”Kräket Peter Wolodarski”

ISLAM. I Skurup har kommunen infört slöjförbud på för och grundskolor och det har demonstrerats för och emot, se på SVT Play, börjar vid 23:00. 

Från Thoralfs blogg

Såg Aktuellts reportage från Skurup ikväll. Såg tre modiga kvinnor som tillhörde motdemonstranterna. Men fanns det inga män som ställde upp? En stor applåd för dessa tre kvinnor? En av dem känner jag sedan tidigare då hon var medlem i SD men hon gick samma öde till mötes som Thoralf Alfsson. 

Några kloka kvinnor demonstrerar mot islam. Skärmdump från SVT.

Jag undrar hur många i Kalmar som skulle ställa upp på en demonstration för ett förbud av slöja i grundskolan?

Skall man ge upp när det är så få personer som vill försvara vårt land mot islam? Vad är det för fel på svensken? Har svensken ingen självbevarelsedrift? Bryr han sig inte om vilken framtid som hans barn och barnbarn går till mötes? Jag har tolkat det som att en majoritet inte bryr sig det minsta, det finns till och med svenska kristna kvinnor som tar på sig slöja och visar upp hur goda de är. Enligt min mening så är de urblåsta, knäppa och naiva! Jag gissar att de aldrig besökt ett muslimskt land!

Igår blev det bara för mycket med all politik i riksdagen och när sedan Aktuellt även hade Jimmie Åkesson och socialdemokraten Anders Ygeman i studion för att diskutera kärnkraft, blev det bara för mycket att höra Anders Ygeman ljuga gång på gång.

Alexander Bards överkörning av Peter Wolodarski på DN var kul.

Läs vidare på Thoralf Alfssons blogg…

-Pettersson håller inte riktigt med Thoralf, svensken bryr sig, ännu så länge för lite men det blir långsamt bättre, själv anser jag att islam inte hör hemma i Sverige eller någonstans på jorden…

Självklart bär de muslimska damerna tält frivilligt och detta uppmuntras i Sverige…
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “”Kräket Peter Wolodarski”

  1. Treb.Herregud vad du håller på ! Vad är du ute efter ? Om man är jude eller inte är det så oerhört viktigt ? Skit finns överallt så att sätta en markör på vem som är vad är det så oerhört viktigt? Har sett av dina tidigare kommentarer att du är ute efter att provocera.Vi som skriver här har passerat pubertetsstadiet för väldigt läääänge sedan.

    • Polacken Wolodarski måste skriva och tycka som han gör, annars är han borta från DN och från Bonnierklanen – de är alla PK. Undrar vad händer med honom om han åker till Polen, där är det andra toner ?

  2. Wolodarski meddelar en uppdragsgivare (TV 4) att Bard umgås med olämpliga personer och i princip uppmanar dem att avsluta relationen pga detta umgänge.

    Hur fascistiskt och totalitärt är inte detta?

    Alexander Bard håller sig dock till fakta och replikerar med att betitla ”fake-news” Wolodarski med ”det lilla kräket”. Det är fakta det.

  3. Håller med tre modiga kvinnor som fortfarande har lite självbevarelsedrift kvar, resten är bara nyttiga idioter för terrorideologin islam.

  4. Tyvärr så lider många Svenskar av strutsmentalitet.Stoppa ner huvudet i sanden så varken ser och hör man. Man tror att bara för att man har skrivit på någon form av protestlista på facebook så har man gjort sitt.Att gå ut på gator och torg det gör man bara om Sverige vunnit guld i ishockey.Många Sverigevänner har ordnat demonstrationer för yttrandefrihet m.m.Hur många tror ni dyker upp ? Det är för kallt respektive för varmt eller andra bekväma ursäkter.Nej,tyvärr så får nog Svensken skylla sig själv när vi står inför fullbordat faktum.Är urless på dessa fega internetkrigare.Varsågod,men gnäll inte sen.Heder och hatten av för dessa 3 !!! kvinnor som inte gömmer sig när det gäller.

  5. Kräketl han är inte bara det…
    En falsk individ som vill trycka ner alla som inte tycker som han…
    I mina ögon är han Nazist…
    Frågan hur blir man sån..?
    Inavel kanske?

    • Helt korrekt, mångårig inavel.

      Här är han med ett anhang högt uppsatta personer, som alla hetsar för muslimifiering och massinvandring: https://imgur.com/a/R6bCsQp

      Herren högst upp till vänster är sedan många år polare med Carl Bildt, samt vår nuvarande statschef´s ”handler”.

Kommentera