”Svensk” får tio års fängelse för brott i Oslo

MEDIA. En 28-årig svensk medborgare har dömts till tio års fängelse för att ha attackerat tre män med kniv utanför en bar i Oslo i februari. Han döms för två fall av mordförsök och för att ha skadat en tredje man svårt. Två av offren blev knivskurna i magen medan en tredje fick ett flera centimeter långt skärsår i underarmen, rapporterar TT och därmed mängder av tidningar runt om i landet.

Mannen är sedan tidigare dömd till tre års fängelse för grov misshandel i Sverige samt för narkotikabrott. Domen meddelades på måndagen och straffet är ett år lägre än de 11 år som åklagaren hade yrkat på. Mannen erkände sig skyldig till delar av händelseförloppet och döms, utöver fängelsestraffet, till att betala sammanlagt 700 000 norska kronor till de tre männen.

-Pettersson noterar att norsk media har en liten annan uppfattning om vad som är svenskar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “”Svensk” får tio års fängelse för brott i Oslo

  1. Denna försvenskning av ickesvenskar är ytterst kränkande för mig som inhemsk och infödd svensk. Jag vill inte bli förknippad med en massa ocivilicerat pack från MENA-länderna samt deras brottslighet.

  2. Förbjud vanföreställningen som heter islam. Så länge dom är hjärntvättade hjälper inget. Skicka dom på omskolningslöger till Kina.

  3. Skönt för offren och andra att slippa honom på 10 år. Här i Sverige hade han fått några månader eller samhällstjänst. När ska politikerna fatta att det är slutlekt nu

  4. Ja men det är ju detta som är så sjukt.

    Alla de andra nordiska länderna säger annat, som exempelvis Danmark där jag jobbar, där skriver det t.ex. om det är ”en svensk” att ”en mand af anden oprindelse”.

    Då vet alla att det är ingen dansk eller svensk utan en dansk” eller ”svensk”.

Kommentera