Anna Dahlberg borde funderar över det egna ansvaret

JOURNALISTIK. Alla som rasar mot normaliseringen av SD kanske kunde ägna ett ögonblick åt att fundera över egna ansvaret. Vilka andra alternativ har erbjudits de väljare som inte ville att Sverige skulle ta emot högst andel asylsökande per capita inom EU år efter år?, skriver Anna Dahlberg på Expressen

-Pettersson vet att vi var några som såg verkligheten redan 2010. Du var inte en av dem Anna, år efter år tills nyligen har du och dina kollegor fortsatt med hat, hot och mobbning av Sverigedemokrater och deras sympatisörer.

Politiker och aktivister på myndigheter har ett stort ansvar, men jag undrar om inte de så kallade journalisterna ligger på samma nivå. När kommer avbönen och katastrofutredningen av svensk media Anna Dahlberg?

En löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010 som Anna Dahlberg låg bakom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Anna Dahlberg borde funderar över det egna ansvaret

  1. Det är så bra med ett parti som SD. Det är hittills bara ett SD förslag jag ogillat och det är byggandet av en österled i Stockholm. Jag tycker det är bättre och billigare att bygga en jättestor parkeringsplats vid tunnelbanas kommande ändhållplats i Nacka.

  2. Jag är så glad över att de som hatar får en näsbränna. Så mycket skit de har skrivit, så många debatter,som har svartmålat SD , så mycket propaganda och hotelser offentligt som vi har fått utstå.
    Och inte minst valfusket.
    Nu bestämmer SD var skåpet skall stå! Underbart.

    Och nu är det dags för ”svensken” att erkänna att Jimmie har alltid haft rätt .Att 7 klövern försöker ta sig från den hörnan de har målat sig in i , skall bli spännande vilka steg de snart dansar med efter SD!

    Här vill jag ge en eloge för ”svenska gummiryggar” som ändå har lyckats kämpa för kravet för rättvisa, solidaritet och demokrati! SD NYval!

    Vi har lyckats vinna över den mäktiga Bilderbergsgruppen, en världsomfattande politisk och ekonomisk rörelse.

    De har knäckt mig och många både ekonomiskt och på annat sätt, men jag står rakryggad, än så länge.

  3. Journalisterna på Expressen, mest tanter, har genom åren frossat i
    att skriva spaltkilometer om alla grymma våldtäktsfall i Indien!!!
    Sannolikt även det senaste, där barbarerna förgripit sig på en ung kvinna innan man eldade henne upp.
    Om förnedringen på tusentals Svenska, har man inte skrivit en rad, ens…

    • En taleskvinna i Indien medgav i en artikel att de hade problem med våldtäkter i Indien. Men hon var välinformerad och påstod att det var mycket värre i Sverige, Den statistiken och jämförelsen får stå för henne, men tror ta mig tusan att hon har rätt.

      • Sannolikt, därför att i Sverige får förövaren fortsätta (^) med sina behov utan åtgärd.
        I Indien reducerar man antalen genom att hänga eller skjuta dem..

        (^) gäller inte vita.

  4. Faktum är att det finns mer än dubbelt så många än de som röstar på SD som vill ha SD politik men som inte vill rösta på SD.
    Sakta men säkert kommer även de att glida över till SD om allt fortsätter som hittills.
    Så det betyder tror jag att potentialen är över 50 % för SD om de etablerade partierna fortsätter som de har gjort hittills.
    Det kan bli ketchupeffekt att det kommer hela sjok på 10 % i opinionsmätningarna.
    Anna Dahlberg är faktiskt en påläst och seriös journalist som vill ha SD politik men som inte vill ha SD. Det får man respektera.
    Anna Dahlberg är en av de på Expressen som balanserar tokar som Jens Liljestrand och David Baas.

