SD störst igen – ny rekordsiffra


INRIKES. Sverigedemokraternas framgång fortsätter. I den senaste mätningen från Aftonbladet/Demoskop är partiet störst med stöd av 25,4 procent – ett nytt rekord. Det är nästa åtta procentenheter högre än resultatet i riksdagsvalet 2018.

-Pettersson säger att Socialdemokraterna fortfarande är ofattbart stora. Hur kan 24,3 procent sympatisera med ett parti som inte har något. S har inga visioner, inga förslag, ingen plan, ingenting mer än att upprepa att SD är dåligt. Förlåt, de har också några idéer…

 • ”Det är med socialdemokratin som med sköldpaddan. Den rör sig, men man är inte säker på om den går framåt eller bakåt.” ~ Bent Falbert
 • ”Socialdemokraterna har det ungefär som duvorna på Marcusplatsen. När de är nere på marken äter de ur handen på folk, när de är uppe i luften skiter de på dem.” ~ Dario Fo
 • ”Socialdemokraterna vill fördela kakan rättvist. Men inte bakugnarna.” ~ Andreas K. Heyne
 • ”Socialdemokraterna är ett idéparti med två idéer – att ta makten och att behålla den.” ~ Vilhelm Moberg
 • ”Socialdemokraterna är småskurna, fantasilösa och fördömande och förföljer tankar och samband som de inte begriper eller inte kan styra. De tar bort magin ur våra tankar och behov. Socialdemokratin är slut. Det enda man kan göra är att kravla omkring på monumentet över partiet.” ~ Lars Norén
 • ”Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt.” ~ Mona Sahlin
 • ”Socialdemokraterna har visst en jobbpolitik. Vi vill öka bidrag, och detta ger samma effekt som sänkta skatter, som ju ger jobb.” ~ Anders Sundström
 • ”Socialdemokratin är som valen som kan hålla späckhuggarna från livet endast när den är i rörelse men inte klarar sig då den ligger och gungar på halvdjupt vatten.” ~ Svend Thorsen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “SD störst igen – ny rekordsiffra

 • Kenth Andersson

  Vad hjälper en massa mätningar och glädjekalkyler för SD, vad kommer det att hjälpa ett förblödande Sverige i verkligheten?

  Gilla

 • grunehetgrot

  Efter valet 2022 kan vi C:a 2 miljoner Svenskar som finns kvar i Sverige sluta att spekulera om SD regera eftersom det då är ett rent muslimskt parti som tar över efter S.
  Sverige har ju varit så enormt idiotiska så att dom tillåtit det.

  Gilla

 • Svensk lösen

  Muslimpartiet nyans kommer sannolikt in vid nästa val. Det räcker att ett antal imamer vid fredagsbönen talar om hur muslimerna skall rösta vid valet 2022 så kommer de in med råge. Då går det riktigt åt helvete med gamla Svedala.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Socialismens likhet med islam (båda förslavar den andra hälften av befolkningen och styr den totalt, självutnända förmyndare för det påhittade goda) och påföljder är närvarande hot för dem fråntagna självbestämmande. Dvs. våldtäktsmän är lagstiftare, domare och bödel.

  Gilla

 • Billy Boy

  Jeanders bildblogg

  Gilla

 • Stenbock

  Invasionen av mindre vetande o. kunniga,lyfter C till dryga 9 % !!
  Någon undrade hur Sossarna kunde få så högt tal ?
  Jo det beror på att många väljare har ärvt partitillhörigheten från gammelfarfar,som alltid var en trogen röd !
  Vi skall veta,att vi hos Pettersson utgör en mycket liten klick kunniga,som kan skilja vi o. dem åt… F.ö. är det 5 i 12 för oss ursvenskar att få bort förrädarna innan muslimerna får egen majoritet. Läste att redan 2030 utgör Islamister 30 % av tyska befolkningen ! Hos oss lär det inte dröja mycket längre !

  Gilla

  • grunehetgrot

   När det muslimska partiet får makten 2022 är det ajöss med Sverige totalt.

   Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Stenbock skrev:
   Invasionen av mindre vetande o. kunniga,lyfter C till dryga 9 % !!
   Någon undrade hur Sossarna kunde få så högt tal ?
   Jo det beror på att många väljare har ärvt partitillhörigheten från gammelfarfar,som alltid var en trogen röd !

   – Den principen borde ha gällt beträffande medborgarskap. I så fall hade Sverige, och Europa, sett bättre ut idag.

   Vi hade kunnat hjälpa flyktingar genom att ge en tillfällig fristad. Men ingen flykting borde någonsin ha kunnat erhålla permanent uppehållstillstånd. På så sätt hade vi kunnat hjälpa många fler verkliga flyktingar, utan att behöva avstå vårt eget hemland. Men journalistkåren ville annorlunda.

   Stenbock skrev:
   Vi skall veta,att vi hos Pettersson utgör en mycket liten klick kunniga,som kan skilja vi o. dem åt… F.ö. är det 5 i 12 för oss ursvenskar att få bort förrädarna innan muslimerna får egen majoritet. Läste att redan 2030 utgör Islamister 30 % av tyska befolkningen ! Hos oss lär det inte dröja mycket längre !

   – Att enbart diskutera invandring är inte tillräckligt. Det stora hotet är vissa folkgruppers astronomiska födelsetal.

