111.364 uppehållstillstånd i år – gränserna fortfarande vidöppna

INVANDRING. Ni har hört det förut. Statsminister Stefan Löfven har sedan i november 2015 sagt att migrationen ska minska, att vi ska ha kontroll, EU:s miniminivå med mera. Sanningen är att Sverige saknar en tydlig linje i invandringspolitiken. Tvärvändningar, motstridiga besked och amnestier.

Stefan, hur länge ska Miljöpartiet och Centern få bestämma Sveriges framtid?

2019 är vi på väg mot det femte värsta året någonsin och Löfven påstår att vi har kontroll och migrationsminister Morgan Johansson står i riksdagen och ljuger och nämner bara antalet asylsökande.

Migrationsverket

Arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda varav många sakkunniga fattar det och protesterar är obegripligt.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera.

Dagens regelverk innebär att en arbetstagare kan komma till Sverige för ett jobb med en lön på 13.000 kronor i månaden och ta med sig familjemedlemmar utan försörjningskrav.

Detta gör regeringen och oppositionen inte något åt. En asylsökande som fått avslag, kan och uppmuntras göra ett så kallat ”spårbyte” och söka som arbetskraftsinvandrare. Rena bedrägerierna från regeringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

5 thoughts on “111.364 uppehållstillstånd i år – gränserna fortfarande vidöppna

  1. Man kan inte släppa in massa folk utan att bygga ut infrastruktur med sjukhus – bostäder – dagis –

    Sedan tar det 3-7 år att utbilda läkare – jurister – poliser – lärare – sjuksköterskor etc

    En befolkning måste växa i samma takt det övriga samhället.

    Vi har INTE personalbrist överallt utan vi är överbefolkade

  2. För varje svartfrisör försörjer vi 10 funktionshindrade anhöriga med assistans, och i utbildningar, eller?

  3. Mångkulturen är en katastrof för tidigare vårt fina Sverige. Folk skjuts dagligen våldtäkter bedrägerier misshandel bidragsfusk mm. Allt detta till enorma kostnader för oss skattebetalare. RÖSTA PÅ SD I KOMMANDE NYVAL DET ENDA PARTI FÖR OSS SVENSKAR……

Kommentera