Nummer 34 och 35 fällda vid skottlossning i Norrköping

BROTTSLIGHET. Två personer har skadats allvarligt i en skottlossning utanför en nattklubb på Slottsgatan i Norrköping. Polisen är på plats med ett tiotal patruller och ett område har spärrats av.

– Skadeläget är mycket allvarligt, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisen. En person har tagits in på förhör och släppts. De båda drabbade personerna är kända av polisen och kriminellt belastade. Ingen misstänkt är gripen.

UPPDATERAT. 06.00 de två drabbade har avlidit av sina skador. De är båda män, i 45- respektive 40-årsåldern. Deras närmaste anhöriga är underrättade.

Brottsrubriceringen är mord i två fall.

07.00 polisen har beslutat om särskild händelse, vilket bland annat innebär att det underlättar ledningen av insatsen och att alla nödvändiga resurser enkelt kan tas i anspråk.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Nummer 34 och 35 fällda vid skottlossning i Norrköping

  1. Det tar sig så här i slutet av året ! För en månad sedan trodde jag inte vi skulle kunna tangerar fjolårets c:a 45.
    Nu inför helgdagarna ser det ju betydligt ljusare ut… Räknande på de vinster vi skatteslavar gör,med varje skjuten. Kom i nivå med dryga 4 miljoner SEK…..

  2. Fredrik o Steffans pojkar ingen?
    Själv tror jag det!
    Släng ut gammla ur derras bostäder är vad
    Fredrik o Steffan vill, för då blir allt som för.
    Då kan avarterna flytta in ..och politikerna kan slicka uppåt.
    Sen för oss äldre blir det nog Gaskammaren..
    Och fredrik o steffan mysser.

  3. Enligt våra styrande så går ju landet som tåget, vilket i.o.f.s. inte är så lyckat. Men vi passagerare på det svenska tåget ska väl vara glada så länge inte han med sina 40 rövare styr.

  4. Denna vecka har babbarna fått upp tempot, minst fyra skjutningar, därav tre döda och två skadade. Ytterligare minst två skjutningar mot hus och lgh samt minst tre bombdåd. Måste nog beror på klimatförändringarna?

    • Ja när nu sprängningarna nått en liten bonnort utanför Hbg finns det inte längre några platser för oss av urbefolkningen kvar,att fly undan till !
      Tänka sig att sådana småorter som bestod av ett 50-tal hus på 40-talet,nu invaderats av Orientaler….och annat avskum !
      En ort som möjligen var bekant för sin Spritfabrik,sedan länge nedlagd och nu till största delen en ruin.
      Ingen på orten lär vid den tiden hört talas om knark o. rån,på öppen gata !!

  5. Ovanligt gamla för gängskjutningar men att de är grovt kriminella är väl ingen vild gissning. Förlåt var kriminella ska det va.

  6. Steget Efter skrev:

    ”Miljö och klimat tappar stort bland väljarna.”

    – Varför det? Det finns ingen motsättning mellan att prioritera miljön eller prioritera kriminaliteten. Tvärtom. Ett massivt återvändarprogram skulle lösa problemen med både miljö och kriminalitet.

Kommentera