Sossarna bra på bortförklaringar

INSÄNDARE. Vi kan mitt framför våra ögon se det socialdemokratiska partiet sakta utplåna sig självt. Det enda motdrag Svetsarn och hans partivänner har är att skylla på politiska motståndare och yttre faktorer.

”Vi kan också se att det har varit ett läge i Sverige med skjutningar och sprängningar som har skapat oro, frustration och ilska hos många medborgare. Det har kostat oss som regeringsparti.”, säger Lena Rådström Baastad (S), partisekreterare.

Det går också att se saken från en annan sida. Ett parti som visar prov på regeringsduglighet och en vilja att ta ansvar för Sverige och dess medborgare belönas givetvis med respekt och ett ökat väljarstöd.

Den tanken tycks dessvärre aldrig ha slagit Svetsarn och kompani.

Ego lego

10 thoughts on “Sossarna bra på bortförklaringar

  1. Stefan L, Man är inte bara ansvarig för det man gör utan också för det man underlåter att göra. Om du nu inte visste detta.

    En stor del av Svenska folket förstår, som ni nu märker.

  2. Svenska folket är trötta på sossarnas ständiga bortförklaringar. Dom har gjort sitt. Lägg ner….

  3. När ett parti tappat sin trovärdighet tillsammans med ett uselt ledarskap så flyr väljarna.Det är den enkla sanningen.Att skylla på något som man själv har varit medskyldig till visar väl hur borta i kalsongerna detta parti är.

  4. Nedvärdera inte svetsarbetarna. Han som kallar sig statsminister har inte klarat kursen heller aldrig avlagt något godkänt prov.
    Allt bygger bara nepotism, tjänster och gentjänster hos Sossarna och LO.
    Ofattbart att inte fler har sett detta för länge sedan.

    • Löfvens ”universitetsstudier” är inte heller de helt sanningsenliga .. några timmars introduktionskurs… sedan tog det slut ….MÖRKER !!!

  5. Vidskepelse är en tankevilla om verklighetens beskaffenhet som inte baserar sig på kunskap eller förnuft. I begreppet vidskepelse kan även inbegripas misstro mot vetenskaplig rationalitet och vetenskaplig metod. (exempelvis: tro inte på den vetenskapliga studien gjord om brå)

    Skrock är föreställningar där vissa vardagliga händelser anses ha en övernaturlig effekt. En person eller kultursfär (sozzarna) som baserar sin världsbild på skrock och folktro anses vara skrockfull.

  6. Socialdemokraternas maktfullkomlighet slår tillbaka mot dom själva.
    När dom vägrar att lyssna på folket, finns det andra partier som ”ser våldet och folkutbytet komma allt närmare”.

Kommentera