Stefan Löfven om andras löften

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven (S) har idag hållit jultal i Visby och gick återigen till angrepp mot Moderatledaren Ulf Kristersson för dennes närmanden till Sverigedemokraterna och att Ulf Kristersson brutit Moderaternas tidigare löften, Socialdemokraterna sände talet via Facebook.

Steget Efter

-Pettersson tycker att Stefan Löfven ska vara tyst när det gäller att bryta löften.

  • Löfven bröt överenskommelsen om friskolorna för att tillmötesgå Vänsterpartiet.
  • Löfven bröt sina egna vallöften om Bromma och Förbifart Stockholm. för att tillmötesgå Miljöpartiet.
  • Sedan bröt S med sin egen energipolitik och Stefan Löfvens löften om kärnkraften.
  • Sedan bröt man löftena om jobbskatteavdragen. För att kunna klara sina ökade utgiftsbehov.
  • Man bröt också mot pensionsöverenskommelsen genom att ta med motståndaren till överenskommelsen, Miljöpartiet, utan de andra partiernas medgivande.
  • 2014 lovade S-regeringen att inte höja drivmedelsskatten, sedan dess har man höjd fem gånger!
  • Man bröt också ett löfte/princip om att förankra viktiga utrikespolitiska beslut när man ensidigt, villkorslöst och utan krav erkände Palestina vilket Vänsterpartiet och Miljöpartiet krävde.
  • Sedan bröt man med den samsyn om alliansfrihet och säkerhetspolitik för att kunna definiera alliansfriheten som Miljöpartiet och Vänsterpartiet ville.
  • Sedan bröt S mot grundlagens krav på att gå till talmannen om man inte har det regeringsunderlag som krävs för att få igenom en budget.
  • S regeringen lovade att skicka tillbaka minst 80.000 asylsökande, det blev några hundra.
  • Löfven har upprepade gånger sagt att de som saknar asylskäl ska lämna landet, sedan drev han fram afghanernas gymnasielag.
  • S bröt man med det avtal som en socialdemokratisk tidigare regering ingått för Sveriges del. Och man bröt mot Arabvärlden liksom man brutit mot Israel. Men värre än så, man bryter principen om att Sverige ska vara tydligt och klart i sin kritik mot förtryck av mänskliga fri- och rättigheter, vare sig det är Saudiarabien eller Kina. Nu är man tyst om Kina precis som man har tystnat inför Saudiarabien.
  • Sedan bröt man mot upprepade och allvarliga löften om att inte ändra budgetpolitikens brett förankrade balansmål. För att kunna öka utgifterna som de vill.
  • Stefan Löfven har lovat invandring på EU:s miniminivå, i år delas det ut 120.000 uppehållstillstånd.
  • Sedan bröt man mot upprepade löften om att inte röra RUT och ROT. Något som Vänsterpartiet velat hela tiden.
  • Sedan hade Stefan Löfven lovat att hålla Vänsterpartiet utanför januariöverenskommelsen men nyligen förhandlade han med Jonas Sjöstedt.
  • Kommer ni ihåg Löfvens löfte om EU:s lägsta arbetslöshet till år 2020. Det är två veckor dit.
  • Nåväl, det var bara ett litet urval, det finns många fler brutna löften…

Stefan Löfven lovar mycket men håller väldigt lite. Han är genuint ohederlig. Allt för att ta makten och behålla den.

 

-Pettersson menar att regeringen Löfven skadar Sverige. Det politiska förfallet är totalt.

Undrar om Löfven, nu när han ändå är på Gotland hälsar på hos Özz Nujen och kollar svartbyggena. Regeringen har ju lovat att bekämpa grov brottslighet och terrorism…

 

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Stefan Löfven om andras löften

  1. Skulle det Svenska folket få det bättre om vi införde folkstyre i landet istället för diktatur. Som det nu är så är det ju EU ( och diktator Löven som styr i Sverige.

  2. Nu ”diskuteras”, i SVT, väljarnas ännu mindre förtroende för Löfven. En diskussion mellan eller, snarare, ett klargörande från en representant för Dagens Arena och från en representant från Aftonbladet. Märkligt!

  3. Det blir bara så patetiskt när en storlrjugare står och
    orerar om andras löftesbrott, samtdigt som han själv inte
    hållit mer än ett enda löfte under sin regeringstid, nämligen
    att höja skatten?? Han måste tro att Svensken har samma låga
    förståndsnivå som han själv, att man inte minns?

