Ska vår son växa upp i ett samhälle som är som The Wire

INSÄNDARE. Malmö 7-12-2019

Till politikerna på översta våningen i Malmö stadshus

Är ni medvetna om att det under dom senaste tre åren inträffat 146 skottlossningar i Malmö , 26 personer skjutits ihjäl och 62 har skadats.

I dagens sydsvenska kan man läsa om en dödsskjutning som ägde rum i torsdags , om en pågående rättegång angående en ihjälskjutning på Rosengård den 26 juli , en 23 – åring som begärs häktad för en ihjälskjutning den 2 december samt att polisen söker en cykelägare efter ihjälskjutningen av en 15 – åring i början på november.

På insändarsidan kan man ta del av en insändare skriven av Ida Axelsson som bor nära Folkets park i Malmö och som beskriver en promenad till nämnda park där hon innan hon är framme vid tre eller fyra tillfällen blir vittne till öppen narkotikaförsäljning där dom inblandade helt öppet genomför sina affärer.

Vilken annan stad i Sverige eller kanske ens i hela Europa i Malmös storlek kan uppvisa något liknande som beskrivs här ovan?

Det är häpnadsväckande att ni har mage att med jämna mellanrum beskriva Malmö som ” Den goda staden” och påstå att ” Mångfalden är Malmös styrka” och andra lika löjliga och förljugna politiska floskler. Särskilt det sista eftersom alla inblandade i skjutningarna , offer som förövare , så gott som utan undantag är av utländsk härkomst.

Därför vore det ytterst klädsamt om ni slutade att beskriva Malmö som ett mångkulturellt paradis när det i verkligheten är ett mångkulturellt träsk där grov invandrarkriminalitet hör vardagen till och där just mångfalden drar ner staden ännu längre i dyn och där människor som tröttnat på vad ni förvandlat staden till med er politik i allt större utsträckning funderar på att flytta härifrån.

Tänker ni även i fortsättningen beskriva staden i förljugna skönmålade floskler eller kan man kanske räkna med att även ni på översta våningen i stadshuset fattar hur Malmö idag har blivit genom era politiska handlingar och er inkompetens?

Med stor tvekan vänliga hälsningar

Sandor Herold, invandrare i Malmö

13 thoughts on “Ska vår son växa upp i ett samhälle som är som The Wire

  1. Är den Svenska s.k. regeringen medveten om att dom ligger bakom minst 4 mord om dagen i MALMÖ på grund av deras kärlek till invandrare.

  2. Är imponerad att du orkar Sandor!
    Håll ut, din tid kommer, tills nu har du min uppskattning!
    Behöver du ekonomiskt stöd, tala om hur!
    Elon

  3. ”Berättar man en lögn tillräckligt många gånger tror folk att de är sant”. Goebbel sa det till de tyska folket, samma sak säger Stefan Löven och socialdemokraterna!

  4. De ansvariga politiker ska ställas till svars. Ärliga svenskar arbetar och betalar skatt. Sosse-kommunister-gröna politiker åstadkommer detta. Robin Hood miljarder öses över Malmö. Detta får fortgå. Riksrätt!
    Svetsaren avgå f-f!

  5. skapa the Wire inhägnat ”hamsterdam” då där folk kan knaka och skjuta och spränga varandra långt bort från oss vanliga då.

  6. Jag vill gärna ha 11,1 % sänkt skatt. Ska jag prata med Anna Ekström om det? Någon som vet?

  7. Lugn, bara lugn / lögn, bara lögn. Nu har Farbror Polisen sjösatt ”Operation Rimfrost” och då kommer det minsann att hända grejor. Både kaffe, bullar, halalkorv och det nya genidraget PIZZA ÅT ALLAH ! Och knäcker vi inte gängen i år, så gör vi nog det nästa år och definitivt i god tid till nästa val. Fast vi luras bara. Vi kommer ju givetvis aldrig att stöta oss med våra mest pålitliga väljargrupper. Så håll ut dumma svenssons, rätt vad det är så infinner sig ”de långa knivarnas natt”, och då behöver ni inte bry er mer…
    Kanske dags att slita sig från mello och liknande smörja och agera för barn-barnens framtid. VAKNA SVENSSON !!!!!!!!!!!

  8. Ni som röstar på 7-klövern. Ha de, lycka till, tyvärr måste vi som inte vill ha skiten betala för det, både med kriminalitet och högre skatter

    • Till och med en eftertraktad stad dock inte för dem själva utan för ”andra” allt enligt den Socialistiska normen ”någon annan skall betala” !

Kommentera