Varför tycker så många att Donald Trump är en idiot?


INVANDRING. Var och varannan dag hör vi från våra medier och opinionsbildare att USA:s president Donald Trump är dum i huvudet och att han inget begriper, men det finns en ramsa som låter ”den som sa det kan va det” eller något liknande. 

Visst, Donald Trump har en del sidor och ljuger ibland men vilken politiker är felfri? Trump ser i varje fall det viktiga.

Donald Trump sa vid ett möte i Vita Huset i början på 2018, att han ville ha migranter som gör USA starkare genom att välkomna dem som kan bidra till samhället, få samhället att växa och anpassa sig.

-Pettersson säger att det är klokt och självklart och undrar varför de som tycker att Trump är en idiot föredrar folk från skitländer, som inte anpassar sig och inte bidrar?

I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


17 responses to “Varför tycker så många att Donald Trump är en idiot?

 • Maja 2

  Undrar bara varför vi skall ha val när ett 4 % parti styr hela Sveriges infrastruktur!

  Gilla

 • Maja 2

  Därför att han vågar säga och agera rätt! Varför uppskattas inte det att USA har minskat arbetslösheten till 50 talsnivån, börsen går bra, vad är problemet?

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7315057
  USA-börsen – Veckans Affärer
  https://www.va.se/taggar/u/usa-borsen/

  Wall Street: Munter börsstämning efter ”stort avtal”. Börserna i New York handlades i en stigande trend på torsdagen i spåren av nytänd handelsoptimism. .. USA- …

  Sänkta räntor!

  Rädslan att avslöja hur politiker håller folket i schack på grund av deras makt och Trump gör det som kunde ha gjorts av andra skrämmer och klär av de tidigare beslutstagare .

  Skulle vilja se samma trend här !

  Gilla

 • age

  OJ , – va’ Pettersson har rätt !

  Gilla

 • SVENSK

  Idioter tycker ofta att andra, som INTE är idioter? är idioter!

  Gilla

 • Stadshuset i Minsk

  Petterssons blogg skrev:
  Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv.

  – Bingo!

  Afrikaners och muslimers reproduktion är ett mycket större miljöhot än västerlänningars konsumtion.

  Miljöpartiet är miljöns största fiende.

  Gilla

 • Stadshuset i Minsk

  Petterssons blogg skrev:
  Trump vill inte ha folk från ”skitländer” – men norrmän går bra

  Detta kan jämföras med:
  Greta vill inte kritisera kinesernas utsläpp – men norrmän går bra

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  De begriper inte bättre, när deras två vänsterextrema hjärnceller är osams så blir det bara så !!!!

  Gilla

 • Kungen

  De vänstervridna är avundsjuka på Trump. Han är populär, de har lägsta arbetslösheten på 50 år och detta är ju raka motsatsen till löfven. Han är ju en katastrof för landet och med råge den sämste statsminister vi nånsin haft. Sverige importerar arbetslöshet och bidragstagare och till skillnad från Trump sätter löfven sitt eget folk i andra hand. Detta kommer att straffa sig hårt. Han har inte ens stöd inom LO längre utan får förlita sig på förortsröster och valpåverkan genom massutskick av sms till sin köpta valboskap. Sossarna är på väg ut med avloppsvattnet där dom hör hemma tillsammans med hela regeringen

  Gilla

 • Tony

  Det går bra för USA , jobben ökar lavinartad, han tar inte emot
  oanställningsbar arbetskraft, och han krusar inte socialister, som
  trots att dom har en stor TV kanal i ryggen som bara snackar skit
  om Trump 24 timmar om dyngnet, sen gör han lite grimaser som
  han säkert gör enbart för att reta vänsterblivna?
  Tänk att det ska va så svårt att acceptera utslaget av ett folkval
  för Socialister?

  Gilla

 • Kalle Anka

  Donald Trump spelar i elitserien, svetsaren ”vi såg det inte komma” Lövfen spelar i nedre gärdsgårdsserien.

  Gilla

 • ossie

  De idiotiska jornalisterna som söker revanch för sitt nederlag vid valet 2016 gör vad de kan för att svartmåla Trump. Han kommer med all säkerhet att bli omvald till journalisternas stora förtret.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det handlar helt enkelt om skillnaden mellan demokrati och ”värdegrundsdemokrati”. Om vi ska prata om tillståndet i Sverige.

  Det är då en rätt så stor skillnad. Den verkliga demokratin har ett öppet sinnelag.

  ”Värdegrundsdemokratin” är däremot begränsad och har en partisk agenda inbyggd i sig. Man pratar om ”allas lika värde”, ”värdegrund” och att inte förtala och kränka folk.

  Tyvärr är det just det man gör återkommande. För man använder sig inte av den öppna demokratins frihet.

  Sedan är det ju frustrerande för ”värdegrundsdemokraterna”, att deras motståndare får till mer verkstad än prat. Så då riktar de sin enfaldiga agenda mot personer de aldrig kommer att konfronteras med.

  Så då blir t.ex. Trump, Johnson, Åkesson, Ungern, Polen och mycket annat syndabockar. För problem man själv inte löser, utan istället döper om till ”utmaningar.

  Naturligtvis bottnar detta mycket i, att en stor del av svensk media, är en agendasättare för ”värdegrundsdemokrati”.

  Gilla

 • centurion

  Trump säger en sak Före valet och agerar i samma riktning Efter valet.
  Denna chock blir för mycket för de absurdiska dynggrävande skräp-journalisterna, att ta in. Ty de äro icke vana vid sådana märkliga krumsprång, relaterat från vår hemmaplan. Vad beträffar pöbeln, så röstar de rött av gammal hävd och likt zombier beskådar spektaklet via propaganda-organet SVT, där de kan dregla över ”stjärnor” som Carina Bergfeldt och Anna Hedemo. UPPROP : Yrka avdrag för propaganda-skatten vid kommande deklaration !!!

  Gilla

 • rune

  ”Han som sa det han va’ det” Tänker då på ”ful-Steffe” . 🤔 🤗

  Gilla

  • ponnsan62

   Trump är den bästa presidenten USA haft dom senaste åren…
   En man med pondus!
   Tänk om vi haft en sådan man i Sverige?

   Gilla

 • Ahmed Efendi

  Vår lille svetsare ,han med omätbar IQ , han skulle säkert vara överlycklig om han bara hadde tiondel av Trump handlingsförmåga.AVGÅ LILLA TÖNT

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: