Mord med machete blev en händelse i Gislaved

BROTTSLIGHET. I går kväll höggs en 60-årig skötsam invånare på besök i Gislaved, troligtvis med en machete, av tre rånare. På kommunen har man öppnat ett kriscenter från idag klockan 13:00. Det blodiga mordet har där blivit en HÄNDELSE.

Gislaveds kommun har 30.000 invånare, i tätorten bor 10.000. I Sverige har vi ungefär 20.000 poliser. Var dom finns är det många som undrar över. Fördelades dessa poliser jämt över landet så skulle det finnas 60 poliser plus civilanställda 30 civilanställda i Gislaved men det finns det inte och det ser likadant ut över hela landet.

-Pettersson undrar var poliserna är? Åker Sveriges poliser femhjuling på Kungsholmen eller är de på fackliga genuskurser för att bli effektivare?

Polisen behöver inte fler skrivbord, de ska vara ute i verkligheten och skydda allmänheten.

Om Gislaved på bloggen…

Som statsminister Stefan Löfven säger, landsbygden måste fungera

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

22 thoughts on “Mord med machete blev en händelse i Gislaved

  1. I Stenbocks ungdom var Araber något man endast som barn hört talas om i ”Ali Baba och de 40 rövarna”.Machete var obekant.Numera ett av många vapen,som detta importerade avskum medtagit till vår tidigare civiliserade värld…För Abzurdistans PK-organ något som orsakat deras skribenter stor möda,att finna omskrivningar för !

  2. När skattebetalarna behöver skydd mot marodörer så är polisen enbart åskådare och privata ordningsvakter och väktare måste av säkerhetsskäl stanna hemma.

    Regeringen har inget uttalande om Trollhättan. Statsministern håller sitt jultal på Gotland så långt som möjligt från upploppen. På ön nämner han inget om renoveringar med olaga arbetskraft som ledde till död nära Rosenbad.

  3. Tankarna går till alla nära och kära. Fruktansvärt tragiskt….

    Talet med Lövfen är förövrigt ett av hans mest träffande….

  4. Händelse == det är att likna med en bagatell eller famije träff
    Undrar om den mördade mannens familj sitter och begrundar, hur komunen tänker om denna händelse.
    Dårskapen tar aldrig slut
    Skygglapparna på, öronproppar instoppade så långt det går!!!
    det är inte längre ”skäms på er” som gäller!!!
    Det är blodigt allvar för bövelen VAKNA!!

  5. Sluta rösta på partierna som tagit hit parasiterna.
    Vakna upp!
    AfS o SD äe dom enda som kan få Sverige tillbaka

    • Och polisens chefer som slickar uppåt ger dem inget
      tillstånd att uttala sig hur vidrigt än nysvenskarna beter sig,

      Vi är idag en visa i hela Världen över den enorma
      slapphet man visar upp mot drägg.

      Dessa tre onyttigheter som tog livet ur en skattebetalare
      fick bara ett liv på sitt samvete med sig!

  6. Om man lägger sig ner och blottar strupen, kommer det anfallande rovdjuret att komma av sig och bli snällt, kanske rent av bli vegetarian.

    • Det kallas lågaffektiv bemötande en feministisk uppfinning, likt tiken visa Underkastelse för hanen.
      Ganska talande för just feminismens Underkastelse för islam.

  7. Polisen har omorganiserats alldeles för många gånger.Civilanställd personal fick sluta.Den enskilde polismannen skall i princip vara kontorist och ute på fältet helst samtidigt.Ska man klaga på polisen så skall man klaga på polisledningen och på allas vår Morgan.Att decentralisera är inte alla gånger så superlyckat.Hur mycket elände hann inte den gode Eliasson ställa till med när han var högste chef ? Sedan finns det ju polisbefäl som inte tar rätt beslut alla gånger.

  8. Vad hjälper polisen?, Kling o Klang står ju ändå och tittar på när slöddret lever rövare för att inte eskalera situationen. Svenskarna har fått det samhälle de förtjänar med sitt fjäskande och hummande för den importerade klankulturen.

    • Glöm inte att Kling och Klang gör en fin
      politiskt korrekt samhällsinsats, de beställer Pizza till det mångkulturella kriminella slöddret som alla landsförrädare i detta land bara vill mysa med !!!!!

  9. kan ju inte vara någon speciellt stor kostnad att ha ett snutkontor i alla kommuner med några lokala talanger som kan vara kling och klang eller är det för mycket pilsnerfilm nuförtiden?

  10. Det är våra styrande som har sagt åt polisen att käpphäst och pizza är den rätta vägen att gå, ibland kan ni få bjuda på bullar också. Käpphästen är Mental Patienternas (MP) mest genomtänkta förslag om mer miljötänk inom transporten av poliser. Nästa genomtänkta förslag dom har, skottkärra istället för ambulans är extremt miljövänligt

    Vissa kommuner blir lidande tack vare transporttiderna med käpphäst, helst under vintertid med oförutsedd halka på vissa ställen

    • Varför ska någon annan alltid göra något i Sverige, ett tips är att göra det själv man tycker bör göras !

Kommentera