  5. Jag vill nog påstå att det är stora delar av den svenska median. Som har det största ansvaret för denna politiska begränsning. Av den viktiga demokratiska rätten till åsikts- och yttrandefrihet. För att kunna påverka och belysa stora samhällsproblem i en öppen och konstruktiv anda.

    Deras agenda har bedrivits under så många års tid. Den har då indirekt stöttat många partier, politiker och myndigheter. Vilket tillsammans har gett dem legitimitet, till att inte låta demokratin verka fullt ut i landet.

    Man har tvärtom bidragit till att både kränka och misstänkliggöra många medborgares grundläggande mänskliga rättigheter.

    Media har inte varit opartiskt i sitt förhållande till maktinstitutionerna. Utan man har alldeles för ofta, drivit samma politiska agenda med etiketter och delat upp det svenska folket i ”vi och dom”. Eller i enfaldiga klyschor som ”de goda och de onda”.

    För det är ju media som ska vara öppen och låta debatten flöda. En viktig kanal för frihet och värdighet. De ska inte strypa den för vanligt folk och låta makthavarna styra den. Tyvärr har detta fått pågå i Sverige, under alldeles för lång tid.

    Varför blev fakta, sanningar och öppna debatter helt plötsligt farliga i Sverige? Kan media granska och undersöka sig själva i det fallet? Samt vilket oerhört ansvar man har haft i den frågan.

    Tyvärr verkar svensk media inte ha lärt sig och tagit lärdom av tidigare misstag. För nu ser vi samma sak upprepa sig i ”klimatdebatten”.

    Fast svenska medborgare/väljare har ju alltid det yttersta ansvaret för vad som får tillåtas i styrning inom både politik och media. Genom att säga ifrån och skippa sin konflikträdsla. För att ta ställning till vad som är fel och vad som är bra.

    Det är väl det som sker runt om i Sverige idag. Vilket är bra för demokratins framtid.

  6. I stället för detta eviga brunsmetande på ett parti och dom som röstar på dom så kom igen och skriv om vad vi har för alternativ.Man förändrar ingenting med den retoriken.Vilket parti har stått stadigt när det gäller stt varna för den här utvecklingen och det eländes elände som vi får leva med nu.Vilket parti vill förändra den situationen ?? Dom som inte såg det komma ? Dom som sitter i tvsofforna och säger att nu skall vi ta krafttag mot kriminaliteten ? Dom som bara pratar luft och inget annat ? Se verkligheten och sluta med dessa barnsliga påhopp.Det gagnar ingen.

  7. Tanten Dahlberg är lite slarvig i sin beskrivning av läget
    i Sverige. Hon skriver att ”En majoritet av svenskarna är
    fortfarande positivt inställda till mångfald”.
    Det skall naturligtvis inte stå ’svenskarna’ utan ”Stockholms
    etablissemang”……..

  8. En annan på Expressen som borde ta en funderare är David Baas landets mest misslyckade journalist som har ägnat 10 år åt att försöka sänka SD. Trots alla hans ansträngningar går SD som tåget och bara ökar kanske tack vare honom.

  9. Man kan dock notera att Statens Medicinska Etniska Råd (SMER)
    har börjat känna på en lösning som skulle drabba MSM’s
    Journalistkår hårt, när man föreslår: ”Förvirrade och dementa
    borde kunna tvångsvårdas.”
    Det svenska folket välkomnar säkert helhjärtat initiativet. Många
    lediga jobb blir det i MSM, där Expressen, Aftonslaskan och
    SVT/SR snabbt skulle kunna minska sina kostnader rejält och
    kanske komma tillbaka på arenan.

  10. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Börjar det dåliga samvetet gnaga, när nu krisen på ett flertal områden är här? Som Pettersson skriver, hade de lyssnat på kritikerna för ca 10 år sedan hade Sverige med all säkerhet varit ett tryggare land och vi hade sluppit än den ena eller andra krisen som de har skapat.

  11. Socialnazisterna börjar få kalla fötter, nu kommer dom över grumligt vatten till den goda sidan.

Kommentera