Göra mindre för att kunna rätta munnen efter matsäcken

EU & SKATTER. Sverige säger nu blankt nej till EU-kommissionens förslag om hur klimatomställningen ska finansieras. Vi kan inte acceptera att man tillför nya pengar för att nå klimatmålen, säger finansminister Magdalena Andersson (S), enligt Sveriges Radio.

Magdalena Andersson (S). Bild från Wikipedia

– Vårt fokus är att krympa budgeten så att den svenska medlemsavgiften kan värnas, och vi vill att mer att diskussionen ska fokuseras inte på nya saker vi ska göra mer av utan hade vi behöver göra mindre av för att kunna rätta munnen efter matsäck, säger Magdalena Andersson (S).

-Pettersson säger att finansminister Andersson är en klok kvinna när hon försöker bromsa EU:s utgifter, synd bara att damen inte resonerar likadant när det gäller Sveriges budget och utgifter, vi behöver göra mindre av för att kunna rätta munnen efter matsäck…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Göra mindre för att kunna rätta munnen efter matsäcken

  1. Vi erbjuder företag och individer med ett lönsamt affärsprojekt inom varje specialiseringsområde kredit- och investeringsfonder med en låg ränta mellan 3% per år under en period på 1 till 10 år och en avdragsperiod på 12 månader.

    Om du är intresserad, kontakta oss idag via e-post för ditt brådskande lån. E-post: phillipbrant2@gmail.com

    • Hennes ord ovan om ”åldrande” befolkning och barnafödande kan översättas till svenska,enl. följande:
      Allt fler gamla araber och andra orientaler anländer i tusental,och deras kvinnor av samma art är jämt gravida,under alla sina fruktbara år !
      De förstnämnda erhåller en rejäl pension,högre än våra 300.000 inhemska ”fattigpensionärer”. Deras sistnämnda kvinnor lever som socialfall,och kvitterar dessutom in rikliga barnbidrag !
      Tror f-n hon måste höja skatterna….

  2. — Men, jag förstår inte!
    Budgeten för invandring är ju 17 miljarder HÖGRE än
    budgeten för polisen!

    – Är invällarna viktigare än klimatet?
    – Är det kontraktet med muslimerna, som socialdemokraterna
    skrev redan 1999 som hindrar Sverige från att bidra till
    klimatförbättringen?
    – Kommer miljoner invandrare att förbättra Sveriges klimat?
    – Kan LANDSFÖRRÄDERI förbättra klimatet?
    – Är det muslimerna som ska förbättra Sveriges klimat?

  3. Under 2018 uppgick miljöskatterna till 101 miljarder kronor för svenska folket då företag har skattereduktioner och skattebefrielser på el och drivmedel etc.. Det var en ökning med 2,1 miljarder jämfört med föregående år.

    Någon som är bra på matte och kan göra en överslagsräkning hur många 100 tals miljarder vi i sverige betalat i miljöskatt sedan 1993 fram tills idag?

    https://www.ekonomifakta.se/Fakta/Energi/Styrmedel/Energi-och-miljoskatter/

  4. Det bästa vore givetvis att gå ut ur eu.
    Tänk vad vi kunde göra med dom pengarna.
    Eu är en bra ide som har spårat ur fullständigt.
    SVERIGE UT UR EU NU

  5. Det hjälper tyvärr inte att vara klok i en fråga av flera tusen…men men även en blind höna kan ibland finna ett korn.

Kommentera