Miljöpartiet vill rädda skolan igen, denna gång efter etnicitet


INVANDRING & SKOLA. Kommunerna bör säkerställa en bra blandning av elever med olika bakgrund. Förändra närhetsprincipen – samhället måste kunna ta fler hänsyn än exakt på metern vilket barn som bor närmast en skola, skriver Per Bolund (MP) och Annika Hirvonen Falk (MP), i en debattartikel i Expressen

Från mars 2014

Många skolor fungerar inte bra idag, ofta beroende på för många elever från fjärran land, där både elever och föräldrar har värderingar som inte är kompatibla med de svenska.

-Pettersson ser att Miljöpartiet inte tänker lösa dessa problem med att minska invandringen utan om de får som de vill tänker de låta kommunen avgöra vad som är bäst för barnen, alltså bussa duktiga barn barn till skolor med mest social och etnisk blandning.

Miljöpartiet tänker blanda barn efter hudfärg och tvinga svenska barn till förortens skolor. Precis som om MP inte förstört nog.

-Pettersson minns ett förslag från Sverigedemokraterna som gick ut på att bussa barn från städerna till landsbygdsskolor och på så sätt låta skolorna och landet landet leva, och några barn per klass få gå i skolor med svenska elever men det var inte bra enligt sju-klövern som tyckte det var bättre med jätteskolor i städerna och att utarma landsbygden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Miljöpartiet vill rädda skolan igen, denna gång efter etnicitet

 • Sea Gull

  Rekommenderar er att läsa vad Rebecca Weidmo Uvell skriver på sin blogg ” Miljöpartiet och spiken i kistan”

  Gilla

 • Tore

  Avståndet till skolan är tydligen lösningen på problemet den här gången, lågaffektivt bemötande fungerade inte har man kommit på nu. En örfil så den uppfostrade ungjävel går ner i spagat är enda lösningen.

  Gilla

 • ruben

  Det börjar tydligen urarta på allvar om MP tänker sig att staten ska välja ut elevsammansättningar utefter etnicitet. Jag hoppas på ny regering, som värnar svenska medborgare på mänskliga rättigheters villkor.

  Gilla

 • Maya

  Miljöpartiet är ett hot mot rikets säkerhet.Den ena token efter den andra förespråkar hela tiden nya galenskaper.Må dom försvinna ut i periferin vid nästa val.

  Gilla

 • runar

  Per B kan dra en ICA påse över huvet o blåsa upp den med ett sugrör inifrån….

  Gilla

  • SasjaL

   Intressant tanke, men en plastkasse av senaste typ ifrån ICA håller inte för mycket. Man får vara glad om den ens håller hela vägen hem …

   Gilla

   • Tore

    Där sa du något, man kommer runt hörnet sen ligger allt på backen i en hög.
    Ica:s påsar och miljöpartister pers argumenterande håller inte.
    Vill ni rädda skolann ni miljöpartister?
    Håll er undan, håll er till klimattramset istället.

    Gilla

 • gamgubben

  Tanken är väl att inblandning av främmande barn ska öka deras chanser till integration och bra resultat. Resultatet blir vad jag förstår mer bråk i klasserna och att det leder till sämrebetyg för de svenska barnen samt att lärarna misströstar och lämnar skolan för andra arbetsuppgifter i en lugnare miljö och mer uppskattning.

  Gilla

 • blabaris

  Jag vill inte använda mina barn som sk kuddbarn för att aggro barn utan uppfostran ska bli lugnare

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Med MPs förslag kommer de flesta svenska föräldrar som har råd att sätta sina barn i privata skolor och betala kostnaden för det.

  Gilla

 • Johan Johansson

  Ännu ett exempel på att miljöpartiet struntar i och förstör miljön när miljömål krockar med annat som ligger miljöpartister desto närmre hjärtat. Hur miljövänligt är det att bussa runt elever som annars kunde gå eller cykla? Behövs rentav Förbifart Stockholm för att det inte ska finnas några svenskdominerade skolor kvar?

  Gilla

 • Gruvmor

  Så fort svenska politiker yttrar sig om hur de ska ”ordna skolan” med invandrare så tänker jag på Paul Ramzeys video på Youtube om mångfald i skolen. Han låtsas vara för det, till vilket pris som helst. 7 min

  Gilla

 • age

  Va’ bra!
  Då kommer alla svenska föräldrar rösta på SD!

  Det finns väl inga svenska föräldrar som vill förstöra
  sina barns framtid!

  Vi har en intensiv erfarenhet från ”balkaninvasionen”
  till Södertälje.
  Kriget började redan i skolan – och pågår ännu!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Nej, det kommer garanterat även i valet 2022 finnas en trygg naiv och konflikträdd svensk väljarkår i majoritet som kommer att ge den landsförädiska 7 klövern fortsatt förtroende 4 år framåt !

   Gilla

 • Peter Kostin

  Men fattar inte miljöpartisterna att föräldrar faktiskt kan ta sitt bohag och flytta till en kommun som inte har skolor som är förstörda. Malmö är väl ett sång exempel där familjer flyttar ut till kranskommunerna. Ska vi fortsätta vara ett högteknologiskt land måste vi ha duktiga elever som får studiero och som slipper risken att bli kränkt.

  Gilla

 • Fiona1177

  Tack gode Gud att jag aldrig ville skaffa mig barn! Tänk att jämt behöva vara orolig för hur barn eller barnbarn har det i skolan. Blir dom slagna, påhoppade, förnedrade eller annat djävulstyg som ingår i den stora, härliga multikulturella, av politiker framavlade skolan?

  Gilla

 • ossie

  Finns det några skolor som har det lungt och har studiero så ska det åtgärdas med att skeppa in ett gäng kaosblattar.

  Gilla

 • Kungen

  Dom har ju redan förstört skolan en gång.
  Vi måste bli av med detta flumparti innan dom förstör hela landet med sina vansinniga ideer.

  Gilla

 • Bajen666

  Alla skolor ska förstöras och all väsentlig kunskap ska vi kasta överbord.

  Slutsats: Alla ska ha ett helvete…inte bara dom som förtjänar det…Mvh Miljöpartiet.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Alltid det kramgoa och landsförädiska Miljöpartiet !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: