Morgan Johansson (S) ljuger svenska folket rakt i ansiktet och verkar stolt

INVANDRING. Justitie – och migrationsminister Morgan Johansson (S) är en ful fisk. Morgan tycker inte det är fult att ljuga utan menar att det ingår i hans arbete att vilseleda det svenska folket. Under 2019 delades 119.569 uppehållstillstånd ut, det fjärde värsta året i historien och den extrema invandringen får bekostas av oss skattebetalare. Morgan borde skämmas!

Twitter

Statistiken för det senaste decenniet visar att Sveriges invandring fortfarande är är ohållbar. Migrationsverket statistik visar att det totalt handlar det om 1,3 miljoner uppehållstillstånd på tio år, varav 430 500 asylrelaterade uppehållstillstånd.

Riktig stor invandring och riktigt dålig integration är en riktigt farlig kombination. Dessutom handlar arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda varav många sakkunniga fattar det och protesterar är obegripligt.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera. Dagens regelverk innebär att en arbetstagare kan komma till Sverige för ett jobb med en lön på 13.000 kronor i månaden och ta med sig familjemedlemmar utan försörjningskrav.

-Pettersson konstaterar att regeringarna Reinfeldt och Löfven är stora katastrofer och båda har varit i händerna på extremisterna i Miljöpartiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Morgan Johansson (S) ljuger svenska folket rakt i ansiktet och verkar stolt

  1. Den stora frågan är om någon med ett uns av sunt förnuft någonsin kommer att anställa någon av dom styrande, det mest troliga är lite ryggdunkande och man får en fin plats inom något statligt. Eller att man tar pension resten av livet, därför vill dom inte röra detta superavtal mellan dom och staten som dom själva tagit fram

  2. Även den ledande rövskallen Steffe Kålrot stod och blåljög obehindrat i dagens debatt med Jimmie Åkesson om 120 000 gästforskare, forskare, civilingenjörer, It-designern etc..
    Intressant är också att den s k talmannen inte kommenterade puckots duande av Jimmie med tanke på att han vid tidigare gav en reprimand till en sverigedemokrat med ”vi duar inte varann i riksdagen”.
    Han har väl överseende och kanske inser att det inte är någon idé i detta fall?

  3. Statlig imam utbildning och islamska helgdagar ??? Så integration är på muslimernas villkor/krav ? Här i Sverige är det Kristendomskultur. Ska det vara så himla svårt att integrera sig med kristendom. Lite flexibilitet , dvs ta seden dit man kommer vore önskvärt. Och är det omöjligt att ta till sig vår kultur med demokrati , vår religion m.m – ja då bör vederbörande återresa till sin ursprungskultur.

  4. Alla sossar ljuger. Dom får det i bröstmjölken.
    Detta har pågått sedan palmes tid. Där började lögnerna och förfallet. De har länge grävt sin egen grav och nu är det dags att hoppa ner.

    • Hotet från OPPOSITIONEN om att avsätta regeringen kommer som vanligt inte att leda till någonting, det har det inte gjort de senaste 150 gångerna så det gör det inte nu heller. Sverige har jordklotets fegaste opinion, de bara hotar och hotar men ingenting händer av kärlek till regeringen, missfoster!

  5. Morgan Johansson är en riktig slitstark ”arbetarkille”. Av den där sorten som ingen arbetare vill ha att göra med.

    För värdighet och solidaritet är för honom främmande.

    Tyvärr finns det fortfarande alldeles för många ”Morgans” kvar, i detta land.

    Som säger sig företräda arbetarklassen. När de enbart har sin egen egoism och sitt maktbegär som ledstjärna.

  6. Jag lägger in en text, som jag hämtat från:
    http://socialdemokraterna kontrakt 1999
    Där finns mycket mer att läsa om LANDSFÖRRÄDERIET!

    Här är ett exempel:

    ”Nu kan Expressen.se avslöja dokumenten som visar avtalet mellan S-föreningen Tro och solidaritet och SMR. På bild: Peter Weiderud och Carina Hägg.
    Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.
    I dokumentet som Expressen.se i dag kan visa finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.
    – Det är självklart problematiskt att samarbeta med personer som har helt andra åsikter, men det innebär inte att man inte kan lyssna på dem och ta till sig av sådant som är vettigt, säger Peter Weiderud, ordförande i Tro och solidaritet.”

    Så länge kontraktet gäller måste LANDSFÖRRÄDARNA uppfylla
    det de lovat muslimerna!

    D.v.s. att fylla Vårt Fosterland med muslimer!

    – och ingen säger något om det!
    – ingen nämnde kontraktet i riksdagsdebatten i dag!
    – ingen verkar förstå vad detta betyder!
    – ingen bryr sig om att Sverige är sålt till muslimerna!

    Lycka till ni, som måste vara med om katastrofen!
    Jag, gamling, kommer att slippa!
    – men ta en gratisdrink till i baren medan Titanic sjunker!
    – snart är det för sent att ”täta hålen i skrovet”!
    – skyll er själva – ni gör ju inget åt det som händer!

    • Det är väl enda gången de håller sitt löfte.

      Glömmer för övrigt aldrig Reinfeldt; Nej vi skall inte ha vägtullarna.

  7. Jag är helt övertygad att denna ”man” blev svårt mobbad som barn och tonåring troligtvis för sin längd, och det tar nu igen på oss Svenskar.

    • Så han vill gruppera kvinnor och män för sig, låta Islam styra skolan över Sveriges lagar.
      En mullig mansgris med andra ord, en bedragare .

Kommentera