Sju män mördade brandman i Tyskland framför hans fru

BROTTSLIGHET. En grupp av sju unga män slog ihjäl en brandman framför hans fru och ett annat par efter att de besökt Augsburgs julmarknad. Mordet har chockat staden och delstaten Bayern, rapporterar  Deutche Welle.

Skärmdump Youtube

Mordet på en 49-årig brandman har skakat Bayern. Brandmannen var med sin fru och ett annat par när de attackerades av en grupp på sju unga män i fredagskväll efter att ha lämnat en julmarknad i staden Augsburg.

Brandmannen blev ihjälslagen med dödligt våld mot huvudet efter en tvist med gruppen som också lämnade brandmannens manliga vän illa skadad. Båda kvinnorna var dock oskadda.

Polisen har identifierat en av de misstänkta som en 17-årig invånare i Augsburg med ”flera nationaliteter”. Det andra gripandet gjordes av en 17-årig yngling född i Augsburg med sydeuropeisk medborgarskap.

Man arbetar aktivt för att identifiera andra medlemmar i gruppen med hjälp av videofilmer från brottsplatsen.

På söndagen samlades mer än 100 brandmän i Augsburg på platsen för mordet för att hedra sin mördade kollega.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Sju män mördade brandman i Tyskland framför hans fru

  1. Ja visst när få Tyskland nog?, Och när Tysklands tyskar får nog då hackar omvärlden på Tyskarna och deras förflutna. Speciell den Svenska pressen frossa i det. När man tänker på att Sverige blev förebilden mitt sitt Rasbiologiska tänk för Nazisterna. Tvångssteriliseringar in på 70 talet av av människor som ansågs inte duger, mm.

  2. Så går det när man släpper in skräpmänniskor i ett land, synd att det inte sker med PK-politiker i större utsträckning.

  3. När får tyskland nog.

    Kyrkor blir förstörda och kyrkostatyer blir halshuggna och nu brandmän mördade…..

    Another German report from November 11, 2017 noted that in the Alps and Bavaria alone, around 200 churches were attacked and many crosses broken: ”Police are currently dealing with church desecrations again and again. The perpetrators are often youthful rioters with a migration background.” Elsewhere they are described as ”young Islamists.”

    Before Christmas 2016, in the North Rhine-Westphalia region of Germany, where more than a million Muslims reside, some 50 public Christian statues (including those of Jesus) were beheaded and crucifixes broken.

    https://www.gatestoneinstitute.org/14044/europe-churches-vandalized

    • Ja visst när få Tyskland nog?, Och när Tysklands tyskar får nog då hackar omvärlden på Tyskarna och deras förflutna. Speciell den Svenska pressen frossa i det. När man tänker på att Sverige blev förebilden mitt sitt Rasbiologiska tänk för Nazisterna. Tvångssteriliseringar in på 70 talet av av människor som ansågs inte duger, mm.

    • https://www.krone.at/2058620
      Nästa knivattack skedde i morse i Münchens Centralstation.En polis som ville kontrollera en misstänkt kanack blev anfallen i ryggen av en annan import.Svårt skadad fördes han tillsjukhus.
      Tillrusande resande från perrongen lyckades brotta ner ”knivmannen” och höll honom fast,till polisen kunde gripa honom. Tyvärr försvann den ”man” i vimlet under tiden,som var orsaken till det hela.

  4. http://www.pi-news.net/2019/12/augsburger-koenigsplatz-das-fanal-des-gescheiterten-multi-kulti-experiments/
    En dålig tröst är att alla 7 importerna har kunnat gripas eftersom det fanns flera kameror vid Torget det skedde. (Dessa kameror som vänsterdrägget protesterar mot) Det visade sig vara en skön skara ”unga män”,som stammade från olika arab och Medelhavsländer.
    Nu kommer det bli en långdragen rättshistoria,som slutar med ”usch o.fy” så får ni inte göra i 4:riket !!

    • De kan väl göra en variant på vad de brukar göra i Iran, använd brandkårens stegbilar i stället för kranbilar. (att hänga asen från, för er som inte förstod syftningen)

  5. Ut med sådant satans pack, det ska inte råda någon som helst tvekan,
    det går inte att möta dessa uppenbart hjärnskadade individer med
    normala medel, för många är inte normala, vill heller inte bli det, vill bara
    skapa kaos.

  6. Konflikten beror, enligt någon tysk tidning, på att brandmannen bad de att inte vara så högljudda.

Kommentera