Man med oklar ålder och minst sju identiteter döms för tio brott

BROTTSLIGHET. Den 18-årige asylsökande mannen har fått sin ålder uppskriven – och använt minst sju olika identiteter i kontakt med myndigheter. Nu döms han för en serie grova stölder och rån i Stockholm, rapporterar SVT

Övervakningsbilder visar hur mannen vid en rad tillfällen har stulit från människor i anslutning till kollektivtrafiken i Stockholm. I flera fall har det förekommit våld.

I förra veckan föll domen mot den 18-årige mannen vid Stockholms tingsrätt. Totalt handlar det om fem rån och fyra grova stölder, han döms dessutom för ringa narkotikabrott.

Straffet blev ett års fängelse. Han utvisas även från Sverige och förbjuds att återvända de närmaste tio åren.

När mannen sökte asyl i Sverige i början av 2019 uppgav han en ålder på 14 år – och var med de åldersuppgifterna inte straffmyndig när han begick brotten.

Men det fanns indikationer på att den uppgivna åldern inte stämde. Genom Interpol kunde svenska polisen få information från Frankrike och Tyskland som visade att mannen hade använt andra identiteter och uppgett en högre ålder i länderna.

Totalt handlade det om fem olika identiteter i de två länderna, tillsammans med de svenska uppgifterna handlar det om sju olika identiteter. Han har också dömts för liknande brottslighet som han nu döms för i Sverige i andra länder.

-Pettersson minns socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Man med oklar ålder och minst sju identiteter döms för tio brott

  1. Man kan ju se på bilderna av Anders Lindberg att karln är ett psykfall och en fara för allmänheten. Bilden på honom kunde användas i en lärobok som ett skolexempel på en vansinnig person.

    • Varför? Därför att Sverige styrs av syltryggar, domstolarna är befolkade av syltryggar, polisledningen består av en hög syltryggar. Just därför.

  2. Jo Lindberg du är ALLTID fel ute och har aldrig ett enda rätt i vad du skriver.

    Denna lymmel och parasit har lurat skjortan av oss och ska vara glad att han blivit ”dömd” i Sverige…i vilket annat land som helst så hade det blivit flera års fängelse och livstids utvisning.

  3. Har alla identiteterna fått efterlevande stöd?
    Har föräldern aldrig arbetat eller bott i Sverige är det enbart efterlevandestöd på 1 477 kronor per månad som blir aktuellt, eller 2 954 kr per månad om bägge föräldrarna är avlidna. Detta betalas ut från Pensionsmyndigheten. Det är ett bidrag och finansieras via skatteuttag och har alltså inte någon omedelbar påverkan på pensionssystemet och de pensioner som betalas ut.

    Ersättningar samordnas mellan myndigheterna och kommunerna. Den som får till exempel efterlevandestöd får inte lika mycket i bidrag från kommunen. Detta innebär att om efterlevandestöd betalas ut så kommer barnets stöd från kommunen att minskas med motsvarade belopp. Detsamma gäller underhållsstöd från Försäkringskassan.

  4. Anders Lindberg bör straffas för sina lögner. Han o frun förstör Sverige.
    Att komma hit utan att kunna säkra sin identitet ska inte vara möjligt. Självklart att man har något att dölja.
    Anders! Är du nöjd med hur Sverige fungerar? Har det varit värt det?

  5. ”Öppna ERA hjärtan!”

    Rån, stölder, bränder, bomber, mord och våldtäkter!
    Det är ju bara invasionssoldaterna, ”de stackars ensamkommande 17 åringarna =>30 åringarna”
    som övar inför det slutliga övertagandet av Sverige!

    http://socialdemokraterna + kontrakt + 1999

    Där finns hela förklaringen!

Kommentera