Överfallsvåldtäkt i Hallstahammar

BROTTSLIGHET. En flicka under 18 år utsattes natten till söndag för en överfallsvåldtäkt i Hallstahammar. Hon överfölls när hon klev av bussen och drogs därefter in i en skogsdunge. Polisen har spärrat av platsen och söker efter en okänd gärningsman.

Flera polispatruller har under natten arbetat med ärendet men i nuläget finns ingen känd gärningsman. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. En förundersökning gällande våldtäkt är inledd och ärendet leds av åklagare.

Polisen

-Pettersson ser inget signalement men flickan var väl blind och döv…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Överfallsvåldtäkt i Hallstahammar

  1. Är våldtäktsparasiten en perfekt importerad raketforskare eller en infödd etnisk äkta svensk, vad tror numera TV4:s politiskt korrekta medarbetare G.W?

  2. Vår duktiga polis fick en chock när de visade filmen på den svarta mannen som våldtar en tjej på toaletten på MC, innan dess hade de famlat i mörker på gärningsmannen och när de gick ut med filmen så fick de in hur många tips som helst, tänk vad ett bra signalement kan göra. Problemet är väl det att det inte PK att gå ut med detta, snacka om att man tar parti för gärningsmännen, sen att ALL fakta pekar på att ju bättre signalement man går ut med ju lättare att få dit brottslingarna, detta gäller över allt i världen men inte i Sverige.

  3. Hon missade väl också att använda sina naglar för att
    riva ut ett öga på den angripande!

    Det skulle ha förenklat identifieringen!
    Sökinsatsen skulle ha blivit MYCKET billigare!
    Polisen kunde ha väntat vid ”akuten” för att ta honom!
    Våldtäktsmannen skulle då säkert inte fortsätta med sin gärning!

    En hand är garanterat ”ledig” under våldtäkten!
    Med ett utrivet öga blir han upptagen med eget problem!

    Du, kvinna som läser det här; Ta mitt råd! = använd naglarna!
    Preparera dig mentalt! – Du kan!

Kommentera