Afghan dömd för våldtäkt av 11-årig flicka


BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern i Ronneby döms till tre års fängelse för våldtäkt mot barn efter att hovrätten fastställt domen. Mannen döms för att ha förgripit sig på en då elvaårig flicka, som blev gravid, rapporterar SVT som inte nämner nationalitet. 

Mannen, nu 21 år, nekar. Blekinge tingsrätt trodde inte på mannens version och dömde honom för tre fall av våldtäkt mot barn till tre års fängelse samt 235.000 kronor i skadestånd till flickan. Förutom fängelsestraffet ska mannen utvisas i tio år. Domen överklagades, men har nu fastställts av hovrätten utan ändringar.

-Pettersson säger att mannen är den afghanske medborgaren Sharam Ahmadi, född 1998, i januari 2017 dömdes han för sexuellt ofredande till 50 timmars ungdomstjänst utan att utvisas. Det straffet har herr Ahmadi fortfarande inte avtjänat. Afghanen Ahmadi som är ett så kallat ”ensamkommande barn” har dessutom ett utvisningsbeslut från Migrationsverket sedan tidigare men detta har inte de flata syltryggarna verkställt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Afghan dömd för våldtäkt av 11-årig flicka

 • SVENSK

  Oj! vad mycket man har hört om denna pedofil på SR och SVT! Hade han varit SVENSK så……

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte till fängelse, finns inga sådana i dagens Sverige !
  Blir dömd till 3 år på något av Kriminalvårdens fina fullservade mångkulturella hotell som inte blir 3 år efter avräknad häktestid och frigivning efter 2/3, denna våldtäktsparasit är snabbt ute igen och kan våldta igen.
  Inte förrän 7 klöverns nära och kära blir våldtagna rånade misshandlade och skjutna blir det eventuellt någon föförändring.
  Är skillnad på skit och pannkaka !!!!!!!

  Gilla

  • King

   Högre bidrag till honom säger sharia Annie Lööf ett av många hennes barn deras kultur arabisk kultur att våldta bara en sak att säga slakt på hyenan

   Gilla

 • Tanten

  Har flickan alltså varit tvungen att föda ett barn efter våldtäkten?
  vad har hänt sedan med flickan etc?? Verkligen hemskt!!

  Nu heter det väl snart att han har anknytning till Sverige, han har ju barn här…!
  Kan det bli värre i detta land??!!!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Den FEMICIDISKA Regeringen är skyldig till våldtäkt på vita människor, via asyl för….

  Gilla

 • ponnsan62

  Våldtäkt ska det vara dödstraff på!

  Gilla

 • compulsoryunion

  38 000 kom, bara år 2015, dvs. ensamkommande är egentligen en charter turist industri (1 jumbojet fullastad varannan dag 365 dagar om året, 99% är män som påstår sig sakna id)

  Gilla

  • Orvar d.ä.

   Direkt efter valvinsten hösten 2014, tillsatte S + MP en hemlig asylgrupp för att omfördela landets resurser för att ta emot 400 000 personer, varav 130 000 barn.

   https://www.di.se/di/artiklar/2015/1/31/har-ar-regeringens-hemliga-asylgrupp-2/

   När den sedermera noggrant planerade invasionen, även folkligt benämnd ”flyktingkatastrofen”, sattes igång hösten 2015 var man i alla fall delvis förberedd.

   Då det inte ankom 130 000 riktiga barn, fick man raskt döpa om dom som kom till ”barn”, oavsett ålder.

   Gilla

   • compulsoryunion

    Sossepampens son i Avesta tjänade 25 miljoner vinst på 3 år bara på att hyra in campingen i Åsbo och hyra ut t så kallade flyktingar (FLT-el o bygg)

    https://www.dt.se/artikel/tjanar-miljoner-pa-asylboendet-forstar-att-det-sticker-i-ogonen-pa-folk

    Gilla

   • Stadshuset i Minsk

    När kommunerna skulle pressas att ta emot ”ensamkommande flyktingbarn”, så sade någon att ”dessa barn är framtidens högvinster”.

    Det finns alltså politiker som öppet uttrycker att utländska barn är överlägsna svenskarnas egna barn. Ifall dessa utlänningar är så överlägsna svenskarna, så borde dom utnyttja sin överlägsenhet till att förbättra sina egna hemländer.

    Gilla

 • Leif

  Stegling

  Gilla

 • Kurt

  Gå dom lösa på gatorna bör de tänker på att en olycka händer så lät i den mörka årstiden.

  Gilla

 • Ståfräs

  Detta barn är välkommen till Kil, vi saknar 1st, hälsar MP.

  Gilla

 • Tore

  Ett klart fall för #vistårinteut.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: