Ung man skjuten i Stockholm

BROTTSLIGHET. Polisen utreder mordförsök efter att en skottskadad person kommit in till ett sjukhus i Stockholm med allvarliga skottskador. På sin hemsida skriver polisen att man nu utreder på vilken plats personen blivit skjuten. Identiteten på mannen är inte klarlagt.

-Pettersson säger att de får väl ge honom ett samordningsnummer…

5 thoughts on “Ung man skjuten i Stockholm

  1. Kollade SVT nu på morgonen vad som hänt senaste dygnet och såg denna nyhet långt ner i flödet. Helt i sin rätt då det hände kring kl. 20 igår. Tänkte först att det var konstigt att det inte varit några skjutningar senaste dygnet men så dök nyheten upp i flödet. Konstigt annars för numera skjuts det ju ofta.
    Eller kanske bara anmälningsbenägenheten ökat….

    • Dom patienter som prioriteras ner när sjukhusen tvingas lägga allt större resurser på skottskador.

      När gängmedlemmar vårdas för skottskador, så uppstår problemet att vänner, och ovänner, samlas på akutsjukhusen. Stök och bråk uppstår. Vårdpersonal drabbas. Akutmottagningarna tvingas låsa dörrar. Förlorare blir vanliga medborgare i behov av akut vård.

      • Jag lämnar blod men det känns inte rätt att det ska gå till dessa kriminella.
        Nästa gång jag lämnar ska jag fråga om man kan välja bort dem precis som man får frågan om blodet får gå till forskning. Jag vet svaret redan men det är på tiden att man kan välja.

Kommentera