Team Greta erbjuds åsnor för resan till Madrid

KLIMAT. Miljöfascisten Greta Thunberg och hennes entourage har av en religiös förening från Spanien erbjudits åsnor för den fortsatta resan från Lissabon till Madrid. ”Vi är medvetna om vikten av att göra världen medveten om miljösituationen och delta i Thunbergs kamp”, skrev föreningen i går sin Facebook-sida

Åsna från Wikipedia

-Pettersson vet inte om Greta med sällskap har tagit tåget från Lissabon eller om de tänker nappa på erbjudandet. Men åsna dög åt Jesus och många andra och jag har svårt att tänka mig ett miljövänligare transportmedel.

Kronen Zeitung 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Team Greta erbjuds åsnor för resan till Madrid

  1. Hon har ju här det perfekta färdmedlet?
    Ett gott råd till Greta, ta och fimpa dina uttalanden, samt börja
    att studera och lär dig lite om verkligheten!

  2. Ett alternativ till åsna vore ju att Greta sitter upp på tjuren Ferdinand straxt innan han av misstag sätter sig på getingen och blir stucken i baken när han doftar på blommorna under korkeken.

    Då skulle ju Greta kunna nå fram snabbt men ändå miljövänligt till Madrid på rekordfart och där träffa alla sina beundrare, nämligen åsnorna.

Kommentera