Martin Timell om Östermalmsbomben: ”Vad fan är det som håller på att hända?”

BROTTSLIGHET. Bomben på Östermalm var mycket stor och skapade omfattande förödelse. Exakt24 var på plats under måndagen för att höra vad folk i området tänker. “Jag tror att inte det finns någon framtid för Sverige. Det är kört!”, säger en förbipasserande. “Vi har varit förskonade. De spränger och skjuter i förorterna. I natt så kom det hit.”, säger Östermalmsbon och TV-profilen Martin Timell.

Invandringen har förstört ett helt land, jag tänker på Beirut när jag ser detta.

Läs gärna om Stockholm i Petterssons barndom

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

45 thoughts on “Martin Timell om Östermalmsbomben: ”Vad fan är det som håller på att hända?”

  1. Man ska ju inte önska folk illa, men ibland är det ju det enda som gör att de vaknar upp och ser vad som händer.
    Om det skulle smälla lite mer på Östermalm och i gamla stan samt på Södermalm, så gissar åtminstone jag att det blir ett annat tonläge på våra politiker.

  2. Sveriges pratglade rikspolischef Ander Thunborg frågades ut i SVT Aktuellt den 30:e dec 2019 och berättade bl a att man lyckats skapa trygghet i Värnamo.

    https://videopress.com/v/e3tzrM6w

    Dagen därpå hände detta:

    Citat från SVT Text:

    192 SVT Text Tisdag 31 dec 2019
    Nyheter från TT för SVT Text kl 01-06

    En person skjuten i Rinkeby

    En man har skjutits i Rinkeby i norra
    Stockholm. Polisen larmades vid 00.30
    och mannen hittades i en bil.
    Omständigheterna kring skjutningen
    var strax innan klockan 02 inte helt
    klara.

    -Det är en yngre man som är skjuten.
    Vi jobbar på platsen för att försöka
    få mer information, säger Tomas
    Ibstedt, vakthavande befäl vid
    polisen.

    Den skjutne är förd till sjukhus, han
    vårdas för allvarliga skador. Ingen
    misstänkt gärningsman är gripen.

    Slut citat

    Anders Thornberg upprepade flera gånger i SVT Aktuellt-intervjun 2019-12-30 att Sverige i grund och botten är ett tryggt land även om inte alla upplever det så. Han lät som ett eko från ministrarna Stefan Löfven och Morgan Johansson.

    Idag 2020-01-14 (dagen efter sprängningen på Östermalm i Stockholm) stod Anders Thornberg på konferensen ”Folk och försvar” och talade inför ministrar, militärer och andra höga företrädare för Sveriges ledning och blåljög när han sa att Sverige står väl rustade mot kriminalitet, sprängningar, terrorbrott mm mm.

    Se och lyssna till talet i SVTPlay-videon nedan. Avsnittet med Thunborg kommer vid tidskod c:a 06:17:50 på liggande skalan. Vid klockslag Forum 15:22 i nedre högra hörnet.

    https://www.svtplay.se/video/25069254/forum/forum-14-jan-09-00-1?start=auto

    • Tillägg / Rättelse:

      Råkade i sista stycket av min kommentar felaktigt skriva …

      ”Avsnittet med Thunborg kommer …”

      Skall givetvis i stället stå …

      ”Avsnittet med Thornberg kommer …”

  3. Lisa.

    14 01 2020 at 17:08
    Är det inte bättre att slänga ut packet, så vi får ha bilarna ifred.”

    Tyvärr har de kommit hit för att erövra det vackra Sverige .hejaklacken är för stor, Det är bättre själv att fly än illa fäkta.
    Spanien ,jag kommer !

  4. Det behövs nog några bomber även i Vasastan nära Schyffert och Reinfeldt, på Kungsholmen nära Gretaklanen och på Södermalm innan nomenklaturan börjar inse att detta är inte ett problem bara för lantisar som av kostnadsskäl kör äldre bilar och som inte får köra på Hornsgatan.

  5. Är det helt klart att det var en mångkulturbomb som small?
    Jag håller mig chill till dess..

  6. Du timell vad har du röstat på..
    M-kanske
    Dom som rev upp Lucia-avtalet.
    Fri invandring och öppen gräns

  7. Jag tror att det är en villaägare som tröttnat på sin fru som ska ha huset ombyggt efter Timells idéer och att ombyggnaden ska gå på de minuter det tar Timell att göra det . I krig och kärlek är allt tillåtet . Var är vår krigsmakt ? Irak , Afghanistan , Mali . Mvh Sjöström

  8. Det är ju ynkligt att höra fjanten timell stå o beklaga sig nu. Detta har vanligt folk fått uppleva på nära håll i många år. Det är först när det kommer på nära håll som dom vaknar. Undrar vad han röstade på 2018. Förmodligen röstade han på något av de sju partier som bidragit till detta. Då kanske man ska tänka längre än näsan räcker INNAN man beklagar sig offentligt. Jobbigt när verkligheten tränger sig på så här. Det blir nog ännu värre innan det kan bli bättre. Tur man inte bor i fjollträsk

  9. Jo du Timellgubben det skall jag tala om. MUSLIMERNA håller på att ta över Sverige. Det är vad som händer.

  10. “Vi har varit förskonade. De spränger och skjuter i förorterna. I natt så kom det hit.”, säger Östermalmsbon och TV-profilen Martin Timell.

    Vi alla andra som inte varit förskonade och levt i detta i 20 år…..

