En man svårt skadad vid grovt rån på Östermalm

BROTTSLIGHET. En man har förts till sjukhus efter att ha knivskurits och skadats allvarligt vid ett grovt rån av flera personer på Östermalm i Stockholm.  Händelsen, som inträffade vid klockan 01 i natt, rubriceras som försök till grovt rån och mordförsök.

Polisen 

7 thoughts on “En man svårt skadad vid grovt rån på Östermalm

  1. Det verkar drälla av beväpnade stråtrövare, pyromaner, sprängare och mördare på svenska städers gator och torg. Är det inte dags beordra ansvariga myndigheter att ordna upp det dom ställt till med i Sverige? De kan ta hjälp av försvaret om nu inte de också blivit bestulna på sina vapen liknande stölderna av pistolerna på regeringskansliet. Regeringens brister brukar spridas till de egna myndigheterna har jag hört. Skulle kännas tryggare om vi får en regering, som uppskattade sitt land och visade vilja att försvara Sverige.

  2. Ja och där bor inte bara krösusar, där bor väl även en del
    av den förnumstiga journalistkåren, dom får kanske snart
    känna på den medicin som dom själva ordinerat till Svenska
    folket genom att hålla brottslingar om ryggen!?

  3. Östermalm är väl guldgruvan för dom nyligen hitresta egenföretagarna.

    Dyra klockor, tunga guldhalsband, lyxiga fordon – bara att ta för sig.

    Och som vi alla andra numera vet, all polisiär verksamhet är nedlagd sedan länge, ingen hjälp kommer att anlända, rån sprängningar och bilbränder är en helt naturlig del av vardagen.

  4. Det är för djävligt att en människa inte ska få gå på våra gator utan att riskera att drabbas av våld. Samtidigt så finns en liten skadeglädje inom mig. Tänk att alla de fina människorna på Östermalm, de som förordat stor invandring nu också får ta del av det som många svenskar får uthärda. Kanske vi kan få en sansad debatt om problemen nu.
    För på 70-talet sjöng NJA-gruppen en låt om miljö. Hur direktörerna struntade i miljön som arbetarna jobbade i och hur miljön omkring oss också for illa. Men en slutkläm säger en hel del om både invandring och skitig miljö
    ”För när skiten från fabriken slår ner på chefens hatt, då får vi en miljö debatt”

  5. Man får inte reda på om det har skett i hemmet eller ute. Tystnaden är total.
    Det är skrämmande att vi inte får veta var det har skett .
    Det kan ju finnas vittnen som via informationen från polisen kan lämna tips.

Kommentera