Man skottskadad i Västerås

BROTTSLIGHET. En man har hittats skottskadad i Västerås och nu utreds mordförsök, skriver polisen på sin hemsida. Mannen ha skjutits med flera skott. Han har förts till sjukhus men skadeläget är okänt.

-Pettersson säger att antalet skjutna till döds under 2019 verkar minska rejält mot 2018. Däremot har antalet skottskadade ögat med runt 20 procent och det blir dyrare för sjukvården. Jah vet inte om skyttarna siktar sämre eller vården blir bättre, troligen det senare för de får öva rejält. Knivmord och knivskador känns som de ökar men där har jag ingen statistik.

En skjutning kostar samhället 75 miljoner…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Man skottskadad i Västerås

  1. Skottövningarna tycks komma med jämna perioder…I mellantiden upplevde vi idag hur en ”norrman” kastade en äldre dam,framför ett godståg vid Lunds C. Detta inför ögonen på andra resenärer
    Finner inga ord för ett sådant dåd.Föredrar då,att det knallar oftare bland importerade befolkningen !

  2. Inför skjutvårdskostnad, som betalas av skytten! Vårdgivaren fakturerar på liknande sätt som advokater, och summan fastställs vid fällande dom.
    Vårdnadshavare blir betalningsskyldiga om gärningsmannen är minderårig.

    Jag har alltid ansett att för sina fritidssysselsättningar/hobbyer ska man betala själv.

Kommentera