Det finns alltid två sidor av samma mynt

MEDIA. Dagens Nyheter, andra medier, statsminister Löfven samt andra förminskar grymheten i förintelsen. De bedriver propaganda och är inte intresserade av en helhetsbild. Det är ett intellektuellt haveri. 

Steget efter

I mer än 20 år har Socialdemokraterna samverkat med islamister, och islamismen har smält samman med Socialdemokratiska partiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Det finns alltid två sidor av samma mynt

  1. Jag är oerhört trött på ältandet av förintelsen. Vad ska vi göra åt det nu? Går det ändra på något sätt? Absolut inte. Vi får sörja och gå vidare.
    Jag skulle föreslå alla som ältar förintelsen och möjligen har vinning av den, att försöka se framåt.
    Att blanda in SD och Jimmy Åkesson är bara för att skyla över skulden från sossarna och centerna som var mer centrala gestalter i nazistinblandning.

  2. Det är fel att skylla på en person, eller några. Eller bara ett parti.
    Felet är större än så, vi röstar fram denna politik peroid efer period. Är trygga med att det skall nog ordnas, det blir ordnig tills slut i.a.f.
    Vem skall ändra riktingen? Och inse systemfelet?
    S? M? C- och L? Ha-ha-ha. MP? LoI..

    Det går inte.
    Då är det slut med internationella glans i maktens moln, om hur exemplarikst solidariskt tolerant det svenska samhället är.

    Det finns krafter som aldrig kommer att tillåta få SD påverkande position i svenska politiken. Forgetit!

  3. Fascismen tar över efter kommunisterna i mediavärlden. Det blir allt mer tydligt i deras agerande.

    • Fascismen är från Italien men har kopierats av Putin! Tror inte svensk media är inne på den linjen, förutom vissa troll i sociala medier…

  4. Någon kallar Stefan Löfvens åsikter som ett intellektuellt
    haveri? Sorry, S.L har inget intellekt som kan haverera

  5. Svensk media borde istället gräva i exempelvis Svenska regeringens handlande under andra världskriget, det är inte allmänt känt att Sverige betalade krigsskadestånd till de allierade efter kriget pga dels Sveriges vägran att släppa in förföljda judar och dels leveranser av malm och stål till tyska krigsindustrin fram till 1944. Detta skadestånd maskerades som lån i svenska budgetar och är borta ur svenska arkiv men finns kvar i bland annat amerikanska arkiv. Därefter kunde svensk media gräva i stasiarkiven där mängder av svenska agenter för DDR finns registrerade och många av dessa agenter är fortfarande högst verksamma inom media och politik.

  6. Islamister har exakt samma ”Herrefolks-Agenda” som en gång Nazityskland eller Sovjetunion!
    Löfven skulle agerat exakt lika om deras Broderskapsrörelse istället slutit lika Landsförrädiska avtal med dessa stormakter!
    Den sjuka och kriminella ockupationsjuridik med dubbla måttstockar som Sverige idag har går bara att återfinna i ockuperade länder!
    Undfallenheten och fegheten mot dagens importkriminella rasistapor är exakt som Undfallenhet o feghet mot Nazityska eller Sovjetiska soldater.
    När de importkriminella själva får uttala sig med krav på gräddfil i alla instanser, så är det helt omöjligt att inte minnas ordet ”Herrefolk”. (Över de mindre värda med ”fel” Svenska rastillhörighet…)
    När någon nu gjort upp ett sådant avtal med främmande makt där total dominans över Sverige utlovas mot röster så är det med bred marginal Landsförrädari!
    Där fattiga Svenska skattebetalare ska tvingas finansiera omfattande bidragsfusk och terror.
    Utan att en enda Svensk Åklagare lyfter ett finger om Förundersökning!
    Istället ska dessa Åklagare med diverse lögnaktigt påhittade brott fängsla skötsamma Svenskar med Empati för brottsoffer som vägrar att ljuga….
    Dessa förtryckare, bedragare och maktmissbrukare för främmande makt måste gripas, dömas och straffas!
    De letar offer exakt som när kriminella viss tysta vittnen!
    Ingen ska våga vittna om läget i Sverige!

Kommentera