Man ihjälslagen vid rån mot restaurang i Gislaved

BROTTSLIGHET. En man har dött efter att tre maskerade rånare slagit till mot en restaurang i centrala Gislaved. Under ett bråk slogs mannen med något slags tillhygge och dog på plats, skriver polisen på sin hemsida. Ett område vid torget där restaurangen ligger har spärrats av.

Mannen som dog var i 60-års åldern, restaurangen är kontantlös så rånarna fick inte med sig en krona.

Tre rånare, beskrivna som pojkar, inga signalement, knivar, oplanerat mord, oplanerat rån, inget byte. Allt talar åt ett visst håll, rånarna är ansvariga för sina gärningar men de som försvarar denna politik borde åtalas för medhjälp. För inte så länge sedan hade denna händelse varit krigsrubriker, nu blir det några rader.

-Pettersson ser att media skriver att rånarna använde macheteliknande knivar. Det låter trevligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Man ihjälslagen vid rån mot restaurang i Gislaved

  1. I går talade jag med två äldre damer. Båda sade att de inte vågar gå ut när det är mörkt, i sitt eget land! Rädslan har brett ut sig …
    Bra att folk är medvetna om vad som händer.

  2. Det absoluta beviset att statsmakterna tappat kontrollen finns här på Petterssons då två kommentatorer uppmanar till att vi, befolkningen tar hand om bestraffning utan föregående rättegång.
    Det betyder att vi nu sjunkit till absolut bottennivå, alltså anarki.

  3. Tyvärr !

    Så länge jag inte fått veta vad mannen röstat på så saknar jag empati.

    Artikeln uppger att restaurangen är kontantlös. Mannen är tydligen kund på sådan restaurang och stöder därmed dem som göder bankeliten i onödan. Jag och mina bekanta vägrar kontantlösa företag.

    Samtliga Smålänningar jag talat med de senaste åren stöder främmande makts övertagande av vårt Fosterland.

    På Valmyndighetens hemsida framgår att 80 % i Jönköpings län röstat på landsförräderiet. https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rvalkrets/06/index.html

    Jag uppmanar de Sverigevänner som läser Petterssonsblogg.se att i vardagen samtala med era Medsvenskar för att få dem att förstå att vi lever i ofärdstid och att plikten kallar.
    Vi har skyldighet att försvara oss. Det aktuella politiska läget medför att ordet för närvarande är vapnet för att väcka medvetenhet.
    Tocken.

  4. De slog bara ihjäl en person som ingrep under ett rån. För dessa as saknar andra människor värde.
    Snart kan alla som går emot gängen, riskera dödas för nästan ingenting. Hatet och våldet saknar gränser.

  5. Även om jag är malmöit så har jag delvis mina rötter från Gislaved som en gång i tiden var en riktig idyll. Några somrar tillbringade jag där under min barndom. Det var riktiga lyckoglimtar. Men orten tycks idag vara berikad av personer som mången andra ställen i Sverige av personer som inte vill urinvånarna väl.

  6. Som det nu ser ut i detta land är det hög tid att sätta igång ett arbete med att stifta undantagslagar som kör över juristpacket när styrande sätter dessa lagar i kraft.

    Juristpacket skiter i det mesta. Det spelar ingen roll om klienter är skyldiga eller ej. För dem handlar det om debiterbara timmar. Åklagare, domare eller advokater, det spelar ingen roll, oredan = pengar.in.

    Inte en enda politiker har lyft frågan om undantagslagar som kan verka såväl vid yttre som inre hot. Beträffande det inre hotet är vi redan där.

    Vilket skitsamhälle vi har och värre blir det.

  7. Börjar det inte snart bli dags att mobilisera nu ? Trots mina år, ställer jag helhjärtat upp. Schasse i infanteriet och civilanställd i marinen. Så, huka er lede fi…

    • Ja, ”centurion”!

      Det är dags att aktivera de ”källarklubbar” , ”Grannsamverkan
      mot våld”, som jag brukar propagera för.

      Vi kan – vi kan – hjälpa alla som inte finner sig i vår kultur,
      att få en intensiv hemlängtan.

Kommentera