Åk till ett land där du trivs bättre…

ISLAM. -Pettersson säger till muslim-tjejen som vägrar acceptera västerländska värderingar att det är fritt att flytta härifrån. Dessutom står det i den heliga koranen att kommer man till et land där det inte råder sharia-lagar ska man följa det landets lagar och regler, men den delen av koranen kommer aldrig muslimerna ihåg. 

https://twitter.com/brollejr1990/status/1205779020589289473

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Åk till ett land där du trivs bättre…

  1. Det måste vara bättre att gnälla över länderna de lämnade. Eller är de bara patologiska gnällspikar vart de än kommer i världen. Vi känner igen beteendet från kommunisterna. Gnälla är det ända de kan, producera något mervärde kan de inte. Kanske därför vänstern och muslimer passar så bra ihop.

  2. En man som kör färdtjänst säger att han skall ge upp jobbet, eftersom han varje vecka möter folk som blir illa behandlade. Svenskar har inga rättigheter.
    En kille som är nästan blind och handikappad, sitter i rullstol ,blev av med en assistent av de två som han har haft hittills, medans utländska mannen som har en frisk fru och själv verkar i friskaste laget åker varje dag för 1600 kronor t.o.r. till en dagverksamhet ,så att han får omväxling.
    Mannen skulle kunna åka kommunalt, men har har beviljats färdtjänst, så någon annan som bättre behöver det får stå tillbaka med den hjälpen de behöver.

    • Utlänningen har 3 assistenter. Kan gå själv ,men kanske släkten har anställts !
      Dygnet runt, svensken får klara sig bäst han kan ensam.

  3. ”vanlig svensk”!

    — då har du möjlighet att få hjälp på närmaste
    psykiatriska akutmottagning!

    Tänk bara inte för länge eller för mycket!
    Din lilla, skadade hjärna, kan skadas ännu mer då!

    Vi, riktiga svenskar, vill gärna vårda handikappade,
    riktiga svenskar.

    Dock räcker inte vår sjukvård till att vårda ”utomjordingar”!
    => är du inte riktig svensk, så åk hem för vård!

  4. Mitt tidigare mantra gäller ännu:

    Vi kan gå samman i ”små källargrupper”, ”Grannsamverkan mot våld”
    och hjälpa de stackarna, som inte trivs eller passar här, att få en
    intensiv hemlängtan.

    Dock, tänk på att ”medborgargarden” är förbjudet.
    Dock, små klubbar och kamratträffar är tillåtet.
    ”Folkgrupper” är också tillåtet.
    Definitionen på ”Folkgrupp” är att de har samma intresse,
    samma etniska ursprung eller samma religion.

    Så, sätt igång med ”hjälpverksamheten” för att städa Sverige!
    Sätt igång ”hjälpverksamheten” för våra barns framtid!
    Sätt igång ”hjälpverksamheten” för allt du arbetat för!
    Sätt igång ”hjälpverksamheten” för din ålderdom och pension!
    Sätt igång ”Hjälpverksamheten” för att rädda allt du äger!

    Tiden är inne och väntetiden är snart slut! Titanic sjunker!

    • Finns källargrupper, men de kan aldrig växa tillräckligt på grund av flabbande folk,spioner med flera otrogna.

  5. Tänker ofta på den tv-showvärd i Storbritannien som sågade den inringande ’svensken’. Varför bor ’svensken’ permanent i ett icke-muslimskt land och varför tog ’svensken’ emot pengar ifrån icke-muslimer, då detta inte är förenligt med vad som står i koranen?

  6. Under min barndom och ungdom fanns det i min släkt och omgivning väckelsekristna som pingstvänner och även Jehovas vittnen som skrämde vettet ur än. Denna invasion av muslimer är som spöken från det förgångna men i en betydligt värre skepnad. Man ser dom överallt. I en sociologisk undersökning har det visat sig att personer som är etniskt västerländska ex svenskar som är uppvuxna i en intellektuell och ateistisk miljö har större benägenhet att konvertera till islam eftersom de känner ett andligt tomrum. Då är jag verkligen förskonad eftersom jag har fått mersmak av religiös fanatism. Jag mår bara dåligt när jag ser dessa huckleförsedda madamer och deras obehagliga män.

  7. Vem som helst får skaffa sig en råttfälla. Dessa typer är mycket värre än råttor………….

  8. Ingen ha tvingad henne eller de som ha avlat henne att komma hit. Det finns tillräcklig många muslimska ställen där de kan leva som ni vill.
    Sen glömmer hon att prata om att man försöker pressa henne in i våran livsstil, men på ett aggressivt sätt försöker att pracka på oss sin ideologi och livsstil. Med den synen bör man vara ett klart fall för utvisning!

  9. Jag förstår att du tycker att Sverige är ett j-a skitland. För det tycker jag också. För feministerna har sett till att detta landet är mångdubbelt värre än det land du ”flydde” ifrån. Här gäller nämligen Sharia långt mycket mer än du var van ifrån där du kom ifrån.

  10. Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
    Det är ju valfritt att bo där man trivs men räkna inte med att ditt värdland skall anpassa sig efter dina värderingar utan du borde istället anpassa dig efter ditt värdlands seder och bruk eller flytta tillbaka till dit du kom ifrån!

  11. Det är ju valfritt att bo där man trivs men räkna inte med att ditt värdland skall anpassa sig efter dina värderingar utan du borde istället anpassa dig efter ditt värdlands seder och bruk eller flytta tillbaka till dit du kom ifrån!

Kommentera