske kan ge er på de riktiga problemen för miljontals kvinnor?

    Islam är väl värre än att bli klappad på rumpan?

    ” Metoo” drar löjets skimmer över alla kvinnor, som ”ställde upp”!

  2. Efter Srebrenitsa så insåg jag att UN (FN) hade ingen funktion längre
    Dags att lägga ner skiten och alla deras korrupta sidoorganisationer som bara belastar arbetande människor och föder lathundar

    • FN kan inte rädda världen undan krig därför räddas klimatet på hela jorden.
      – Bakgrunden är att majoritetsbeslut krävs för att skapa fred. En majoritet av odemokratiska medlemsstater kan komma att ta pengar från de rikaste ländernas fattiga invånare och ges till de fattiga ländernas rikaste.

  3. I veckan besökte jag apoteket och slogs, än en gång, av det faktum att det inte enbart handlar om ”slöja”. Det handlar om hela kåldolmekonceptet!
    Jag vill inte träffa personal med klädärmar, som slutar nere vid knogarna. Inte på apoteket, än mindre i sjukvården eller hos tandläkaren.

    Hur kan våra svenska hygienkrav bli underställda ett religiöst påhitt?

  4. Svenska feminister jagar millimeter rättvisa jämfört med svenska män.
    När det gäller muslimer, blundar de för ett enormt strukturellt kvinnoförtryck. De bryr sig alltså inte om utsatta invandrarkvinnor/flickor.
    Vilken otrolig feghet pk visar upp. Mångkulturen står högre upp på listan och detta får de lida för.

  5. Väldigt intressant artikel. Håller fullständigt med att FN är en genomkorrupt organisation. Dessutom finns det en ockult agenda med hela skapandet av FN, (den kommande världsregeringen): exvis i FNs bönerum finns det en svart khaba-sten likt den i mecka (www.inplainsite.org/html/the_united_nations.html). Och vidare, den stora tavlan i rummet där FNs säkerhetsråd samlas ger en del info om vart de vill ta världen.

    • Det där med världsregering får vi sätta stopp för. Ska vi aldrig tillåta att det blir av. Och FN i övrigt – lägg ner.

  6. Äntligen så fick vi en positiv nyhet så här på Söndagsmorgonen.Nu måste det ju bara komma protester från knytblusarna och vänstern.Jag väntar med spänning på motdraget.

Kommentera