Socialdemokraterna: Den stora invandringen försvårar integrationen

INRIKES. För en tid skrev jag att socialdemokraterna inte hade något, inga visioner, inga idéer, ingen plan ingenting mer är ann upprepa att det är Sverigedemokraterna som förstör. Jag ber om ursäkt för detta, i dag publicerar Stefan Löfven, partiordförande (S) och partisekreterare Lena Rådström Baastad(S) en debattartikel i Aftonbladet  som visar att Pettersson hade fel. 

Stefan Löfven och Lena Rådström Baastad. Foto: Kristian Pohl, regeringskansliet.

Debattartikel undertecknad av partiordförande Stefan Löfven och partisekreterare Lena Rådström Baastad visar att de inte gett upp, de har massor av idéer, de tänker försöka med samma floskler, tomma fraser, slitna uttryck, klyschor och haranger som vi hört i evighet.

Lite nytt är att de nu erkänner att den stora invandringen försvårar integrationen, men de gör inget åt den stora invandringen. I år – 2019 – kommer minst 120.000 nya permanenta uppehållstillstånd att delas ut.

Sedan är det som vanligt

  • Tryggheten ska öka
  • Integrationen ska bli bättre
  • Välfärden ska stärkas

-Pettersson läser välfärden ska stärkas, vilket betyder skattehöjningar på svenska och det tror han som leder en regering där Annie Lööf (C) och Nyamko Sabuni (L) har inflytande går att göra.

Sanningen är att Stefan Löfven är makt- och idélös. Avgå Stefan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Socialdemokraterna: Den stora invandringen försvårar integrationen

  1. Rättelse (felstavning) av Stefans debattartikel
    ”Tryggheten ska öka”, bör rimligen vara ”Otryggheten ska öka”

  2. Hur många fler åldringar ska upp från sina boenden för att
    ersättas med importerade bidragsberoende och våldsverkare,?
    man tycker att man tagit emot för många, men vad gör man
    då istället, jo då stoppar man upp inflödet,är landet fullt så är det

    Hur gör Löfven när han häller upp ett glas öl ortsätter han att
    hälla tills det rinner över alla bräddar, eller slutar han i tid?,
    Varför inte göra lika dant med välfärdsturister, är det fult så är det fult.

  3. SwebbTV.
    Lördagsintervju 68 med Lisa Evander om den stora utflyttningen till Spanien. Lisa Evander förklarar varför hon och hennes familj överväger att flytta till Spanien och varför hon tror att Sverige står inför stora problem. Hon tycker att politikerna måste ta sitt ansvar.

    Lisa Evander säger att 30.000 svenskar har köpt hus på Solkusten bara de senaste sex åren. Ca 20.000 svenskar väljer att skattskriva sig i Spanien varje år och hon tror att denna siffra kommer fortsätta öka eftersom kriminaliteten i Sverige hela tiden ökar. Dessutom finns en stor mängd svenskar som bor i Spanien på deltid.

    Lisa tror att ekonomin i Sverige försämras ytterligare på grund av den stora invandringen till Sverige av folk som inte betalar skatt, samtidigt som det sker en utflyttningen av välbeställda svenskar. (Mer textinfo finns under ”Visa mer” på YouTube under videon. Publicerades igår den 7 dec. 2019. Speltid 33:55.)

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=-tkqA7kzLFc&w=560&h=315%5D

  4. Socialdemokratisk retorik: Båten läcker som ett såll, vad skall vi göra?
    Vi borrar hål i botten och ser om det hjälper.

  5. Man hoppas att det Svenska exemplet att göra de mest bottenlöst imbecilla, totalt okunniga och med allra lägsta intelligens till makthavare sprids i världen som ett skräckexempel till varning för andra länder!
    I nivå med både Nazityskland, Sovjetunion eller de värst korrupta ofungerande bananrepublikerna!
    Det kommer att ta flera generationer att reparera och kosta blod svett och tårar innan Sverige är befriat!
    Framtidens unga kommer att fråga sig varför de har en liten bråkdel av de mänskliga rättigheter som unga i andra Europeiska länder, men tvingas betala mångdubbelt i skatt….
    Löfven och alla PK-cancerns nuvarande Makthavare kommer att hatas mer än både Hitler och Stalin!

  6. DET FINNS EN SJÄLVKLAR LÖSNING!

    1. Socialdemokraterna går åt sidan och låter SD styra med deras lösningar för ett hållbart samhälle i harmoni och förstånd.
    2. Skatterna sänks drastiskt, för en bättre välfärd.
    3. Förräderi och korruption samt idioti blir klart straffbart.

    Detta måste ske snabbt, då sönderfallet och det sjuka beteende måste stoppas, då varje dag som går, försvårar en räddning av Sverige och svenskarna.

  7. Det enda löfte dessa oduglingar håller är höjda skatter och avgifter.
    Du måste ha en daggmasks hjärna om du 2019 fortfarande stödjer dessa pellejönsarna.

  8. Ingen vettig människa som är insatt i vad som pågår vill väl ha MER!integration, när det är själva massinvandringen som är problemet! Enda relevanta lösningen är STÄNGDA GRÄNSER och massrepatrieringar! Allt annat leder till landets o SVENSKA folkets oåterkalleliga färd mot avgrunden!

    • Pratet om integration är bara en stor lögn, vars syfte är att skuldbelägga svenskarna för utlänningarnas ständiga misslyckanden.

      Utlänningar från andra kulturer har en tendens att misslyckas i skolan, och hamna i kriminalitet. Förklaringen till detta sägs alltid vara segregation, och orättvisor i samhället. På så sätt flyttas skulden bort från dom individer som har misskött sig. Skulden hamnar istället hos Sveriges ursprungsbefolkning.

      Ju mer utlänningarna missköter sig, desto mer uppmanas svenskarna att anstränga sig för att integrera kolonisatörerna i samhället. Enorma resurser har lagts på ”integration”. Men problemen består. Det medför att svenskarna förväntas avstå ännu mer resurser, för att säkerställa att kolonisatörerna känner sig välkomna till Sverige.

      Vi måste säga ”Nej, det är inte svenska samhället som har tvingat utlänningarna att missköta sig”.

Kommentera