Mohammed Ali Arrach dödade en och skadade två vid vansinneskörning i Stockholm


BROTTSLIGHET. En man i 45-årsåldern har dött och ytterligare två personer har skadats mycket allvarligt efter en biljakt som slutade med en krock på Örbyleden i södra Stockholm i natt. Bilen kolliderade med två andra bilar.

Larmet inkom strax efter midnatt. Jakten inleddes efter att bilen vägrade stanna vid en poliskontroll. Bilen visade sig vara stulen.

Föraren, Mohammed Ali Arrach, som i dag är 20 år har under loppet av fyra år varit misstänkt för omkring 200 brott. Han omskrevs redan när han som 16-åring körde ifrån polisen i stulna bilar i hastigheter upp till 230 kilometer i timmen.

Mohammed Ali Arrach, som skadades allvarligt, har anhållits av åklagare misstänkt för grovt vållande till annans död, grovt vållande till kroppsskada, grov vårdslöshet i trafik och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

-Pettersson undrar varför denne man gick lös i samhället efter över 200 brott?

Vet du Morgan?

TIDIGARE 2017-10-24 Livsfarlig arabisk biltjuv och grov brottsling åter på fri fot

INVANDRARBROTT. Rubriken är återanvänd och exakt samma som för ett drygt år sedan. Den gäller dessutom samma person som nu blivit ett är äldre och är 17-åringen i media.  

Den 17-årige Mohammed Ali Arrach som gjort sig skyldig till mängder av stölder av flera lyxbilar och trafikbrott har rymt igen. Han har blivit känd för sina vansinnesfärder i snabba bilar och ibland mot trafiken och för att rymma från olika ungdomshem.

För en månad sedan dömdes han bland annat för flera fall av bilstölder och sattes på nytt i ungdomshem. Där han nu alltså inte längre befinner sig. Enligt uppgifter har han nu stulit en Audi Q5 och satt fart mot Stockholm.

– Han är otroligt brottsbenägen. Det vi befarar återigen är risk för trafikolyckor med allvarliga skador, polisen Anders Jacobsson, som följt pojkens brottsliga bana.

-Pettersson undrar om en grabb som är otroligt brottsbenägen inte borde hållas inlåst på ett säkrare ställe, exempelvis en ö långt borta. Socialen har haft hand om grabben som är uppvuxen i Bromma sedan han var nio år och började begå brott. Det har inte hjälp så något annat borde göras innan han kör ihjäl någon annan än sig själv…

Filmen från 2016

TIDIGARE 2016-07-17. Livsfarlig arabisk biltjuv och grov brottsling åter på fri fot

INVANDRARBROTT. Den 16-åriga biltjuven från västra Stockholm har rymt igen. Hans stölder av bilar och livsfarliga körningar har varit en följetong sedan snart ett år tillbaka. Han stjäl bilar, åker fast, hamnar på ungdomshem och sedan rymmer han för att göra nya brott. ”Han utsätter sig själv och allmänheten för livsfara när han kör bil” säger Anders Jacobsson vid polisen i Järfälla till SVT Nyheter Stockholm.

Det har hänt att pojken – som alltså saknar körkort – har kört i 229 kilometer i timmen och han har även kört mot färdriktningen. Flera av brotten har begåtts i Hässelby, Vällingby, Bromma och Järfälla.

Den 16-åriga pojken är just nu efterlyst i hela landet efter att han försvunnit från ett ungdomshem i Värmland. Han dömdes så sent som i april till ungdomsvård för grov vårdslöshet i trafik, grov stöld, grovt häleri samt flera fall av olovlig körning. Polisen säger att man misstänker att pojken redan gjort sig skyldig till fler brott på hemmaplan. I västra Stockholm stals en Audi Q5 natten till tisdag. Polisen varnar för pojkens framfart.

-Pettersson säger bara att pojken heter Mohammed Ali Arrach och hör hemma betydligt längre bort än västra Stockholm…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “Mohammed Ali Arrach dödade en och skadade två vid vansinneskörning i Stockholm

 • Linda Snecker (V) är medansvarig – Suzie Weathers

  […] världens högsta skatter och ett av de bästa välfärdssamhällena i världen har inte hjälp, däremot om Mohammed Ali Arrach, hade suttit inlåst hade en 45-åring levt idag och offren för över 200 brott hade mått […]

  Gilla

 • Billy Boy

  Stefan Löfven heliga löfte att bekämpa kriminaliteten. Från valdebatt i Expressen TV den 14:e augusti 2018 d v s knappt en månad före valet 9:e sept 2018.

