En galen norrman försökte döda kvinna i Lund

BROTTSLIGHET. I måndags kväll kastade en 33-årig man en slumpmässigt vald 70-årig kvinna framför ett tåg på Lunds station. Kvinnan överlevde med allvarliga skador. 

Benjamin Seljeseth

Mannen, Benjamin Seljeseth, greps direkt och bevisläget är gott med vittnen och övervakningsfilmer. Den 33-åriga mannen som anklagas för mordförsök i Lund är norrman. Han började studera statsvetenskap vid universitetet i Oslo i december 2015 och studerar fascism ur ett vänsterperspektiv.

Seljeseth är registrerad som hemlös i domstolens handlingar vid Lunds tingsrätt. Mannen kom från Köpenhamn när han slängde ner den äldre kvinnan framför tåget.

Enligt mannens profil på sociala medier verkar han mentalt sjuk. Han skrev från Sandholm-lägret utanför Köpenhamn, en plats för hemlösa, att han fruktade att norsk polis skulle våldta honom för att sedan mörda honom och kamouflera det som självmord. Han kallar sig även flykting.

I Norge hade han en våldsam konfrontation med polisen 2016. Han skadade tre poliser vid konflikten, det är oroande att han ännu inte ställts inför rätta för detta utan går löst i samhället.

-Pettersson menar att Benjamin Seljeseth verkar fullständigt galen och borde inte gå löst. Dessutom är den psykiska djupdomen påspädd med…

  • Socialist
  • Miljömupp
  • Amnesty
  • Sökt asyl i Danmark, vilket i och för sig verkar klokt.
  • fascism ur ett vänsterperspektiv

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “En galen norrman försökte döda kvinna i Lund

  1. Vad hände efter hans våldsamma konfrontation i Norge där han skadade 3 Poliser ? Blev han åtalad ? Eller blev det en sväng till ” hispan ” ? En sådan här vandrande psykotisk och paranoid bomb borde det ju ha ringt massor med varningsklockor runt.Nu får vi hoppas att han blir inlåst på rätt ställe, för att ha en sådan här typ lös då går ingen säker.

  2. Det är skillnad på norrmän och ”norrmän”. Tänk om vi importerat norrmän istf MENA-folk, vilken skillnad!

  3. Kriminella och mentalsjuka från hela världen söker sig till Sverige för att leva på helt kravlösa bidrag o begå grova brott med helt försumbara ”straff”
    PK-folket är jättestolta!!!
    I den ”Humantära Stormakten” tigs offren ihjäl!
    Kvinnan kommer nog att få ett skadestånd som är en mikroskopisk bråkdel jämfört med när det importkriminella ”Herrefolket” hittar på någon ”kränkning”!
    Offren på Drottninggatan fick nästan ingenting!

  4. Titta på ögonen…så ser en avart ut…Är vad jag ser…
    Hur många sådana kräk ska ni ta löfven !

  5. Öga för öga tand för tand….släng ner skiten på spåret, tror inte många skulle sakna fanskapet.

  6. Avlivning rekommenderas!
    Hur många ska han få skada/döda? Hur mycket ska han få kosta hederliga skattebetslare?

    • Jag föreslår psykiatrisk vård.

      Men: Vården ska helst inledas innan någon har hunnit komma till skada.

      • Psykiatrisk vård är sannerligen bortkastad på en äckel. Dödsstraff rekommenderas.

Kommentera