Hur länge ska Kjell Bergqvist få sprida hat och felaktigheter?


NÄTHAT. Inför valet 2018 publicerades ett upprop på Aftonbladets debattsida där 250 kända svenskar gemensamt tog ställning mot Sverigedemokraterna. Ett initiativ som skådespelaren Kjell Bergqvist ligger bakom. Det bildades även en Facebookgrupp ”Vad som helst men ALDRIG SD” som inte är offentlig. 

Listan spreds på Kjell Bergqvists Facebook sida, det var bara ett problem. Listan var värdelös och felaktig. Kjell Bergqvist verkar helt enkelt tagit med personer efter vad han tror att de tycker.

På Facebook sprider Bergqvist bilder på exempelvis Ulf Kristersson och Jimmie Åkesson och vad de gjorde som unga, vi kan påminna herr Bergqvist om att Jimmie Åkesson som 14-åring eller som vuxen inte var i närheten av den rasist Kjell Bergqvist är…

-Pettersson som har avstängt på Facebook av okänd anledning undrar hur länge herr Bergqvist ska få ha sitt konto öppet, så mycket hat och felaktigheter har jag sällan sett som på Kjells Facebooksida, kanske något för Näthatsgranskaren, Tomas Åberg att anmäla om han nu inte ingår i Bergqvist krets med kändisar.

De gulmarkerade är inte medlemmar! i Kjell Bergqvist grupp på Facebook.”Vad som helst men ALDRIG SD” och eftersom de inte är medlemmar så står de troligtvis inte bakom den sk ”kändislistan”. Här rör det sig om även internationellt stora stjärnor som Zara Larsson, Joel Kinnaman, Michael Persbrandt, Björn Skifs, Mona Sahlin, Mårten Palme och Martin Stenmarck, m.m. Som Kjell Bergqvist påstår skrivit under ”kändisupproret
mot SD”

Under den senaste tiden har man även börjat ge sig på andra partier som Moderaterna och KD. Man säger att man ska följa en god ton och inga personpåhopp. Men här tillåter admin följande inlägg. Och om det inte
bryter mot gruppens regler så verkar det fritt fram att kalla varandra saker som bryter mot ”lagen”…

Nedanstående har Pettersson fått i mejlboxen, här kan mejlet skrivas ut Kjell Bergqvist lista

Observera att de gulmarkerade inte är medlemmar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


37 responses to “Hur länge ska Kjell Bergqvist få sprida hat och felaktigheter?

 • Maja 2

  Björn Ranelid står, på listan .Knappast.
  ”https://nyheteridag.se/bjorn-ranelid-sverige-ar-i-krig/”

  Gilla

 • Maja 2

  Den där listan stämmer inte. Jag känner till en utländsk artist som står på listan.Hon är absolut inte av den åsikten. Jag vet….

  Gilla

 • Maya

  Kjell är gift med en kvinna som heter Karin.Dom har ett barn tillsammans.Han bor halva året i Thailand där han bl.a.lär ungar att simma.Jag tycker att man ska hålla sig till vad en person gör och säger åsiktsmässigt och inte gå till felaktiga personangrepp när det gäller kritik.

  Gilla

 • peter

  Bandit Kjelle är full av värdegrundsskit och vad han gör i Thailand sex månader om året är överflödigt att spekulera i, BanditKjellle vill inte dela med sig i varför han bor sex månader i Thailand eller hans minderåriga älskarinnor eller hur dyra presenter han ger till flickvännernas föräldrar.

  Gilla

 • Notimam

  Ny facebookgrupp: Alla artister men aldrig Kjelle Berka rasist/antirasist beroende på dagsformen.

  Gilla

 • G54

  Bergqvist. Ett gammalt välkänt tattarnamn.
  https://forum.rotter.se/index.php?board=12019.0

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Kjell Bergqvist leder demokratiförnekarnas skara i Sverige.

  Enfalden är tydligen utbredd bland de ”värdegrunds trogna” .

  Gilla

 • Billy Boy

  Självgode Kjell Bergqvist höjer sin egen insats och sina likasinnade ”volontärers” insatser till skyarna vid deras ”flyktingmottagande” på olika platser år 2015.

  Bergqvist riktar hård kritik mot såväl Migrationsverket och Stefan Löfven och några andras brist på insatser. Avslutar med orden ”Man kan lika gärna pissa på dom” (Publicerades den 1 okt. 2015)

  Resultatet av alla ”dessa godas” upphaussade insatser år 2015 och framåt kan vi läsa av överallt ute i det svenska samhället idag.

  Gilla

 • Tony

  Den dumdryge Kjell bergkvist kan ta sina listor och torka sig med på ett visst ställe, om dom nu mot förmodan skulle vara rätt, vilket kraftigt betvivlas så kan han ju ställa dom emot dom två miljoner som idag kan tänka sig att rösta på Sverge demokraterna!.

  Vem bryr sig för övrigt om en C skådespelare??

  Gilla

  • grunehetgrot

   Vem är denne C skådespelare??? Är det Kjell Bergkvist du menar så är det helt fel. HAN AR ALDRIG VARIT SKÅDESPELARE: Däremot har han hela sitt liv varit ett STORT ARCHLE.