    Hade ni lyssnat så……

  11. Alla ni som läser här.Snälla, kan inte ni skicka en förfrågan till Valmyndigheten och fråga hur de har gått vidare med det ökända valfusket.
    Mig skickade de till polisen , frågan är inte intressant för dem och det är inte heller deras ansvar.
    Till nästa val, ju fler skriver och frågar desto bättre att de förstår att vi bryr oss om!

    • Bus sysslade Anderssonskans kalle och jag när jag pallade frukt i barndomen med detta är fullskalig terror.

    • Propparna på någon som har blivit rånad på sin Rolex
      Här undrar jag varför inte alla bilar skall monterade GPS så att polisen kan lätt hitta tjuvar och banditer.
      Det har de tillämpat i Singapore för säkert 10 år sedan.
      Jag skulle inte ha något emot det.

  12. Jag säger det igen, gött att verkligheten tränger sig på hos makthavare och vänsterfeminister. Är det dags att vakna nu jävla landsförädare, för det är ju ni som ställt till det?

  13. Inte utan skadeglädje,när nu deras strävan efter mångkultur nått deras dörrar.
    Tänk tillbaka vilka som stod och propagerade för ”berikningen” (M Olofsson),”öppna hjärtan” (Reinfeldt),”t.o.m. döda flyr till oss”(Löven)…
    Nu är snart en stor del av ursprungsbefolkningen skjuten,splitterskadad,eller bostadslös p.g.a. av mordbränder !
    Inte mycket kvar av ”Du gamla du fria”……..och värre blir det !

    • Bara bra att dom på Östermalm får känna på mångkulturen.Dom har garanterat röstat för detta i val efter val.Hoppas dom flyttar sina sprängningar till dessa områden där folk har röstat för detta.Bara att hoppas att Stureplan,Djurgården eller Djursholm får känna på denna underbara mångkultur.Den berikar påstår pk eliten.

      • Södermalm med sina aktivistjournalister och avskyvärda s.k kändisar behöver definitivt en stor slev av kulturberikningen . Vi får hoppas att det blir ett aha-upplevelse av stora mått som inte glöms bort så fort.

      • Jag skulle inte ha något emot att detta skulle ske i Vasastaden , platsen Reinfeldt med nya frun flyttade , samt alla journalister med flera som ville ha en fristad mitt i staden.

  14. ”Vad fan är det som håller på att hända?”

    Det kan jag tala om för dig Martin Timell…det är massinvandring och mångkultur som händer, trevligt va när det kommer nära dig.

    • Sverige har aldrig varit tryggare ! Vad säger du nu Betnér, Schyffert, Kjell Bergqvist och alla ni s.k. kulturarbetare ? Tycker ni fortfarande så ?

      • Jag tycker östermalmgänget ska fundera på sina pizzor. Kostar det lite mer än en pizza nu, eller har ni satt pizzan i halsen?

  15. Ni får förlåta mig, men jag kan inte annat än att känna en enorm glädje över denna berikning, nu när ingen blev skadad!

    Som jag har försökt tala om för folk i åratal, som jag har tjatat, tro inte att ni kan flytta ifrån mångkulturen i Sverige!

    Det är som att ha cancer i tummen och tro att det försvinner om man inte tittar dit.

    Nu när rånen i folks hem börjar öka som jag har förutspått, så ska ni få nästa tips, utpressningen kommer att öka lavinartat och sen börjar kidnappningarna!

    Hoppas jag får fel!

  16. Jag vet inte hur Martin Timell ställt sig till den absurda
    invandringen med noll koll, men väldigt många av hans
    Kändis o Artistkolleger borde skämmas ögonen ur sig
    för sin naivitet, och för att ha ett överlägsen uppfattning
    över dem som varnade för denna utveckling i många år.

    • Om du jobbar som artist eller på SVT, är det lika med uppsägning om du talar mot mångkulturen offentligt.

  17. Är sönderbombade byggnader Sveriges nya stadsbild?. Är det den kriminella våldsutvecklingen, som de ansvariga politikerna och myndigheterna jobbar med att fullborda? Är undermåliga akutmottagningar inom sjukvården en kompletterande bild av det nya Sverige? Jag förvånas över att regeringspartierna fortfarande har väljare. Det börjar bli mycket i Sverige att laga.

  18. Har PK-Martin vaknat ?
    Märkligt att när dagens trygga och heligt mångkulturella svenska verklighet visar i sig i de finare kvarteren då blir det genast reaktioner!
    Hade man frågat denna Timell för några år sedan om utvecklingen i Sverige så hade han garanterat svarat helt politiskt korrekt.
    Som vanligt bara sedvanligt vidrigt svenskt hyckleri.

  19. Det är inte bara Östermalms Martin som sade så.Det är folk överallt som är oroade oavsett nationalitet eller var de bor.

  20. Nyttigt att även det finare folket får känna på verkligheten. Då kanske det händer nånting

  21. Kulturfolk har i hög grad stått bakom utvecklingen som gjort att landet fyllts med personer av okänd identitet från länder med icke västerländska och medeltida värderingar.
    Därför har det blivit så här.
    Bara gräsrötter utan kulturellt kontaminerade hjärnor har insett detta. De har kallats främlingsfientliga.

    • Jag är finländare som har följt med utvecklingen i Sverige under många år. Nu är det färdigt semestrat där. Synd på ett så fint land.

Kommentera