Nordiska motståndsrörelsen utanför Gekås

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Shoppingsugna som skulle till Gekås på lördagen möttes av Nordiska Motståndsrörelsen anhängare. – Det var allmänheten som larmade oss, berättar Sebastian Börjesson, vakthavande befäl vid polisen, till Expressen/GT

Tyrrunan, används av Nordiska motståndsrörelsen och Försäkringskassan, men det bråkas bara om den ena organisationen. 

Polisen uppger att det handlade om ett tiotal personer från Nordiska motståndsrörelsen som stod utanför varuhusets ingång med flaggor och flygblad. – Jag tycker att det är oförskämt. De har över huvud taget inga tillstånd och de står på vår mark och sprider sina budskap utanför vårt varuhus. Det känns extremt osmakligt, säger Boris Lennerhov, Gekås vd.

Polisen pratade med NMR-anhängarna som lämnade platsen och en anmälan om brott mot ordningslagen upprättats.

-Pettersson undrar vad det är frågan om? NMR har grundlagsenliga rättigheten att demonstrera och uttrycka sina åsikter och det var inga ordningsstörningar. Ska polisen eller någon annan börja gallra i vem som har rätt att demonstrera? Vem ska avgöra vilka åsikter som får vädras på gator och torg, och vilka åsikter som är förbjudna?

Ska Gekås bestämma bestämma vilka som får besöka deras mark och varuhus. Det är ännu så länge förbjudet med tillträdesförbud. Tänker de i så fall tillåta AFA att kasta sten mot SD eller SSU demonstrera och gapa, krossa sionismen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

41 thoughts on “Nordiska motståndsrörelsen utanför Gekås

  1. Hade lovat min respektive att åka till ullared med henne nästa sommar. Men vet inte om jag har lust längre, inte att handla där själv iaf, nu när de tar tydlig politisk ställning. De hade knappast gjort detta om det varit ett annat parti. Men i laglig mening kan de har rätt eftersom det är på deras mark?! Det är dock hårfint eftersom allmänheten har har fritt tillträde dit!? Avhyser de tiggare också?

      • Jag förstår inte att man måste åka ända dit för att handla från t. ex Stockholm.
        Är det något speciellt som lockar, som man inte hittar någon annanstans, eller är det cirkuset som intresserar .Att få se livs levande stolliga svenskar som agerar gratis skådespelare och skämmer ut landets normala medborgare.
        Och köpa skräp för tusentals kronor? Helt sjukt.
        Mina disktrasor, shampoo mm kan jag hitta i närbutiken.

  2. Idioterna som handlar på Ullared är sannolikt politisk korrekta konsumtionsmissbrukare. De handlar skräp, äter skräp och lever skräpliv. Säger en del om NMR om man nu försöker påverka idioter.

  3. Vad jag förstår så handlade detta om det idiotiska ULLARED. Där samlas ju miljoner människor som tror att det är billigt att handla där.
    Om man skall tjäna några kronor när man har åkt 60-70 mil så måste man ha en 20-30 tusen att handla för. Det är alldeles för HÖGA priser på ULLARED för att jag skall åla dit. Dumskallarna som gör det får stå i kö utanför i några timmar för att spendera sina miljoner och sedan kö igen i ett par timmar för att komma ut.
    Nej handla hemma vid och spara några tiotal tusen. Ni har gått på Sveriges största reklamkupp. DUMSKALLAR.

  4. Självklart får s.k Romer som det så fint och mysigt numera heter sitta där det är ju synd om dem de är och har ju alltid varit utsatta, förtalade och blivit anklagade för allt möjligt av oss oförskämda infödda etniska äkta svenskar, nu ska vi skämmas och måste acceptera dem som våra medmänniskor annars är vi rasister och döms för hets mot folkgrupp !
    Detta har den landsförädiska 7 klövern och extremvänstern bestämt.

  5. ”Kari Sander

    07 12 2019 at 21:49
    Norge WW2 . Men det var främst potatis som blev räddningen. Utan denna knöl – full av B- och C-vitaminer och järn – hade hungersnöd bröt ut i Norge, även i kustområden kan det finnas fiskbrist ”Man levde stort sett på poteter og nyhetene fra London,”

    I Finland åt de barkbröd och gjorde den kända ”Kalakukko” .
    Till Kalakukko behövs det bara rågmjöl, vatten ,fisk och fläsk. In i ugnen i flera timmar, javott ( så enkelt är det- översatt ) , gott säger många

  6. Tore

    07 12 2019 at 21:53
    8000 tusen Svenskar reste till Finland och stred mot ryssen, vapen och stora summor pengar.”

    Jag känner till det och tackar Sverige för det. Många av dem dog tyvärr i strid i Helsingfors.
    När Finland vädjade Sverige att skicka flera soldater och fick nobben ,tvingades de skicka 13 åriga pojkar till fronten.
    Jag hade en bild om de omkomna ungdomar på flera lastbilsflak.

