Varför hämtar polisen inte albanen Mirjet Sfishta

NÄTHAT. Joakim Lamotte undrar hur det möjligt att folk hela tiden kommer undan med att skriva den här typen av meddelanden till honom?

Den senaste veckan har varit helt bisarr. Medan politiker och journalister har skyllt våldet och upploppen på mig, så har min inkorg fyllts med hot och hat.

Läs vidare på Lamottes Facebook…

-Pettersson undrar varför polisen inte hämtar in albanen Mirjet Sfishta, han bor på Amiralsgatan i Malmö och har öppet telefonnummer, men polisen kanske är upptagna med att jaga pensionärer som inte gillar islam och massinvandring av dysfunktionella.

Mirjet Sfishta, bild från Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

40 thoughts on “Varför hämtar polisen inte albanen Mirjet Sfishta

  1. Polisens hantering är korrekt.
    Albanen vet EXAKT hur han ska skriva!
    Inga personliga riktade hot, bara allmänna fraser, om än något ovårdade.
    Skulle t o m misstänka att han fått ”kompetent hjälp” att skriva detta för att undvika förtalsanklagelse..

  2. “Varför hämtar polisen inte albanen Mirjet Sfishta”
    De vill väl inte ta i skit ? Kanske något för Anticimex ?

  3. ”Onkel Björn”

    Vad tycker du då att Åsa Westerberg har gjort för ont? Som bara har uttryckt sin åsikt på facebook utan att vare sig hota, hata eller på annat sätt angripa någon! Hon fick sin ytterdörr uppbruten av Lövenregimens sinnesslöa lakejer, misshandlades, förseddes med handbojor och släpades ut av dessa fegisar. Samt anhölls sedan lagvidrigt.
    Svara!

  4. Högsta domstolens kärnverksamheten är att stoppa begäran om utlämning av dömda albaner till Balkans Kriminalvård. HD är utvald av Regeringen för att värna om väljarbasen av gruppvåldtäktsmän.

  5. Märkligt att Facebook inte stänger ner denne Skitstövel?
    Och Svenska P K åklagare har väl redan börjat att fira jul
    så dom ser inget i hur fähunden uttalar sig, att dessutom dra
    in oskyldiga barn i sammanhanget som inte har med saken
    att göra borde leda till åtal direkt i ett normalt land? men ….

  6. Kan någon förklara för mig, en oförstående man, vad denne Mirjet Sfishta egentligen har gjort sig skyldig till för brott som ska få polisen att åka och hämta honom. Jag fattar det bara inte. Åtminstone inte vad som står här på Petterssons blog.

    Det öses en massa ovett över polisen, men vi lever ju inte i en diktatur där polisen kan göra vad de vill.

    För att förtydliga mig, innan ni trycker dit en massa tumme ner, så gillar jag och stöder Lamotte och tycker han gör ett bra jobb som borde få ett erkännande. Jag ogillar Albaner som uppträder som denne Mirjet.

    Men alla ni som nu kastar en massa skit hit och dit, sänk er inte ner till samma nivå som Mirjet Sfishta. Polisen behöver allt stöd de kan få. De har det säkert inte lätt som det ser ut i landet idag.

    • Ska erkänna att jag själv inte såg något brottsligt i texten, han hoppas möta Lemotte och hoppas får man än så länge.
      Sen att det han skriver är vidrigt är en sak men 98%av Sveriges journalistkår skriver också vidrigt.

      • Jag ska även erkänna att jag hoppas herr alban all skit och motgång i sitt usla liv.

    • ”Onkel Björn”

      Vad tycker du då att Åsa Westerberg har gjort för ont? Som bara har uttryckt sin åsikt på facebook utan att vare sig hota, hata eller på annat sätt angripa någon! Hon fick sin ytterdörr uppbruten av Lövenregimens sinnesslöa lakejer, misshandlades, förseddes med handbojor och släpades ut av dessa fegisar. Samt anhölls sedan lagvidrigt.
      Svara!

    • Onkel Björn:
      Föreslår att DU skriver exakt samma sak men till Mishta – då lär du få se vad som händer….
      Får jag tid kan jag hälsa på dig i fängelset…
      Skadeståndet och böterna får du dock betala själv…

  7. När jag nu läser vad han skrivit på Facebook utan åtgärd från polisen eller anmälan från Näthatsgranskaren så är det ett klart exempel på att vi nu har rättskipning på två nivåer i landet. En för gamla svenskar med gammalt rättspatos och en för övriga. Justitieministern och Rikspolischefen borde erkänna att så är det.

  8. Asberg klarar bara av att trakassera person han vet inte kan försvara sig, ligger i släkten. Feg skit som inte ens vågar gå ut och pissa när det blivit mörkt.

  9. Polisen kanske skulle tänka lite framåt. När det nya tjänstemannaansvaret som riksdagen har beslutat får full effekt. Och tingsrätterna fylls med Sverigedemokrater så kanske pendeln svänger. Albanen har gjort sig skyldig till grovt hot.

  10. Han verkar väldigt fixerad vid att knulla barn. Det kanske är vanligt i albanien. Jävla horunge är nåt han fått höra som barn och sedan har det fastnat i huvudet på honom. Iq- nivån verkar vara på samma nivå som en mygga. Lever väl på bidrag och säljer droger vid sidan om…..vad ska vi ha honom till här ????

  11. Det korta enkla svaret är att beteendet från polisen och regimen ingår i den nu systematiska diskrimineringen av och FOLKMORDET på SVENSKAR! Man låter utlänningarna agera laglöst mot SVENSKAR men silar mygg när det gäller motsatsen!

  12. Svetsar´n gillar inte min värdegrund. Jag gillar inte Mirjet´s värdegrund. Då verkar det ju som stefan och blatten delar samma värdegrund. Grattis !

  13. Om inte Näthatsgranskaren, Robert Aschberg och polisen besöker den här stollen vet man att allt tal om hot och hat är politiskt

  14. Det där basebollträt som Herr Aschberg så stolt poserar med.Kan man få låna det en stund ? Har ett ärende till Amiralsgatan i Malmö.Garanterar inte att det är helt vid återlämnandet.

  15. En ensam hundförare från polisen omringades och attackerades av 25–30 män i stadsdelen Hässleholmen i Borås.

    Polisen kan inte komma för de är själva omringade och under attack…..

    • Ge mig en KSP58 med fullt stormningsmagasin, assisterar gärna polisen vid sådana tillfällen.

      Räcker att dom ”råkar” titta bort ett ögonblick, så har vi rensat lite i ogräset som numera verkar växa vilt lite varstans.

  16. För mig verkar det som att det invällarna får lära sig på SFI är ett ytterst begränsat antal ord, där framförallt sexistiska ord och svordomar tycks dominera.

  17. Varför blandar man in barn,vad har den här människan för värdegrund är det samma som svetsarn .Vad vidrigt att sådana import är kvar i landet ,släng han i östersjön så han kan simma hem till durres.

Kommentera