Kvinna sköts under inspelning av rapvideo

BROTTSLIGHET. I helgen hittade ambulanspersonal en ung kvinna som var skjuten i armen ute på Ingarö. Enligt uppgifter till åklagare Jonas Bergendal ska händelsen ha inträffat under en musikvideoinspelning. 

En av de anhållna släpptes under helgen men i natt kom ytterligare en person in till polisen och anhölls efter det. De två som nu sitter frihetsberövade är misstänkta för grovt vapenbrott och vållande till kroppsskada, grovt brott.

Rapparen är inte en av de som är frihetsberövad just nu. Under dagen kommer kvinnan som sköts att höras.

-Pettersson antar att det bland rapparna är vanligare med skarpladdade vapen än kopior…

Filmen har inget med Ingarö att göra, däremot är det några av Stockholms rappare…

TIDIGARE 2019-12-08. Ung kvinna skjuten – hittades av ambulans på Ingarö

BROTTSLIGHET. En kvinna i 20-årsåldern skjöts i armen i natt på norra Ingarö utanför Stockholm i natt vid klockan 01.30. Av en händelse kom en ambulans som var ute i ett annat ärende förbi som kvinnan stoppade. 

Två män greps senare under natten och är nu anhållna. En brottsplatsundersökning har genomförts. En förundersökning är inledd om grovt vållande till kroppsskada samt grovt vapenbrott.

Polisen 

-Pettersson säger att Ingerö är en stor ö, 63 km lång, i Värmdö kommun öster om Stockholm, en gång var det som många andra platser i Sverige en idyll. Nu bor där runt 10.000 personer, många som flytt staden med blandad bakgrund i gamla sommarstugor, blandat med medelklass och en och annan jättekåk med strandnära läge.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

8 thoughts on “Kvinna sköts under inspelning av rapvideo

  1. Apartheid för att rädda människoliv, är i Sverige största möjliga tabu, mer otänkbart än att offra barn på asylbedrägerireligionens altare, t.ex. genom att låta avvisade aliens köra över vita barn och människor med lastbil i Sveriges huvudstad.

  2. Ett fint ställe där en av mina släktingar bor, men de spelade knappast in några RAP-videos, även om de troligtvis ’rapar’ ganaska friskt vissa helger!

  3. Var säkert en rape video, som ska visa EN VINST FÖR SAMHÄLLET, hur man ska göra !

    Ps. Sverige styrs av ett 🥬 huvud.

  4. Vinstlotter enligt rosens dyrkare, undrar om inte det är bara en satanisk sekt. För så mycket jävelskap som dom hunnit med har nog ingen gjort på flera århundraden, sen dessa rabiata typer inom sekten som blåljuger så fort dom öppnar matintaget. Indoktrinerade i tron att få en bättre värld, bara man har makt och kan köra över det egna folket

  5. Heja heja regeringen!
    Vilka makalösa kulturberikare, vilka enastående pensionsräddare. Mer av sådana kulturuppvisningar vill vi ha. Tusen tack Steffe.

Kommentera