   Gilla

 • SVENSK

  Ett av det som förvånar mig mest är att Stefan Sauk är med, enl listan, svårt att förstå när man sett en del av hans senste poddar!

  Gilla

 • Kurt

  It Snowed Last Night

  8:00 am: I made a snowman.

  8:10 – A feminist passed by and asked me why I didn’t make a snow woman.

  8:15 – So, I made a snow woman.

  8:17 – My feminist neighbor complained about the snow woman’s voluptuous chest saying it objectified snow women everywhere.

  8:20 – The gay couple living nearby threw a hissy fit and moaned it could have been two snow men instead.

  8:22 – The transgender man … woman … person asked why I didn’t just make one snow person with detachable parts.

  8:25 – The vegans at the end of the lane complained about the carrot nose, as veggies are food and not to decorate snow figures with.

  8:28 – I was being called a racist because the snow couple is white.

  8:31 – The Muslim gent across the road demanded the snow woman wear a burqa.

  8:40 – The police arrived saying someone had been offended

  8:42 – The feminist neighbor complained again that the broomstick of the snow woman needed to be removed because it depicted women in a domestic role.

  8:43 – The council equality officer arrived and threatened me with eviction.

  8:45 – TV news crew from ABC showed up. I was asked if I know the difference between snowmen and snow-women. I replied “Snowballs” and am now called a sexist.

  9:00 – I was on the news as a suspected terrorist, racist, homophobe sensibility offender, bent on stirring up trouble during difficult weather.

  9:10 – I was asked if I have any accomplices. My children were taken by social services.

  9:29 – Far left protesters offended by everything marched down the street demanding for me to be beheaded.

  Moral: There is no moral to this story. It is what we have become.

  Gilla

 • NALLEN

  Jag skulle tippa att åtminstone hälften av alla hans fans är SD RÖSTANDE och när han nu verkligen presentera sitt rätta jag så kan jag garantera att han just tappat minst hälften av sina fans om inte ännu mer.
  Det är priset man får betala när man är så naiv att man inbillar sig att alla delar ens egna åsikter.
  För min egna del så har jag aldrig förstått hur den mannen överhuvudtaget kunnat får ett erkännande som skådespelare, däremot så verkar det som han startat en ny karriär vilket är att sprida hat på sociala medier.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilken tragiskt och patetisk person K.B är, han kan inte må bra !

  Gilla

 • Bajen666

  Detta skrev jag här för ett år sen…..vi tar det igen.

  ”En patetisk man och med åldern kommer förfallet, han ser för fan ut som en luffare.
  Ofta ser han ut som kvarterets pantsamlare som varken sett tvål eller vatten på veckor…och därav så har kvinnlig fägring gått omvägar av rädsla för luffaren.
  Genom hätska utfall emot SD och allmänt snömos om feminism och rädsla så hoppas dåren att locka till sig lite baktikmus som troligen är en bristvara för idioten numera.”

  Gillad av 2 personer

 • Maya

  Det är väl lätt att öppna sina hjärtan när man inte behöver se eller uppleva konsekvensen av det.Kjell är en priviligierad människa som kan sitta i Thailand i värmen och ha det bra.Han behöver inte konfronteras med det vi vanliga enkla människor behöver göra varje dag.Han skulle anstränga sitt huvud lite med att fundera på varför SD ökar så mycket istället.Jag är dessutom övertygad om att en massa av hans gamla barndomspolare från Högdalen röstar på SD nuförtiden.Så kliv ner nu från godhetspiedistalen och lyssna lite och prata med vanligt folk så kanske du förstår lite bättre.

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Nolla o vänsterbliven både som skådis och kommunist.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Säger denna råtta som gömmer sig i Thailand på Koh Lanta, och inte alls blir påverkad av dessa skräp, som våldtar, mördar, pedofilerar, eldar och allmänt terroriserar svenskar i Sverige.

  Kjell är en hycklande, vilse och totalt verklighetsfrånvarande PK-tomte.
  Det går bra att gå i shorts i 30 grader värme och dricka öl och umgås med likasinnade vilsna svenskar.

  Gilla

 • Kent

  Kjell Bergqvist har en talang det är som skådespelare.
  Hade han haft ett omdöme också så hade han hållit sig till skådespeleriet och inte låtit världen utanför förstå att han är en komplett kommunistisk idiot.
  Det förtar också hans skådespeleri när han demonstrerar vilken idiot han i verkligheten är.

  Gilla

 • Gunnar Karlsson

  Vilken pajas han Kjell Bergqvist !!

  //Gunnar

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Dessa egotrippade priviligierade kändisar som inte lever i verkligheten kan köra upp nåt där bak och vrida om.

  Gilla

 • blabaris

  otillåten åsiktsregistrering. Bryter mot grundlagen

  Gilla

 • SVENSK

  Om hatet är riktat år avsett håll premierad det, i stället för att bestraffas!!

  Gilla

 • Mike E

  Alla alla korkade och okunniga skådespelare och artister som på grund av kändisskap och fans kan sprida idiotier i TV och tidningar.
  I USA är exempel DiCaprio, De Niro och Ruffalo.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: