Två personer rånmördade i Vallentuna

BROTTSLIGHET. Två personer har hittats döda i en villa i Vallentuna utanför Stockholm. Polisen hittade personerna när de letade efter en försvunnen person. En förundersökning om mord är inledd och en stor polisinsats pågår på den förmodade brottsplatsen.

Steget Efter

Polisen åkte till villan vid 18-tiden på onsdagskvällen efter att en orolig person anmälde en vän som försvunnen. Anders Bryngelsson, presstalesperson vid polisen i Stockholm – När vi åkte till dennes bostad anträffade vi två personer som var döda.

Omständigheten kring dödsfallen fick polisen att inleda en förundersökning gällande mord.

En stor polisinsats har pågått kring villan sedan i går kväll och fortsätter i dag. Ett område kring brottsplatsen har spärrats av.

Polisen har klassat ärendet som en särskild händelse vilket innebär att större resurser kan sättas in i utredningsarbetet.

Polisen

Mitti.se

-Pettersson ser att det misstänks rånmord…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Två personer rånmördade i Vallentuna

  1. Som jag tyvärr har sagt länge, våldet i våra hem kommer att öka lavinartat i nästa steg av förnekelse i Sverigeistan!

    Först trodde dumsvensken att något gott skulle komma av att betala för att få vårt fäderneland ockuperat, att guldet skulle regna över oss om vi blev minoritet i vårt eget land och sen trodde samma idioter att det skulle gå att flytta ifrån mångkulturen!

    När man inte tror att det går att sjunka lägre så kommer som vanligt nästa lågvattenmärke, när alla har slutat att gå ut eller lämna något som går att stjäla, inga tjejer att våldta syns ute längre, gömma sig istället för att göra något åt brottsligheten, finna sig i att propagandamedia och folkförrädare trumpetar ut hur brottsligheten minskar, så tror dom att problemet är löst!

    Grannarna skrattade åt mig när jag byggde om badrummet till ett saferoom, hoppas att jag slipper skratta sist!

  2. Tack för detta Stefan Löfven med anhang.
    Sverige har aldrig varit tryggare och kompetent folk strömmar in.

  3. Att då höra svetsarn snacka om all ”kompetens” som massinvandringen innebär, när det just sankas folk med kompetens inom alla områden är det sinnessjukaste jag hört.

Kommentera