Fler koraner kommer att brännas i Norge

ISLAM. Efter en ”koranbränning” som uppmärksammats av media och upprört en del muslimer, så meddelade Norges justitieminister att det va fullt godkänt att bränna koraner. ”Vi måste tåla att det bränns Koraner, eftersom vi har yttrandefrihet, och att bränna Koranen är en del av den yttrandefriheten,” sade justitieminister Kallmyr.

LÄNK

”Norges muslimska föreningar meddelade på torsdag att de skulle distribuera 10 000 gratis  koraner med norska översättning i ett försök att bekämpa rasism och hat”. LÄNK  (säkert utmärkta att tända brasan med)

Koranen 5.51

TROENDE! Välj inte judar och kristna till era bundsförvanter – de stöder och skyddar varandra – och den av er som söker deras stöd och skydd blir en av dem. Gud vägleder inte de orättfärdiga.

Att bränna koranen är en del av yttrandefriheten, i Norge…

30 thoughts on “Fler koraner kommer att brännas i Norge

  1. Kan man möjligtvis beställa några hundra av dessa perfekta vedträn, för att elda med under vintern?

  2. Kocherslakta islam rakt av , ingen pardon . Alltihop och på en gång . Finns en amerikansk armeöversten med ett uttalande om den definitiva lösningen . Läste det uttalandet för 10 år sedan men hittar det inte och minns inte namnet . Mvh Sjöström

  3. Maja 2; Denna dokumentär du pratar om var jag tvungen att stänga av. Kände en sådan botten-lös ilska och för att inte tappa kontrollen. Dessa empatilösa äckliga gubbkräk som är så lågt stående så att de bara vill tillfredställa sina billiga köttsliga lustar men struntar i om kvinnan eller flickan får betala med sin heder eftersom det kvinnliga könet är bara ärbar om hon sparar sin oskuld och sexualitet till en man.

    • Man känner sig totalt maktlös .Hur kunde man hjälpa dessa arma kvinnor i händerna på skit äckliga ”präster”. Äckelgubbar, som inte ser barnens och kvinnornas nöd och rädsla. Så är araber.
      Pengar !
      Staten får nog en kaka av vinsten, annars skulle de göra något.

  4. Tänk om Morgan Johansson hade sagt detta……hahahahahaha det kommer ALDRIG att hända, ett större skämt än honom är svårt att hitta.

  5. Mina vänner säger att jag är galen, men jag bjuder inte hem gruppvåldtäktsmän som kan misshandla och dessutom råna mina yngre manliga släktingar, vem är mest galen? Ja som inte bjuder in klänga folk i mitt hus eller dom som bjuder in främlingar som våldtar och förnedrar deras släktingar! Vem är mest rasist dö tell my friends

  6. Allah Akbar skriker en muslim när han går till att attack mot kristna och icketroende, bara för några dagar sen gick en troende återigen till attack mot icke muslimer på London Bridge och kommunist islamistiska SVT klarade inte av att leverera sanningen, sjuk klövern och SVT är islamister

  7. Såg ett program i går från Irak. Änkor och barn tvångsgiftes med gubbar. Man kan gå till en imam och han kan gifta en man med ett minderårigt barn för 1 timme, en dag eller två dagar.
    Det var en journalist boende i London som tillsammans med en man smygfilmade detta hemska som sker.
    När de förstörda unga änkor berättade om gruppvåldtäkter och hur unga flickor mördas, då de hamnar i händerna på snuskhumrar med hjälp av imamer helt öppet och familjerna mördar sina flickor, då de inte är rena.
    Hoppas att det går i repris.

    Dokument utifrån
    Dokumentär • Sverige
    Igår 22:00 – 23:00
    SVT2
    Sex utanför äktenskapet är förbjudet i Irak. Men det finns gott om religiösa ledare som ställer upp som förmedlare för män som vill skaffa sig en tillfällig fru i några timmar. Med hjälp av dold kamera avslöjar BBC:s Nawal al-Maghafi en sexhandel där mycket unga barn och utsatta kvinnor erbjuds i korta njutningsäktenskap.”

  8. Länge leve fredens religion ISLAM och död åt idioter som inte förstår att vi jobbar till 100% att ISLAM måste ta över rasistiska Sverige där rasslare rasslar rundor och tror på jämställdhet mellan könen, vi i sjukklövern har nu förkunnar vår dödsdom till det rasistiska Svenska folket, tig och mig annars dör ni Svenska folket, med vänliga hälsningar Steffannie Lööfven och sjuk klövern.

  9. Koranen, Guds ord till punkt och pricka ska lydas obönhörligt. Men sura 5:51 tycks inte gälla när det gäller att snylta på västerlandets välfärd.

    • Det gäller att veta vad som står! Andra verser förklarar att de kan ljuga för att gynna kulten det är vad de har i hjärtat som gäller…. taqyyia..

  10. Jag säger som vårt geni Steffanie Lööfven säger, i am not drunkna ett Mr Kennedy and i sånt 30 miljöns möte muslim in islamofobic Sweden.

  11. När muslimer får känna på sin egen medicin blir det ett jävla liv om rasism och hur synd det är om dessa förtjusande individer.

  12. Bravo Norge!
    Minsta neddragningar av bidragsfusk så står de importerade rasistaporna (”Herrefolken”) och bränner flaggor utan minsta snack om rasism eller kränkning!
    Likhet inför lagen är en mänsklig rättighet!
    Olika lagar beroende på ”rätt” eller ”fel” rastillhörighet, religion eller partibok så som i Sverige är kriminell Rasism, Fascism och Islam!
    PK-cancerns Sverige är en ren Mentalsjukdom i hyckleri, förräderi och korruption!
    Alla skötsamma människor i Sverige ser nog Norge, Finland och Danmark som föredömen med moral, mod och karaktär !

  13. ”Bekämpa rasism och hat”….det är ju för fanken det hela den boken (koranen) går ut på…att sprida hat och rasism……vilka nötter.

  14. Men bränna andra länders flaggor i hemländerna är inte provocerande alls. Bara något fint och naturligt?

Kommentera