Varför tar inte regeringen sitt ansvar för 400.000 oidentifierade illegala invandrare

BROTTSLIGHET. I oktober 2012 skrev bloggen om en salig röra av asylsökande som ägnar sig åt illegal verksamhet, bidragsfusk, nyanlända som får etableringsstöd och samtidigt tjänar pengar genom denna svarta verksamhet, personer som inte finns, personer som säger sig ha rest tillbaks till sitt hemland men som ändå köper och säljer bilar i Sverige, personer som inte bor där de säger sig bo, personer som inte vill svara på reportrarnas frågor, personer som jobbar med affärerna men som inte har en aning om vad de egentligen gör och så förstås dessa naiva myndigheter.

Nu visar det sig att regeringen också känt till missförhållandena men inte gjort något? Vad är det som pågår i vårt land?

TIDIGARE 2019-11-30. Vem har ansvaret för att vi tappat kontrollen över vilka som är i landet?

INVANDRING. I går skrev vi några rader om samordningsnummer och brist på identitetskontroll när de delas ut. Drygt 870.000 personer som inte är folkbokförda i Sverige har fått ett samordningsnummer för att kunna leva och verka här.

I flera år har polisen och Skatteverket slagit larm om att runt 45 procent av dem inte har styrkt sin identitet.

– Vi har ett parallellsamhälle som bara växer och vi har tappat kontrollen över vilka som är här, säger Marit Murphy Handelsberg, civil utredare vid gränspolisen, enligt Dagens Nyheter (betalvägg)

-Pettersson säger att det är en man som har ansvaret men han såg det inte komma…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Varför tar inte regeringen sitt ansvar för 400.000 oidentifierade illegala invandrare

  1. Sittande s.k. regering har mycket på sitt samvete. Tyvärr ingår inte ordet ansvar i deras ordlista. De vet inte ordets betydelse. DE ÄR ENBART INTRESSERADE AV MAKTEN

  2. Steffannie Lööfven tar 100% ansvar och utlovar 2 miljoner nya muslimer i Sverige till 2025, är ni blåsta som bor i Sverige? Allah lagar och icke lagar inklusive HMF hatlagarna går ut på att Svenska folket ska utrotas till förmån för fredens religion och Gretas fromma utförare.

  3. Det som är helt klart är att det inte blattarna som är korkade de bara utnyttjar detta korkade system. ergo det är Svenskar myndigheter/politiker som är ”Raketforskare” Die Dummen Schweden

  4. @Olofp
    Bara att höja presstödet/skatten så är allt lugnt..
    Play it again $am!!!
    Sanningshalten är av underordnad betydelse inom MSM, va?
    Ta mig f.. n, att alla Stolleprover i landet är skattefinansierat numer.

  5. Nu börjar medlöparmedia fatta att de varit medlöpare till en vansinnesregering. Fortsätter det i samman takt som nu att gammelmedia kommer att rapportera från verkligheten får SD egen majoritet på ett par månader.

    • Journalisterna är inte politikernas medlöpare. Det är politikerna som är journalisternas medlöpare.

      Journalisterna är den pådrivande kraften bakom dårskapen. Politikernas svaghet är att dom inte har kunnat stå emot journalistkårens befallningar.

  6. Vi i regeringen ber Er som ännu inte fått alla bidrag som Ni har rätt till att bara kontakta F-kassan, så lovar vi att Ni kommer belönas rikligt! Välkomna!!

  7. Cancersjuka Svenskar som arbetat hela livet tvingas av Försäkringskassan arbeta 100%.
    Gamla människor som arbetat hela livet får inte äta sig mätta!
    Etc etc
    ”Säkra sätt” att finansiera bidrag år alla som aldrig kommer bidra på minsta sätt utom med grova brott mot de med ”fel” Svenska rastillhörighet!
    Det är Regeringens plan,

  8. Men de är i högsta grad ansvariga för att förstöra ett land!

    Ett land med ett tidigare gott renommé i sin omvärld. En omvärld som numer reagerar med perplex häpnad och förvåning inför det accelererande förfallet i Sverige.

    Ett land som förföljer, hatar och jagar de medborgare som inte applåderar den tragiska ödeläggelsen!

  9. De skyller SD för att inte ha rätt värdegrund när de själva är utan. De har dessutom noll koll på det mesta men anser att vi aldrig haft det bättre i Sverige än idag.
    Vi kan göra som det görs på många områden, lägga ut Regering och Riksdag på entreprenad. Det blir betydligt billigare och knappast sämre.

  10. Vad ska vi med JAS och pansar till, när det är så lätt att invadera Sverige.
    400.000 är ju en hel arme. Alla intar sina platser/uppgifter och inväntar order.

    • Helt korrekt, landstigningen vid Normadie 6 June 1944 var en fotnot i historien.

      Fienden kommer inte med landstigningsfartyg, pansar och flyg längre.

      Dom smyger sig in i ställer, och yttrar det hemliga kodordet ”asyl”.

      Så får dom mat, inkvartering och förplägnad under tiden dom sakta, försiktigt men målmedvetet tar över ett land.

  11. Klart att regeringen känner till det, det ingår i deras strategi
    när det gäller att förstöra landet, detta har dom lovat och säkert också fått feta arvoden för av Globallistmaffian!

    • Regeringen, det är ju väljarna som är högst ansvariga för vilken politik vi ska ha och hur samhället ska styras och se ut. När då ca. 82% fullständiga idioter röstade för ett Sverige i totalt förfall och kollaps så är det inte så konstigt att det ser ut som det gör i samhället idag. Att det fortfarande finns människor som röstar och har förtroende för sossarna idag visar ju bara att Sveriges befolkning består till 1/4 av kompletta idioter.

  12. Dom måste höja sina löner med flera 100 % innan dom tar en promille av sitt ansvar, nu sitter dom där och är ansvarsbefriade tack vare sin låga lön. Det blir så när man själv får bestämma över sin lön och vad man ska göra helt utan ansvar, pengarna kommer in hela tiden från andra som man inte behöver visa hänsyn till

  13. Denna ”regering” tar väl inget ansvar någonting. Nåt mer ansvarslöst har vi aldrig sett i detta land.

Kommentera