Det var på 30-talet det började för Helmut

INRIKES. -Pettersson undrar om Arnstad och andra har någon form av diagnos. De har i över tio år kallad Sverigedemokrater för nazister, fascister, främlingsfientliga, islamofober med mera, och de har lyckats. SD har fortfarande inte fått något avgörande inflytande över politiken.

Är du nöjd med utvecklingen i landet Henrik? 

Helmut Arnstad

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Det var på 30-talet det började för Helmut

  1. Fascismen vinner allt mer mark via Expo, domstolar, inom polisen.
    Undra hur många som vet att Walter Hallstein som skrivit EU fördraget var en driven nazist. Var med Hitler i Italien med nästan samma fördrag redan 1939.

  2. Nu är fria val nazism bara för att nazisterna vann i ett demokratiskt val. Nästa blir väl att de som är för demokrati är främlingsfientliga, rasister, islamofober och allt vad det kan vara bara för det.
    Jag tycker nog att om ett partis ungdomsförbund öppet ropar ”krossa sionismen” och partiet inte ens tar avstånd från det eller om en politiker hamnar på Simon Wiesenthal-listan är det nog en större varning än att någon vinner ett demokratiskt val.
    Totalitära ideologier kan införas på många andra sätt än genom demokratiska val.

  3. Ja tyvärr så stängdes Beckomberga ner, liksom S:t Lars, och
    en del andra dårhus därför örlar här runt en massa figurer
    som annars inte borde få gå lösa??

  4. Innan jag läste: Nietzsche, the Nazis, and National Socialism av Stephen Hicks så hade jag den ”svenska bilden” av nazism. Dvs nationalism leder till judeutrotning. Man fick ALDRIG lära i skolan VILKEN politik som ledde till utrotning av judar – handikappade – äldre och sjuka var för någon politik. Man fick ALDRIG lära sig om Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet som Hitler ledde vad de stod för och ville och hade för politik. Vi kallade det bara för hade för nazism.

    Efter jag läste boken Nietzsche, the Nazis, and National Socialism (finns även som ljudbok 3 timmar) fick jag CHOCK. Det var ju svenska socialdemokraterna han pratade om i boken. Jag hittade ingen skillnad mellan Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet och våra sozzar. Sozzarna har bara lagt till kristna och svenskar över de som ska ”bort”.

    Detta är en av de mest skrämmande böcker jag läst i hela mitt liv. Hur kunde Tyskland som hade flera nobelpris vinnare och var vid tiden det mest intellektuellt framstående landet i världen som hade studenter från hela världen på sina universitet bli nazister? Hur kunde Hitler få med sig alla läkare – forskare och intellektuella i ”nazism”? Eller fanns nazismen redan i landet och hitler fick bli ansiktet utåt? Vad var det som hände egentligen? I denna boken får du alla svar.

    Idag kan jag ta en diskussion med vilken sozze som helst och INGEN har kunnat ge mig vetenskapliga bevis på vad som skiljer sverige sozzar från Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet.

    Jag ÖNSKAR att någon kan. För jag är livrädd för konsekvenserna av deras politik. Idag ser vi äldre – sjuka och handikappade svenskar bli utförsäkrade – hemlösa. Vi ser judar som får fly sverige. Svenskar blir massvåldtagna – gängrånade – bestulna på allt. Jag ser samma sak som händer judar under tyskland hända här. Rättsstaten har bytts ut mot värdegrunder…..

    socialdemokratiska nazisitiska principer :

    kollektivism
    instinkt – passion – värdegrunder
    statlig styrning och statligt äganderätt
    auktoritär styrning – staten sätter normer
    socialism
    statlig propaganda
    centralisera all offentliga myndigheter

    Icke nazisistiska principer:

    demokrati
    Individualism – alla behöver inte tänka lika
    Fakta – vetenskap – kunskap
    Marknadsekonomi och privat äganderätt
    Demokrati
    Människor rätt till självbestämmande utan detaljerad styrning från staten

    snälla lägg 3 timmar och lyssna och begrunda. Ni kommer INTE ångra er.
    Författaren är en professor med gott anseende och fruktansvärd välutbildad.

    • Tyvärr har du mer rätt än vad du ror. Jag säger att bl.a Expo är vad man kan kalla en form av gestapo, som ser till att alla har den rätta tron och inte avviker. Sedan finns det en rad angivare som ser till att människor först förödmjukas sedan sätts i arrest. Vi har hela medielandskapet som fungerar som Joseph Goebbels anhang, pumpar ut propaganda om hur allt är bra och allt är fint. Så där kan man plocka ner S och få fram ett likhetstecken mellan Löfvéns socialdemokrater och Hitlers nazister. Det är skrämmande. Vad är det för land jag lämnar över till mina barn och barnbarn. Hade jag vetat då för 40 år sedan vad jag vet nu då hade jag låtit mig steriliserats

  5. Som vanligt sprider han sin gallla över SD, utan att närmare analysera följderna. Menar då denna dåre att han är helt nöjd med landets och befolkningens nuvarande helt hopplösa läge ? Observera att denne tok, som borde vara inlåst pga. sitt oansvariga och samhällsfarliga agerande, är den närmaste och mest inflytelserika rådgivaren till byfånen Stefan. Jisses…

  6. Jag tycker vi ska vara tacksamma mot alla vänstervridna förvirrade stollar.
    Utan er hjälp hade SD aldrig blivit Sveriges största parti. Vi hoppas på ert fortsatta stöd. Hur känns det nu trots 20 års smutskastning när SD äntligen är störst ?? Ni har misslyckats totalt era virrpannor. Psyket nästa för er – men tack för hjälpen ändå. 😄😄😄😄😅

  7. Arnstad verkar ha fått julpermis från hispan. Karln är ju psykiskt sjuk och borde ha tvångströja och bältas samt munkorg.

  8. Diagnosen blir paranoid psykos för vänsterfeministerna. Det märkliga är att de själva förnekar sitt kommunistiska förflutna. Påminner man dem om det fattar dom ingenting.

  9. Alla Sozzar o kommunister är bara så glada o trygga i sitt eget nya Sverige, stort grattis, tycker själv dom kan stoppa nästa självmordsbombare med sina handhjärtan.

  10. De har dåligt samvete för att de har ljugit under många år. Sanningen börjar komma ikapp.
    De har en tro på något. De kan inte tänka klart.
    Finns det någon diagnos?
    Det är som en religion. Finns ingen verklighetsförankring.

  11. Lille Heinrich är ju rådgivare till Stefan Löfven och det går ju väldigt bra.
    Om nu Stefan Löfven inte har så mycket att tänka med så kan det kompenseras med bra rådgivare.
    Stefan Löfven med ett stolpskott som Heinrich till rådgivare så kan det bara bli kortslutning.

Kommentera