Demokratiministerns förkolnade Nobelklänning

PROPAGANDA. I går var det inte Nobelfest för Jimmie Åkesson, men för en massa representanter för grymma diktaturer och det så kallade svenska etablissemanget. Kultur- och demokratimiminister Amanda Lind bar en klänning som skulle symbolisera mörkret som breder ut sig och den aska som blir kvar efter efter en skogsbrand.

Amanda Lind, Nobelfesten. Bilden från Instagram.

– Klimatförändringarna gör ju att det blir vanligare med extremväder och skogsbränder. Vi minns alla hur Amazonas brann i somras och förra årets bränder i Sverige, sa minister Lind och fortsatte, – Den är en kärleksförklaring till skogen men också en sorgeklänning för allt mänskligheten gör mot den, säger Lind.

-Pettersson tycker klänningen, från Beckmans designhögskola, är snygg men har svårt att göra någon koppling till skogsbränder. Värre är att vi har en demokratiminister som ljuger och vinklar om anledningen till skogsbränderna. Nedan ett diagram för BBC, politikerna talar om att bränderna var de värsta sedan år 2010 och det verkar stämma, men jag undrar varför de in säger från år 2000? Vet ni?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Demokratiministerns förkolnade Nobelklänning

  1. Polska författaren Olga Tokarczuk är en djävulsdyrkare, berättade hennes landsmän till mig. Fint sällskap de hamnar i ,Jimmie är utanför .Så för bedrövligt.

    • Nu får jag det dementerat.Ber om ursäkt för fel information.
      Skulle naturligtvis kollat källan på det .

  2. Amanda Lind agerar omedvetet en monument av det Sverige 7 klövern har lyckats förstöra med alla medel.

    Askungen tänkte hon,men när ingen kom på det, blev det miljösnack istället.

  3. Det var visst kopiöst med eldsvådor under & innan 2010, hur sätter man det i perspektiv mot 2019?
    en immigrant våg?
    mer eller mindre pyromaner?
    mer MP stollar som analyserat i hjäl sig?

  4. En klimatminister med stor stab som inte vet vad som verkligen händer. Jag läste ensam på min kammare att i Amazonas var det småbrukare som tände på för att få odlingsmark – precis som svedjebönderna förr i Sverige. I Västmanland var det en skogsmaskin som tände och entreprenören är dömd. Vad har detta med klimatet att göra? En minister ska hålla sig till sanningen.

  5. Dessa miljöpartister och deras klänningar! Second hand brukar ha alldeles utmärkta kreationer, som man kan köpa för en billig penning.
    Att uppmuntra ny design är långt ifrån klimaträddande.

  6. Kultur- & demokratiminister Amanda Lind (MP) samt klimat- & miljöminister Isabella Lövin (MP) kommer båda att förr eller senare få sota ordentligt för alla sina lögner de uttalat och spridit under sina ämbetsperioder i Sveriges regering.

    Statsrådet Isabella Lövin sa t. ex. följande från riksdagens talarstol onsdagen den 13 juni 2018:

    ”På min gräsmatta finns inte ett grönt grässtrå längre. På fem veckor har vi knappt haft en droppe regn. Brunnen har börjat sina, och vi är bara i början av juni.”

    I själva verket såg det ut så här grönt ut på en del av Isabella Löfvins hustomt just den dagen:

    https://nyheteridag.se/wp-content/uploads/2018/06/lovin_gron-grasmatta_skelett_650.jpg

    Dokumenterat den 13 juni 2018 av en fotograf från Nyheter Idag.

    En skarp uppmaning till (MP)-ministrarna och hela Löfvens misslyckade JÖK-regering:

    Sluta ljug!!!!

  7. Bränderna har inget med klimatförändringarna att göra. De är uteslutande på grund av mänsklig etablering och utbredning.

    Tänk att det är legitimt som demokratiminister att stå upp och ljuga så uppenbart. Snacka om att förneka fakta och vetenskap.

    Miljöpartiet är en fara för demokratin. Helt klart.

  8. Kopplingen till sot och aska var ju väldigt långsökt.Men det är väl det som blir kvar av vårt land om Mp får härja lite till.Måste dock tillstå att hon var väldigt snygg och tjusig i sorgkläningen.

  9. En bedrövlig ”kvinna” det där, och hur fanken kan vi tillåta att ett 5% parti får sänka ett helt land (Sverige).?

  10. Att ge stollar från MP ministerposter är bara ytterligare ett sätt från makten att straffa och förnedra svenska folket…

Kommentera