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/finland-graver-fram-dystra-minnen-gamla-nazistlager-undersoks

      • Den svenska flygbataljonen F19 Finland bestod förvisso av frivilliga ifrån Sverige, men hade svenskt statligt stöd i form av flygplan och andra resurser.

      • Stämmer, bara frivilliga vi svek Finland !
        Sverige var ju som det så fint kallades neutralt men det handlade igentligen bara om sedvanligt svenskt hyckleri och rädsla för Tyskland som vi försåg med järnmalm och många andra varor som de behövde.
        Sveriges beredskap är god ljög Statsminister Per-Albin Hansson om 1939 och 2019 blåljuger landsfader Steffe fortfarande.

      • Här vaknar frågan om samarbete mellan de nordiska länder är på sin plats gällande militären.Nej säger jag.
        Vad har Sverige att erbjuda.Jag litar inte på svensk armé, en handfull människor, som kan vända vapen mot de sina ifall andra makter ger order utifrån.

  7. Jag har åsiktskompenserat.

    Jag har varit knäpptyst om mina åsikter så vi kan få ha yttrandefrihet. räknas det eller?

  8. Att det sitter utländska tiggare utanför varje butik på privat mark utan tillstånd är givetvis helt OK enligt dessa skenheliga idioter?

  9. Hade Greta stått där så hade det säkert blivit något slags upplopp. Men då hade det räknats som något från ”de goda”. AFA och Expo hade säkert också passerat utan åtgärd. för de brukar ju ses som SVT:s ”sanningssägare”, trots att de är att betrakta som vänsterns svar på Gestapo. NMR är i detta sammanhang att betrakta som rena söndagsskole-gossar. Så länge de lämnas i fred.

  10. Gäller det även vänster gökar, som aldrig begär tillstånd,??
    Annars får du göra en lista över vilka figurer som får stå
    och gapa utanför er butik Lennerhov, dom är lika dåraktiga
    som dessa figurer, och jag tror att dom flesta har förstånd
    nog att inte bry sig om vad dom gapar om. Misstro inte
    era kunders förstånd att sortera ut vad man lyssnar på.

    Förbjud gärna, men förbjud då från vänster till höger
    att ni inte vill ha dem utanför er butik!

      • Ja ISIS tillsammans med PK-media Pizzabudet Kling och Klang och deras husse den landsförädiska 7 klövern !

      • Det är rätt många som numera ringer 112 för att beställa Pizza. Visst; fel, fel ,fel, men samtidigt lite crazy humor.

    • Inte konstigt i ett land där extremvänstern har och haft makten och inflytandet sedan ödesåret 1968 !

  11. Stackars rädda ynkliga och lättskrämda svenskar, inte konstigt att Folkhemmet befinner sig i fritt kriminellt fall !
    Pizzabudet Kling och Klang rusar till undsättning, PATETISKT.

  12. ”Vi beställde för den nationella veterandagen ”Det är dags att minnas” en video,som fick premiär i Korundi 27.4 2019
    I video har två veteraner boende i Rovaniemi Oiva Honkanen och Aarne Rautiola och lotta Aili Korva intervjuats

    Jag vill att ni kan se på bilder om karelare som flyr , 400 000 människor tvingas lämna sina hem och fly till Finland. Och hur kriget fördärvar områden.
    Synd att inte texten är översatt på engelska.

    https://www.youtube.com/watch?v=eRfOAA8k7Os

    • ”Vi var så hungriga hade ingen mat. Det enda landet som bidrog med det var Tyskland Alla andra länder var fiender!”
      Har läst något skrämmande om hur finländarna vädjade till Sverige om de kunde hjälpa till med mat ,utan resultat. Vad jag läste sedan vågar jag inte skriva här, men det handlade om att byta ”vara” mot annan.
      Jag vågar inte tro att det är sant att inte Sverige hjälpte till,men Aili, som är intervjuad säger att bara Tyskland skickade mat.
      Vet någon här något mer om detta?

      • Norge WW2 . Men det var främst potatis som blev räddningen. Utan denna knöl – full av B- och C-vitaminer och järn – hade hungersnöd bröt ut i Norge, även i kustområden kan det finnas fiskbrist ”Man levde stort sett på poteter og nyhetene fra London,”

      • 8000 tusen Svenskar reste till Finland och stred mot ryssen, vapen och stora summor pengar.

  13. Om de bara delar ut flygblad är det väl oantastligt bara att strunta i dem om man inte gillar det.

    • Varför skall det vara förbjudet ?
      Är det Morgan och Ola Conny ”Cowboy” som har reagerat? Eller de andra stollar som agerar där som skådespelare, bara för att minimera det svenska folket.

  14. Här var Kling och Klang på tårna….tänk om det gällde även vid utländskt stenkastning.

  15. försäkringskassan dvs statens utrensningskassa har samma symbol som ovan. Bara vinkla den och ändra nyans…..

    Vad påminner det om ?

    Hmmm…..ett ”kors” någon vände på och använde politiskt?

Kommentera