Avskyn mot vita

Gårdagens Opinion Live behandlade en intervju som Malou von Sivers gjorde med en förortsrappare och kvinnor i politiken.

Två framträdande debattörer var Segal Mohamed med rötter i Somalia och vänsteraktivisten Kristina Wicksell Bukhari.

Det gemensamma med dessa bägge kvinnor, förutom att de är just kvinnor och står politiskt långt till vänster, är att de uppenbart avskyr vita människor och i synnerhet män.

Wicksell Bukhari tillhör de individer som anser att kompetens och utbildning är irrelevant när poster ska tillsättas. Kön, etnicitet och andra faktorer ska enligt henne prioriteras och allt enligt principen 50/50. Om det också gäller s.k. kvinnodominerade yrken är väl tveksamt, för inte tror jag Wicksell Bukhari kräver att kvinnliga chefer inom vård, skola och omsorg sparkas från sina poster för att istället ersättas av män för att på så vis uppnå ett 50/50 läge. Hon ogillar som sagt att vita dominerar i ett land som i hundratals år byggts upp av vita.

Besöker man henne i sociala medier behöver man inte läsa länge för att ana sig till hennes politiska hemvist.

Nästa debattör kan man också besöka i sociala medier och där framkommer det att hon gillar grupper som Malmös Intersektionella Kommunister, Vänsterpartiet, Polisbrutalitet i orten. Där kan man också utläsa att hon initierat en namninsamling mot von Sivers med undertexten ”Vi har fått bevittna denna så kallade journalist göra narr av icke vitas konstnärskap samt efternamn”.

Även hon hyser ett agg mot vita i den del av världen som hennes föräldrar flydde till och där vita människor i generationer betalat höga skatter för att de och andra somalier kunnat få det bättre än i hemlandet.

Vill ni se hela debatten kan ni göra det här

22 thoughts on “Avskyn mot vita

  1. Sossen var förvånande nog den enda som verkade ha klart för sig. Han stack ut rejält mot de andra medlöpande idioterna.

    • Jag såg din kommentar under ”Jordan Peterson debate on the gender pay gap”.

      Du skrev:
      Han tycker tjejer som har smink på jobbet får skylla sig själv om dem blir sexuellt trakasserade. Han är en hemsk människa.

      – Men i filmsnutten som du kommenterade, så nämner Jordan Peterson ingenting om varken smink eller sexuella trakasserier. Därför undrar jag vad du baserar dina anklagelser på.

  2. Enligt några internet sites
    Finns kvar bara ca 5 procent vita av hela världens befolkning.
    Och de flesta av de, lever på världens otrevligaste ( kalla och sånt ) ställe.
    sibirien, norra kanada och såna….

    Oklart om i det 5 procent inkluderas de ’vita’ ( blonda, blåögda ) slaviska, ryssar osv De ’vita’ asiatiska, judiska osv folk inkluderades inte.

    gudarna har gått och blivit ’dietiska’.
    Med graham och sånt.

    Ingen matförgiftning/alergi ännu?
    Det kommer, så småningom

  3. Malou von Sivers ????
    Gud måste ha haft en mycket dålig dag när han skapade den vänsterextrema och mångkulturälskande varelse eller var det kanske Guds motsats som istället hade en bra dag ?
    Vidrigt är ordet men å andra sidan vad annat att vänta av kanalen TV4 ?

  4. När det kommer till kritan så tror inte jag att de hatar oss vita . Jag tror att de är så otroligt avundsjuka på oss och allt vi åstadkommit . Finns ingen hejd på den avundsjukan . Låt dem hållas . De sågar av den gren de sitter på . Trädet som grenen sitter på har även vi planterat . Mvh Sjöström

  5. Somaliska tjejen: Så extremt fylld av hat! Det sprutade om henne.
    Om så hatiskt med så många vita mjölpåsar omkring sig – flytta
    tillbaka. Ingen kommer sakna dig

  6. De kunde ju fundera på hur deras liv skulle sett ut utan vita män. Inga blixtlås, inga telefoner, inga kylskåp, inga fordon. De skulle förmodligen dö inom ett par veckor. En av dem skulle dessutom inte varit född.

  7. Undrar bara , varför fly de inte till Sydafrika eller Rhodesia söderut, där majoriteten är Neger och de vita i minoritet.
    Förbannade kanakerna!

  8. Otacksamma negroida varelse, planen går åt båda hållen, du behöver inte bo här om du ogillar vita.
    Kvinnor är Europas aber.

  9. Vita är minoritet i världen.

    Kraftig minoritet.

    Så om man vill undvika vita är det väldigt lätt.

    • Ännu viktigare att påpeka, är att vita människors andel av världsbefolkningen har minskat kraftigt, och fortsätter att minska.

      Invånarna i många afrikanska och muslimska länder skaffar många fler barn än dom har utrymme och resurser för. Detta har resulterat i dom folkvandringar vi nu ser, med stora mängder människor som flyr den överbefolkning som dom själva har avlat fram. Utan dåligt samvete, så gör dessa folkmassor anspråk på vita människors hemländer. Och deras krav ökar ständigt.

      Trots detta, så får vi höra anklagelser om att vita människor tar för mycket resurser i anspråk.

  10. Ja offerkoftorna är bekväma tydligen. Denna video är slående likt opinion live och vissa av dess deltagare.

  11. Hypotes:Om man kastar in en handgranat alt. skjuter på ett fik tex och kallar det för konst…går man fri då???
    Fick det intrycket igår bla.

  12. Res tillbaks till Somalia, för där råder ju Demokrati, och
    allt är ju färdigbyggt. . Varför sitta här i Sverige och gnälla över våra beslut, så res tillbaks, du kan ta med den andra kommunist slynan, för
    kommunister är oduglingar, det har dom visat i alla länder dom försökt sig på att styra..

    Sen för att komma in i riksdagen krävs väl i alla fall att man kan språket,
    se på Sabuni, hon kan det.

    Tycker att opinion live blivit ett gnäll program för kommunister och för missnöjda utlänningar

    • Tack vare SVT och Skattebidrag går det att göra sig en karriär i Sverige genom att dra på sig offerkoftan och gnälla över att ”det är för många vita kroppar” i ett land som Sverige.

  13. Jag förstår att kompetens och utbildning är irrelevant för vissa, hur ska dom annars kunna få ett riktigt jobb överhuvudtaget ?

  14. Flytta till afrika då för fan. Det är faktiskt vita som byggt upp det mesta här i världen. Annars hade varit kvar på stenåldern här också

Kommentera