Ska Veronica Palm be sin barn om ursäkt?

INRIKES. -Pettersson undrar om Veronica Palm (S) kommer att be sina barn om ursäkt? Hennes, socialdemokraternas och miljöpartiets politik syns verkligen med miljoner ny invandrare som ska ha bostad men som liknar Veronica Palm och hellre försörjs av skattebetalarna än arbetar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ska Veronica Palm be sin barn om ursäkt?

  1. Det här lilla hörnet av världen har extrema aktivister mha. UD bjudit ut till hela Mellanöstern och hela Nordafrika för betald gratisvistelse utan villkor.

  2. Hon kan tänka sig tillbaks till 1994 bäst hon vill, den tiden kommer aldrig tillbaks för sossarna igen.
    Och vill hon göra sina barn stolta kan hon ju gå ut Arbetsmarknaden och söka sig ett jobb istället för att leva av skattebetaklarna!

  3. Varför skulle hon göra det? Barnen är säkerligen tacksamma över att ha en mamma med rätt partibok. Åtminstone i nuläget.

    Det enda barnen behöver vara oroliga för är sin mamma vid framtida regimskiften. Kanske sig själva också om dom redan skaffat sig partibok.

    Kommande regeringar kommer kanske att reducera ansvariga politikers pension till fattigpensionärs nivå. Ändra grundlagen om det så behövs.

    Kommande regeringar kommer kanske att ställa journalister till svars för att ha ljugit och undanhållit fakta för våra medborgare, Ändra grundlagen om det så behövs.

    Kommande regeringar kommer kanske identifiera de ämbetsmän på alla våra verk som är ansvariga för dagens elände. Ändra grundlagen om det så behövs.

    Kommande regeringar kommer kanske att gräva så djupt att alla – från röstboskap till politiker – hålls ansvariga för Sveriges tillstånd och ställs inför rätta. Ändra grundlagen om det så behövs.

    • @wtf, missförstå inte f-et.
      Du är optimistisk, bra. Det finns ett värre scenario för dom goda och oss onda but wtf – jag är död då, men ”Alla uppgifter att motståndet har upphört är felaktiga ”

  4. Medan man i Abzurdistan börjat vakna upp,för vad invasionen av olika arter inneburit finns i Tyskland,som ju även sitter med skägget i brevlådan,andra bekymmer.
    På en motorträff bland ” rockers”,ankom Adolf åkande i en sidovagn,till träffen:
    https://www.krone.at/2077708
    Detta har orsakat stor förtvivlan,ända upp på stats-nivå. Att figurera som AH anses där som ett grovt brott !!
    Helgens uppträde var inte det första.För c:a två år sen promenerade en annan kopia runt i München,och lät sig fotograferas !
    Därav lär vi oss,att olika länder har olika bekymmer !!

  5. En otäck baktikhäxa som åker räkmacka på våra skattepengar, och ja hon ska be hela Svenska folket om ursäkt för att hon är en sketen socialdemokrat med noll koll.

  6. Man måste ha någon som helst skam i kroppen för att kunna be om ursäkt !
    Skam i kroppen saknas alltid helt hos landsförrädare.

Kommentera