   Ifall någon vågar yttra sig angående vissa folkgruppers fruktsamhet, så utsätts den personen för den samlade journalistkårens ilska. På så sätt håller journalistkåren denna viktiga fråga borta från den offentliga diskussionen.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Ju godare vi försöker framstå på den politiska nivån, desto mer egocentriska kan vi agera privat. Ord ersätter handling.”

  Regeringspartierna orkar inte tillsammans, över 30 % i denna opinionsundersökning. Lite skrämmande, för deras egen del. Men bra för en levande, respekterande och värdig demokrati. Medborgarnas röster ska forma landet. Då är mångfald i åsikter viktigt. En del har missat det.

  Regeringen borde ju ha den ”enorma klimathots-rörelsen” och ”världens undergångsaktivisterna”, som en stor del av sin väljarbas. För inte prata om de som fortfarande endast kan dra ”rasistkortet” i varje debatt eller skrika ”brunblåa” i analys, när det gäller sakpolitiska samtal.

  Lite kul med alla citaten Pettersson nämner. Så här två till, för de som fortfarande inte kan diskutera sakpolitiken på ett vuxet sätt. Utan bara slänger sig med ”värdegrunds-klyschor”, år ut och år in.

  Filosofen och sociologen Ernest Gellner påpekade en gång, ”att solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet. Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.”

  ”Det är lättare att lura folk än att övertyga dem att de blivit lurade”

  Mark Twain

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Peter Skoglund skrev:
   Regeringen borde ju ha den ”enorma klimathots-rörelsen” och ”världens undergångsaktivisterna”, som en stor del av sin väljarbas.

   – 7-partiets väljarbas växer i muslimska mödrars magar. Och hos muslimerna har miljön inte samma prioritet som hos Europas ursprungsbefolkning.

   Jag vill protestera mot förlöjligande kommentarer beträffande växthuseffekten. Utsläppen av koldioxid är ett allvarligt hot.

   Jag vill protestera mot förlöjligande kommentarer beträffande växthuseffekten. Utsläppen av koldioxid är ett allvarligt hot.
   Jag vill också protestera mot dom falska miljövänner som inte nämner det stora hotet mot miljön: Den galopperande befolkningsökningen i afrikanska och muslimska länder.

   Dom falska miljövännerna riktar sin ilska mot vita västerlänningar. Detta är ju helt vansinnigt. Till motsats till vissa andra folkslag, så har vita västerlänningar problem med alldeles för låga födelsetal. Dom falska miljövännerna förefaller drivas av hat mot vita människor, snarare än omtanke mot naturen. Sådana ”miljövänner” är miljöns fiender.

   Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Peter Skoglund citerar Mark Twain:
   ”Det är lättare att lura folk än att övertyga dem att de blivit lurade”

   Jag tror att både invandrings-förespråkare och invandrings-motståndare har låtit sig luras.

   Miljöpartiet är en stor bluff.

   Men: Bluffen är inte att koldioxid-utsläppen skulle utgöra ett hot. Den stora bluffen är uppfattningen att Miljöpartiet skulle sträva efter att minska utsläppen.

   I verkligheten så arbetar Miljöpartiet intensivt med att öka utsläppen av koldioxid. Vem vill exponera denna uppenbara bluff? Istället för att exponera bluffen, så har många invandringsmotståndare valt att förneka faran med koldioxid-utsläppen.

   Dom falska miljövännerna och klimatförnekarna har låtit sig luras lika mycket.

   Gilla

 • Ståfräs

  Skål o grattis Jimmie!

  Gilla

 • gamgubben

  Ta inte ut någon seger i förskott. När virrpannorna kommer till valurnan så är det allt för många som går efter ” en vet vad en har, men inte vad en får” och röstar som vanligt på det parti som leder oss mot fördärvet.

  Gilla

 • Maja 2

  Otroligt att AB skriver om det här.

  Gilla

 • Svenskarna Först

  Aaahh, ljuvliga siffror:
  Eftersom L ligger under riksdags spärren ska dom inte räknas in i 42,2%.
  Korrekta siffror är därför:
  SD-KD-M: 48,8% (egen majoritet enl. denna mätningen)
  S-MP-C: 38,3%
  S-MP-C-V: 46,2% (i minoritet iom. denna mätningen)
  Och äckel såssarna fortsätter sitt ihärdiga valarbete för SD mm
  SD/AFS i nästa val

  Gilla

  • grunehetgrot

   Spelar ingen roll hur många procent SD får mellan 1 och 100 så får S mera med hjälp av VALFUSK.

   Gilla

   • Svenskarna Först

    Det har du iofs rätt i; min kommentar gällde dock opinions undersökningen; när det är dax för nästa val kommer vänster träsket försöka manipulera siffrorna. Till skillnad mot lösningen på samhälls problemen så finns här ingen ände på uppfinnings rikedomen i vänster träsket.

    Gilla

 • Urban Lindgren

  SD som statsbärande parti och Åkesson som Statsminister

  Gilla

 • Tony

  Javisst är sossarna för stora,men vi ska ha klart för oss att
  där Media är inblandat kommer alltid Sossarna att ha för höga siffror.

  Gilla

 • SD störst igen – ny rekordsiffra — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via SD störst igen – ny rekordsiffra — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • ossie

  Paniken i sosselägret breder ut sig. Man får köra lite kampanjer om rasism och nazism så SD ökar ännu mer.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: