Skjutning på sjukhus i Tjeckien – minst sex döda

BROTTSLIGHET. Minst sex personer har dött efter en skjutning på ett sjukhus i Ostrava i Tjeckien, rapporterar flera medier. Flera personer har evakuerats från sjukhuset.

Sjukhusmördaren. Bild från polisen.

Det var på morgonen vid 7-tiden lokal tid som en man öppnade eld i en väntsal på sjukhuset, skriver AP. Gärningsmannen sköt på nära håll mot människors huvuden, enligt landets premiärminister Andrej Babis som uttalade sig i tjeckisk tv.

DW.com 

-Pettersson noterar att polisen direkt gick ut med bild på gärningsmannen och efter en stund kom det rapporter att han tagit sitt eget liv och hittats i flyktbilen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Skjutning på sjukhus i Tjeckien – minst sex döda

  1. Ja det föds idioter dom flesta länder, och i Sverige importerar vi dessutom från andra länder, det räcker tydligen inte med dom inhemska?

  2. Mannen på bilden är inte mördaren utan ett vittne till skjutningarna (enligt tjeckiska tidningar). Polisen har fastställt identiteten på gärningsmannen och har gått ut med hans namn. Mannen har tagit sitt eget liv.

Kommentera