    Ännu mer patetiskt blir det när han står och är förarglig över
    att Kristersson lovat någon överlevare från A.V.K att inte
    samtala med SD? Tror han att vi har glömt att hans eget
    Ungdomsförbund med den gamle Malmö förstöraren
    Ilmar Repalu har skrämt bort alla judar från Malmö med
    sina oförskämdheter och hets mot denna grupp?

    Det skulle föreställa ett jultal, men enligt Lena Melin på
    Aftonbladet var där bara tre (3) stycken som
    Applåderade, det var väl hans fru och någon annan
    som röstat på S i 4 generationer oavsett politikens
    innehåll.!

    Undrar när figuren ifråga ska begripa sitt eget tillkortakommanden?

    Han måste ha lämnat kraftiga löften till globallisterna eftersom han
    fortsätter på samma enfaldiga spår.med att älta om rasism o
    välfärd, vilka är det han menar, är det hans egen och andra
    som tjänar mycket, för dom lägst ställda känner inte av
    någon välfärd, bara ovärdigt beteende av styrande!

    • Ja han försöker kanske att visa på hur långt han är beredd
      att gå för att slå sönder Sverige, och då passar det bra att
      befinna sig i en Ruin.

  4. Den mannen är nog det ynkligaste som sett dagens ljus. Nu väntar vi med spänning så att han ska sälja ut arbetsrätten LAS han har att välja mellan fackpolarna eller Rödskrikan inte svårt att gissa vem han väljer. Sen kommer marknadshyrorna som kommer att driva många från hus o hem.

    • Kan man som CIVILPERSON stämma regeringen med att lämna in MISSTROENDEVOTUM mot dem. Om inte så borde man kunna det eftersom det är vi civilister som betalar vartenda öre som dom ger bort.

  5. Löfven går till historien som den absolut SÄMSTE, LÖGNAKTIGASTE OCH OPÅLITLIGASTE statsministern i Sveriges historia. Han är bara intresserad av två saker : att ta makten och till varje pris behålla den. Han sätter sitt eget folk i andra hand och öser ut miljarder på analfabeter från medeltiden som våldtar, rånar, bränner bilar, skjuter, spränger, förstör och tar över hela stadsdelar. Alla som vill ha mer av detta – fortsätt rösta på regeringspartierna….

  6. Socialdemokraterna steriliserade fel folk en gång i tiden, hela den nuvarande regeringen missade dom fullständigt.

  7. Den digra ”meritförteckningen” av brutna löften skulle göra de flesta lågmälda fortsättningsvis.

    Men för en politiker finns inga spärrar.

    Hur kan de få en enda röst?

  8. Tidigare fanns en som hette Tjock-Steffe, han greps tillsammans med flera andra och dömdes 1994 till ett långt fängelsestraff för bland annat misshandel, olaga hot, anstiftan till olaga frihetsberövande och grovt bedrägeri

    Nu har vi en som heter mytoman-Steffe och försöker leda ett helt land, hans arbete skiljer sig inte mycket från den andra Steffe. Det enda som saknas är misshandel, om man inte räknar psykisk misshandel

    • Och mord. Hur många människor mördargänet regeringn tagit livet av genom svältdöden vet ingen.

    • Så länge polisen ( och för den delen också miltären) glatt dansar på pride, kelar och fegar med kriminella utlänningar, mindre bryr sig om brotten begångna mot det egna folket av hitljugna främlingar, och inte vågar säga ifrån det samhällsförfall som den rådande politiken är orsken till – så kommer du och alla andra med sådana funderingar betraktas som statens fiende.
      Trorts att styrande justerar valresultat (min misstanke), ignorerar demokratiska spelregler i riksdagen, är heltysta inför alla växande fakta om att svenska kvinnor och män mördas, förnedras, samhället bedras av hitljugna främlingar så blir det ändå ingen förändring i Sverige, Ingen avsatt regering. Belive that!

  9. Landet befinner sig i fullständigt KAOS. Men det bekymrar inte Stefan. Nej, han ägnar sig åt att beklaga sig över att väljarna går över till M och SD.
    AVGÅ STEFAN NU !!!

    • Miljontals människor skriker efter regeringen AVGÅNG men inte en enda politiker i hela Sverige lyssnar. Den Svenska politikerkåren borde SKÄMMAS. FY FAN . Det är därför det Svenska Måste lämna in ett MISSTROENDEVOTUM mot regeringen, för politikerna vågar inte. Vi har ingen opposition i Sverige.

Kommentera