  Gilla

  • delta6

   JAHA,O ALLT HAR BLIVIT SÄMRE,MYCKET SÄMRE,VART LEDER DU OSS MED DIN INVADRING 0 KOLL VAD DU SLÄPPER IN,IRAKS FÖRSVARS MINISTER FÅR MEDBORGARSKAP,BARN BIDRAG O SKICKAS TILL IRAK,SKANDAL LÖFVEN,OCH DU FÅR OLJA I 100år och släppa in alla muslimer som DU LOVAT O SKRIVIT UNDER I BARCELONA AVTALET,FY FAN LÖFVEN,ELLER VAD DU HETER???AVGÅ STICK TILL IRAK DIN FOLKFÖRÄDARE…

   Gilla

 • Linda Snecker (V) är medansvarig | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] världens högsta skatter och ett av de bästa välfärdssamhällena i världen har inte hjälp, däremot om Mohammed Ali Arrach, hade suttit inlåst hade en 45-åring levt idag och offren för över 200 brott hade mått […]

  Gilla

 • folksam2010

  Denna individ har gjort sig förtjänt att låsas in på Rättsspyk för länge sedan förstår inte varför han inte dömts till tvångsvård. han är en fara för sig själv och andra och skall inte vistas lös i samhället.. lås in honom denna gång Paragraf 7 utredning lär väl bevisa det jag säger och om möjligt släng bort nyckel efter inlåsning får han inte Tvångsvård måste ju Åklagaren entledigas för Tjänstefel

  Gilla

  • Tomas

   Exakt! Rättspsykiatrisk avdelning(sluten avdelning) är den bästa förvaringsplatsen för liknande misslyckanden.
   Där prövas man om och när man ska tilldelas permission och/eller bli frisläppt.
   En sak är säker, tvångsinskrivna får till sist möta den nämnd som tog beslutet att ta in personen och de, de har bara ett mål, att hålla dig inlåst så länge det bara går.
   Långt bättre än svensk kriminalfjantvård.

   Gilla

 • SVENSK

  Varför får han gå lös? Varför är han kvar i landet? Lövenregimen och lögnmedierna är ansvariga för att detta har kunnat ske.
  Alla ska stanna för polisen utom då polisen förföljer oliktänkande.

  Gilla

 • ossie

  De som släppte honom fri bör åtalas för vållande till annans död.

  Gilla

 • Anna

  Utvisa alla utlänningar, flyktingar, ulänningar, om det visar sig att de är kriminella, eller inte har rätt land eller namn, falsk id och pass, tack och hej leverpastej🙋🙂🙋

  Gilla

 • Mm

  Skicka hem dåren så han kan vårdas i sitt hemland.

  Gilla

 • Kungen

  Så blir det när man kör bil i en stad när man man är van att köra kamel i öknen…..

  Gilla

 • Bajen666

  Så blir det när man har värdelösa föräldrar som inte ens kan stava till uppfostra och ett samhälle som gett upp…eller snarare kärringar både manliga och kvinnliga på soc som inte sätter ner foten vid dom första tecknen på grov kriminalitet som ofta börjar vid 11-12 års åldern.

  Sänk straffåldern till 12 år och se till att dessa ungjävlar åker på uppfostringsanstalt a la 30-tal.

  Gilla

 • Maurice

  Hängning är det enda som gäller för honom. Varför får han gå lös? Han är en fara för skötsamma medborgare. Alla dessa råttor ska tuktas. Sosseflumsamhället låter dem gå lösa. Ser efter de kriminellas rättigheter före de som betalar allt via skattsedeln. Hur mycket har vi lagt ut på den där råttan? Vad kostar han nu när han ligger på sjukhuset? Sjukvården som redan går på knäna. Stäng av allt. Låt honom plågas!

  Gilla

 • turrim

  På svar på din fråga, så tillsätter nog Morgan en utredning. (Någon som vet hur många han nu har i luften?).

  Gilla

 • age

  ”Öppna E R A hjärtan!”

  – och socialdemokraterna har kontrakt med muslimerna sedan
  1999!
  Kontraktet säger att socialdemokraterna ska bidra till att
  muslimer får positioner i alla viktiga styrelser i Sverige,
  inklusive regeringen!

  D.v.s. det ska sitta en mohammed i varje styrelse i Sverige!
  Den här mohammed ska kanske sitta i regeringen?

  Vi importerar den där sorten, ”ensamkommande barn” i mängder
  till Vårt Fosterland!
  Sverige har förändrats sedan de började flöda in i landet!
  Socialdemokraterna har sålt Sverige till främmande makt!
  Att skriva kontrakt med främmande makt om hur landet ska
  styras är det största LANDSFÖRRÄDERI som kan förekomma!

  http://socialdemokraterna kontrakt 1999

  Jag ser socialdemokraterna som LANDSFÖRRÄDARE!
  Har jag rätt eller fel?
  Ska vi importera tusentals invasionssoldater till Sverige?
  Jag tycker att det är fel!
  Har jag rätt eller fel?
  Jag tycker att de ska sändas tillbaks till där de hör hemma!
  Har jag rätt eller fel?

  Gilla

 • blabaris

  200 brott betyder MINST 200 brottsoffer.

  När blev en multikriminell mer värd än 200-300 pers ??

  Gilla

 • Klas.

  Är det han som skall rädda våra pensioner?

  Gilla

 • blabaris

  Pettersson undrar varför denne man gick lös i samhället efter över 200 brott?

  Håller med. Han borde haft rättspsykiatriskvård för resten av livet då han uppenbarligen inte varit mottagligt för kriminalVÅRD….

  Gilla

 • Klas.

  Reinfeldt hälsar och tackar för att han valde Sverige.

  Gilla

 • ståfräs

  MP kvinnorna i KIl bara längtar efter denna goding som är utsatt för typisk Svensk rasism.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: